Organisation

Sevilla FC

Fodbold
1. maj 2021

Magien kommer ikke tilbage, før fodboldfansene gør det. Heller ikke i den andalusiske fejde

Der er altid blæst om de tre store i spansk fodbold. Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid. Men den fjerde i rækken, som matematisk set stadig kan nå at vinde La Liga i år, får ikke så meget opmærksomhed. Det er Sevilla, den andalusiske – og meget charmerende – underhund
Sevillas marokkanske målmand Yassine Bounou (i organge trøje) fejrer sammen med sine holdkammerater, at han scorede et mål i overtiden med Real Valladolid for nyligt.
Analyse
21. januar 2017

Måske er La Liga ved at åbne sig

Spaniens fornemste fodboldrække er i fuld gang, og opmærksomheden samler sig om fire mandskaber. Kan Real Madrid holde kadencen hele vejen til mesterskabstitlen? Er der seværdig fodbold i Barcelona uden en stabil Andrés Iniesta og MSN-trio? Kan Atletico Madrid finde vej tilbage til toppen? Og hvad med årets overraskelse, Sevilla FC?
Sergio Ramos (th.) er oprindeligt fra Sevilla, og når han skal begraves engang, bliver det iført både en Sevilla- og Real Madrid-dragt, siger han.
Baggrund
14. november 2015

Den andalusiske joker

Målt i boldøkonomi er Sevilla FC ikke den store trussel i det spanske fodboldopgør. Alligevel kan klubben vise sig at blive den joker, der igen og igen gør fodbold så uforudsigeligt
Sevillas afgørende tredje mål i opgøret med Real Madrid blev leveret med et hovedstød af Fernando Llorente. Dermed endte kampen som en overraskende, men ikke desto mindre fuldt fortjent sejr over kongeklubben.