Organisation

Michelin-guiden

Quiz
21. februar 2020

Citatquiz: Hvem sagde hvad om michelinstjerner og Radio 4 i uge 8?

Har du fulgt med i sidste uges brok, og hvem der sagde hvad? Test dig selv her
Er det Henrik Marstal, der nu agter at omvende sit eget humør?
Interview
25. februar 2017

’Michelin-guiden er undertrykkende og bundelitær’​​​​​​​

»Vi har levet af industrialiseret skodlandbrug igennem generationer, og så forsvandt mor ovenikøbet ud på arbejdsmarkedet – gudskelov – så vi tabte en hel generation på køkkengulvet. Det kom der en reaktion på«
»Vi har levet af industrialiseret skodlandbrug igennem generationer, og så forsvandt mor ovenikøbet ud på arbejdsmarkedet – gudskelov – så vi tabte en hel generation på køkkengulvet. Det kom der en reaktion på«
Interview
20. maj 2016

Himlen over provinsen

Det er ikke kun i København, at Michelin-stjernerne funkler på restauranthimlen. Langt om længe er hele landet med i årets guide – men inspektørerne er slet ikke kommet godt nok rundt, fortæller to madkendere
Michelin-kok og medejer af restaurant Frederikshøj i Aarhus, Wassim Hallal, i sit rette element.
Interview
27. februar 2016

Jeg har sprunget over Randkløveskåret flere gange

»Sidst jeg var på McDonald’s, var med kokkelandsholdet, hvor vi efter et døgns arbejde tænkte, at det var lige, hvad vi havde brug for. Vi kastede op af det. Og jeg har ikke rørt det siden«
Rasmus KofoedFødt 1974. Medejer og chefkok på restaurant Geranium i København. Tidligere vinder af Bocuse d’Or – det uofficielle verdensmesterskab for kokke.Bor i København med sin kæreste og to børn.Geranium blev onsdag den første danske restaurant til at modtage tre Michelin stjerner.Der blev i alt uddelt 26 Michelin stjerner i Danmark, og for første gang var der også stjerner til restauranter udenfor København og Aarhus.
Anmeldelse
1. juni 2013

Beværtet: Forretten var en regulær brøler

En plads i Michelin-guiden og et par gedigne hit i løbet af aftenen kunne ikke forhindre, at køkkenets træfsikkerhed lå under niveau
Profil. Restauranten på Skovshoved Hotel har har i mange år holdt den gastronomiske fane på Strandvejen højt og er sågar blevet fast inventar i den del af Michelinguiden, som omfatter den hædrende omtale uden stjerner. Foto Kristine Kiilerich