Organisation

Danpo

Der er tre ting, du skal tage stilling til, når du køber kylling: Velfærd, klima og økonomi

Den økologiske slagtekylling vokser langsommere og kan gå ude i det fri, mens den danske konventionelle slagtekylling ifølge forsker er mere klimavenlig, da den vokser hurtigere, har mindre plads og får mindre foder. Det er et dilemma, for hvad gør så den oplyste forbruger? Information er taget på landet for at undersøge forholdene for de danske slagtekyllinger

Når tillidsfolkene vælger ledelsens side

Tillidsrepræsentanter, der står for tæt på ledelsen og springer fra, når fagligt aktive på arbejdspladsen begynder at stille krav. Det oplevede de på kyllingeslagteriet Danpo, da de efter lang forberedelse begyndte at aktionere for bedre forhold på fabrikken. Generelt problem, siger 3F’s organiseringsprojekt

Modstanderen er afmagt, mistillid og frygt

På Danpos kyllingeslagteri i Nordjylland har de ansatte tre sekunder til at række ned i kassen, fange en kylling og få den sat fast på bøjlen. De vil gerne have løst problemer med gener fra klor og tøris, der svider i øjnene, giver hovedpine, løbende næser og smerter i halsen. Velkommen til Produktionsdanmark

’Vi vil være den bedste arbejdsplads’

Danpo-arbejdernes krav om bedre forhold ser ud til at bunde i misforståelser og dårlig kommunikation, siger slagteriets administrerende direktør

Mest læste

  1. Den økologiske slagtekylling vokser langsommere og kan gå ude i det fri, mens den danske konventionelle slagtekylling ifølge forsker er mere klimavenlig, da den vokser hurtigere, har mindre plads og får mindre foder. Det er et dilemma, for hvad gør så den oplyste forbruger? Information er taget på landet for at undersøge forholdene for de danske slagtekyllinger
  2. Tillidsrepræsentanter, der står for tæt på ledelsen og springer fra, når fagligt aktive på arbejdspladsen begynder at stille krav. Det oplevede de på kyllingeslagteriet Danpo, da de efter lang forberedelse begyndte at aktionere for bedre forhold på fabrikken. Generelt problem, siger 3F’s organiseringsprojekt
  3. På Danpos kyllingeslagteri i Nordjylland har de ansatte tre sekunder til at række ned i kassen, fange en kylling og få den sat fast på bøjlen. De vil gerne have løst problemer med gener fra klor og tøris, der svider i øjnene, giver hovedpine, løbende næser og smerter i halsen. Velkommen til Produktionsdanmark
  4. Danpo-arbejdernes krav om bedre forhold ser ud til at bunde i misforståelser og dårlig kommunikation, siger slagteriets administrerende direktør