Oliver Riel

Oliver Riel

Seneste artikler af
Oliver Riel
 • Denne dokumentar følger Malala og hendes familie i årene op til hendes internationale berømmelse og går tæt på hendes overvejelser om, at være teenageaktivist med livet som indsats.

  The Making of Malala

  Denne dokumentar følger Malala og hendes familie i årene op til hendes internationale berømmelse og går tæt på hendes overvejelser om, at være teenageaktivist med livet som indsats.
 • Kustoden Bent værner om fortiden og alle dens hemmeligheder på museet. Gemmerne er låste, og nøglerne lagt væk. Men hjemme er konen syg og vil åbne for deres livs hemmelighed. En fortielse fra fortiden, som Bent frygter vil skubbe deres datter væk.

  Kustoden

  Kustoden Bent værner om fortiden og alle dens hemmeligheder på museet. Gemmerne er låste, og nøglerne lagt væk. Men hjemme er konen syg og vil åbne for deres livs hemmelighed. En fortielse fra fortiden, som Bent frygter vil skubbe deres datter væk.
 • VARMiNT følger et beskidte og vildtlevende barn, der overlever ved at stjæle mad fra gårde. Han ejer ingenting og efter han en dag bliver jaget væk af nogle lede gårddrenge, flygter han og forelsker sig i en traktor

  VARMiNT

  VARMiNT følger et beskidte og vildtlevende barn, der overlever ved at stjæle mad fra gårde. Han ejer ingenting og efter han en dag bliver jaget væk af nogle lede gårddrenge, flygter han og forelsker sig i en traktor
 • I 1993 blev der optaget en samtale mellem Charles Bukowski, hans kone og hans producer i Bukowskis lejlighed. Det er året før han dør og perioden han kæmper med sygdom og færdigskrivningen af hans sidste roman Pulp.

  Charles Bukowski. Uncensored

  I 1993 blev der optaget en samtale mellem Charles Bukowski, hans kone og hans producer i Bukowskis lejlighed. Det er året før han dør og perioden han kæmper med sygdom og færdigskrivningen af hans sidste roman Pulp.
 • Ugens kortfilm er 3D dukkefilmen A Victim of Duty af den danske instruktør Tore Bahnson. Filmen er baseret på Eugene Ionescos novelle Une victime du devoir musik af Werner Dafeldecker.

  A Victim of Duty

  Ugens kortfilm er 3D dukkefilmen A Victim of Duty af den danske instruktør Tore Bahnson. Filmen er baseret på Eugene Ionescos novelle Une victime du devoir musik af Werner Dafeldecker.
 • Gimme Shelter er meget mere end en koncertfilm. Den er et symbol på en kultur der mistede sin uskyld og en varsel på en omfattende samfundsforandring, der ikke længere kunne kombinere frihed og ansvar.

  Gimme Shelter

  Gimme Shelter er meget mere end en koncertfilm. Den er et symbol på en kultur der mistede sin uskyld og en varsel på en omfattende samfundsforandring, der ikke længere kunne kombinere frihed og ansvar.
 • Det første kys kan være en uforglemmelig oplevelse. Sjældent er denne følelse beskrevet bedre end i den spanske instruktør Martín Rosetes kortfilm Voice Over, der vandt 99 priser i sit udgivelsesår.

  Voice Over

  Det første kys kan være en uforglemmelig oplevelse. Sjældent er denne følelse beskrevet bedre end i den spanske instruktør Martín Rosetes kortfilm Voice Over, der vandt 99 priser i sit udgivelsesår.
 • Historien byder på halvflade dæk på motorvejen, blodtørstige hunde på den jyske savanne, en dræsine i fuld fart mod Haveforeningen Braband og lystig snak om anarkisme over en bogstavelig talt rygende grill

  Lyden af Louis Venner

  Historien byder på halvflade dæk på motorvejen, blodtørstige hunde på den jyske savanne, en dræsine i fuld fart mod Haveforeningen Braband og lystig snak om anarkisme over en bogstavelig talt rygende grill

Sider

Om

Oliver Riel, f. 1987 i Gladsaxe. BA Filosofi ved Københavns Universitet og Msoc. Politisk Kommunikation og Ledelse, CBS. På Informations Debat- og Webredaktion siden 2011. På hat med spidserne og kammerat med bisserne. Du er velkommen til at kontakte ham hvis du har idéer, spørgsmål eller kommentarer.

Mest læste
 1. Selv om reklamer synes at sprede sig i det offentlige rum, og klæber til alt fra Det Kongelige Teaters facade til den lysegrå Metro, er reklamerne i stigende grad på vej væk fra gaderne. I stedet er de ved at indtage privatsfæren, mener den danske reklameguru Lars Bastholm
 2. Lad folkeskolens undervisning foregå i projektforløb, hvor eleverne selv bidrager til at vælge, hvilke discip­liner der skal til for at løse den konkrete opgave.
 3. En fleksibel arbejdsdag, hvor man kan komme og gå, lyder umiddelbart stressdæmpende. Men mere fleksibilitet og øget frihed på arbejdspladsen er, ifølge den danske filosof Arno Victor Nielsen, ikke løsningen på et stresset arbejdsliv — det er selve årsagen
 4. Hvordan får man danskerne til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund? Sådan lød spørgsmålet, der genere­rede flest løsningsforslag i tænketanken 100dage. Sats på lokale, økologiske fødevarer, byg bæredygtige boliger, lød nogle af svarene. Information har besøgt Danmarks ældste økologiske landsby Dyssekilde, hvor man prøver at gøre forslagene til virkelighed
 5. Mandag gik en ny sæson af ’Big Brother’ i luften på Kanal 5, og en uge forinden åbnede TV3 for dørene til det famøse ’Paradise Hotel’. Selv om de sociale medier efterhånden giver os indblik i enhvers privatliv sekund for sekund, drages mange danskere stadig af fornemmelsen af at være Store Broder for helt ukendte danskere
 6. Information har bedt Tvivlerpanelet om at prøve mediernes valgtest. Og vi kan konstatere, at den eneste måde hvorpå ens stemme sikkert lander hos et parti, nemlig Enhedslisten, er ved konsekvent at svare 'meget uenig' til samtlige 20 spørgsmål