Organisation

Stop spild af mad

Vi skaber vores egen omstilling

Hver eneste af os kan starte forandringen – og det er nemmere end nogensinde før, da vi alle har mulighederne til at bevæge verden. Vi er selv den forandring, vi ønsker at se i verden – og i stedet for at vente på, at andre handler for os, skal vi handle selv

Er fryseren blevet sidste stop inden skraldespanden?

Næsten hver anden dansker har UFO’er liggende i fryseren. Vi narrer os selv til at tro, vi er gode, ved at fryse madrester ned – blot for at smide dem ud et år senere.

Løgismose og nøglehulsmærker standser ikke klimakatastrofen

Den del af venstrefløjen, som sætter sin lid til den politiske forbruger i kampen for klimaet, forlænger reelt det system, som har skabt klimakatastrofen

Spis og red klimaet

Vi smider hvert år mere end en halv million ton spiselig mad ud. Det har en række organisationer, bevægelser og virksomheder besluttet at gøre noget ved

Mest læste

  1. Sidste år gik otte procent mindre mad til spilde i danske husstande end i 2011, viser tal fra Miljøstyrelsen.
  2. Næsten hver anden dansker har UFO’er liggende i fryseren. Vi narrer os selv til at tro, vi er gode, ved at fryse madrester ned – blot for at smide dem ud et år senere.
  3. Butikkers madspild fylder dagligt over 3000 indkøbsvogne, viser ny undersøgelse fra Miljøministeriet.
  4. Den del af venstrefløjen, som sætter sin lid til den politiske forbruger i kampen for klimaet, forlænger reelt det system, som har skabt klimakatastrofen
  5. Hver eneste af os kan starte forandringen – og det er nemmere end nogensinde før, da vi alle har mulighederne til at bevæge verden. Vi er selv den forandring, vi ønsker at se i verden – og i stedet for at vente på, at andre handler for os, skal vi handle selv
  6. Vi smider hvert år mere end en halv million ton spiselig mad ud. Det har en række organisationer, bevægelser og virksomheder besluttet at gøre noget ved