Nyhedsbrev

Gnierbanden slår til igen

Kære europæer!

Midt i en afgørende politisk debat om økonomi og grøn omstilling i Europa har regeringen sendt en række vidt forskellige signaler om, hvad den egentlig mener. Det drejer sig kort sagt om de igangværende forhandlinger om fremtidens europæiske økonomiske politik og den grønne industri på kontinentet, som EU’s ledere skal træffe beslutninger om inden for de kommende uger. Skal man forsøge at matche den 369 milliarder store amerikanske statsstøtteplan for den grønne industri eller ej?

Det er et afgørende moment for den grønne omstilling og EU’s konkurrenceevne. I denne uge i nyhedsbrevet ser vi på de forskellige landes positioner før EU-topmødet i næste uge, og hvad vi kan vente os af den såkaldte ’A Green Deal Industrial Plan for the Net-Zero Age’, som den kommende lovpakke så poetisk er blevet døbt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her