Organisation

Arla

I Sallingland lever jerseykøerne det gode koliv. Det er bare svært at tjene penge på

På en lille gård med malkekvæg ved Limfjorden vil man vise, at dansk landbrug kan fungere med høj dyrevelfærd, naturpleje, økologi og klima i centrum. Det er noget af en udfordring

Er der overhovedet forskel på brun sovs og flæskestegssovs?

Danskerne bruger mere tid på brun sovs

Arla: Vi greenwasher ikke, vi knokler faktisk for at blive klimaneutrale i 2050

Arla er allerede blandt de mest klimavenlige mælkeproducenter, og vi kæmper for at gøre det endnu bedre. Derfor er det uretfærdigt at beskylde os for greenwashing på grund af en enkelt uklar rubrik på vores hjemmeside, skriver PR-chef i Arla Danmark, Jesper Skovlund, i dette debatindlæg

Det er greenwashing og ikke klimahandling, der kendetegner 2020

Firmaer som Arla praler af deres klimavenlighed, mens de fortsætter med at forurene som de plejer. Ordene ’grøn’ og ’klimavenlig’ er blevet udvandet i en sådan grad, at det udgør en fare for den grønne omstilling, skriver Magnus L.H. Haslebo og Rune Langhoff i dette debatindlæg

Udfas skolemælk - den skader klimaet og er unødvendig for sunde børn

På trods af at mælk er en klimasynder, drikker 110.000 elever hver uge skolemælk. Hvorfor bliver vi ved med at holde hånden over mælken, når vi ved, at det er dårligt for vores klode, og selv om vi har fundet mere klimavenlige alternativer, spørger medlem af Radikal Ungdom Marius Aggerholm i dette debatindlæg

Georg Metz spiser koldskål: Jordbærkoldskål er helt misforstået

Lyserød er den. Kort sagt en spise, der ikke burde bære navn af kærnemælkskoldskål

FOLK

FOLK fra dagens avis

Med de nye klimapartnerskaber kommer erhvervslivet til at spille en hovedrolle i den grønne omstilling

Regeringens 13 nye klimapartnerskaber, der skal få erhvervslivet til at bidrage til 70 procents reduktion af drivhusgasser, møder ros fra flere sider. I sidste ende er ansvaret for den grønne omstilling dog politisk, understreger eksperter

Jo bedre vi bliver til at sortere plastik, desto mere plastik kan vi få

Plastik er for alvor kommet på dagsordenen, og det er godt, at der bliver sat fokus på samfundets plastikforbrug, og ikke mindst hvordan vi bliver bedre til at genanvende plastik. Men i krigen mod plastik skal vi passe på, at vi ikke går med skyklapper og tilsidesætter genanvendelsen af andre materialer, for så kan vi ende i den paradoksale situation, at vi får endnu mere plastik i vores dagligdag

Vores mad har et enormt klimaaftryk. Men er det fødevaregiganternes ansvar – eller vores eget?

De multinationale fødevarekoncerner belaster klimaet i så høj grad, at de sammenlignes med olieindustrien. Og de koncerner, der laver vores mad, stimulerer forbrugerne til at træffe klimabelastende valg, mener fagfolk

Sider

Mest læste

  1. På en lille gård med malkekvæg ved Limfjorden vil man vise, at dansk landbrug kan fungere med høj dyrevelfærd, naturpleje, økologi og klima i centrum. Det er noget af en udfordring
  2. Firmaer som Arla praler af deres klimavenlighed, mens de fortsætter med at forurene som de plejer. Ordene ’grøn’ og ’klimavenlig’ er blevet udvandet i en sådan grad, at det udgør en fare for den grønne omstilling, skriver Magnus L.H. Haslebo og Rune Langhoff i dette debatindlæg
  3. Arla er allerede blandt de mest klimavenlige mælkeproducenter, og vi kæmper for at gøre det endnu bedre. Derfor er det uretfærdigt at beskylde os for greenwashing på grund af en enkelt uklar rubrik på vores hjemmeside, skriver PR-chef i Arla Danmark, Jesper Skovlund, i dette debatindlæg
  4. DET ER BESTEMT ikke Faktisk er det sidste bogstav i det danske alfabet snuppet fra svensk og er kommet ind ved en mindre sprogreform i 1948. Mere gammeldansk er det ikke, og har man tidligere kunnet klare sig uden, kan man vel igenumuligt at klare sig uden de tre sidste bogstaver i det danske alfabet, selv om det betyder, at den institution, der forvalter det danske sprog, skal skifte navn...
  5. På trods af at mælk er en klimasynder, drikker 110.000 elever hver uge skolemælk. Hvorfor bliver vi ved med at holde hånden over mælken, når vi ved, at det er dårligt for vores klode, og selv om vi har fundet mere klimavenlige alternativer, spørger medlem af Radikal Ungdom Marius Aggerholm i dette debatindlæg
  6. De multinationale fødevarekoncerner belaster klimaet i så høj grad, at de sammenlignes med olieindustrien. Og de koncerner, der laver vores mad, stimulerer forbrugerne til at træffe klimabelastende valg, mener fagfolk
  7. Det er godt med bagt eller gratineret ost på pizza, lasagne, osteboller, i ostekiks og ikke mindst sammen med kål. Man kan købe en stribe poser med kedsommelig revet ost. Drop dem og skaf en god fast ost, for det er faktisk pærelet at rive den selv
  8. Arla eksporterer for flere hundrede millioner kroner mælkepulver til Nigeria hvert år. Og ekspansionen fortsætter. Ngo’er har længe advaret om, at europæisk mælkeeksport undergraver de lokale mælkebønder i Vestafrika. Men nu er Arla gået sammen med lokale mælkebønder for at hjælpe den lokale industri