Person

Bo Jacobsen

De professionelle

Flere professionelle og færre amatører. Det ville være kærkomment – ikke bare i madprogrammerne

Beværtet: Tidslommen i Møntergade

Det er trygt, at der stadig er et sted, som med sikker hånd styrer uden om fussionkøkken, skum og pulver og holder tårnhøj, traditionel kvalitet

Stop Michelin-tuderiet

Forargelsen over, at Michelinguiden ikke sender en stjernevrimmel efter danske restauranter, er stor. Men der er gode grunde til tilbageholdenheden. Sidste år nåede en fjerdedel af de stjernespækkede madhuse at dreje nøglen om, inden guidens brugere kunne nå frem. Og hvem kan sælge en guide til restauranter, der ikke længere eksisterer?

Vi spiser det rene affald, fordi vi ikke kan smage forskel

Gammelt kød, lammefars, der egentlig er svin, og salmonella i hindbærrene. Det er kun et spørgsmål om tid, før næste fødevareskandale rammer Danmark, for vi kan ikke længere se, smage eller lugte, når maden er dårlig. Det handler om prisen - resten er lige meget. Så lige meget, at omkring 40 procent af vores madindkøb ryger i skraldespanden

Knyt hånden, og sig nej til dårlig mad

Danskerne har valgt maden fra for at bruge deres tid og penge på ligegyldig materialisme. Det er på tide, at vi tager skeen i den anden hånd og lærer danskerne at sætte pris på gode råvarer og lærer dem at lave ordentlig mad. Men at ændre danskernes madvaner er som at sælge dykkerudstyr til nomader i Sahara

Læserne skriver

Debat fra dagens avis

Floromvundet masturberende ordgejl

Jeg har lige læst Rikke Lindhard Sengelsøs anmeldelse, omtale eller lyriske gendigtning (eller hvad det nu er) af Kødbyens Fiskebar. Af restaurant-omtaler er det indiskutabelt det mest mærkelige jeg til dato har læst

Læserne skriver

Debat fra dagens avis

Læserne skriver

Debat fra dagens avis

Det er ikke nok at kunne lave mad

Desværre er det ikke nok at kunne lave mad for at komme vores sundhedsmæssige udfordringer til livs.For man kan også lave dårlig mad; både mad, der ikke smager, og mad, der ikke er sund

Sider

Mest læste

  1. Flere professionelle og færre amatører. Det ville være kærkomment – ikke bare i madprogrammerne
  2. Ralph Hallo fra European Environmental Bureau råder danske miljøfolk og politikere til kun at indbringe de stærkeste sager i afprøvningen af EU's miljøgaranti "Hard cases make bad law...
  3. Vi er selv skyld i BSE, allergier, salmonella og kviksølvforgiftning, mener kokken Bo Jacobsen Når politikere og presse diskuterer kogalskab og salmonella forgiftning af kyllinger og æg er de helt på afveje, mener kokken Bo Jacobsen...
  4. Trods forskningens højt besungne relevans for udviklingen af videnssamfundet, oplever forskere, at det politiske system ikke forstår forskningens væsen Med overgangen til det såkaldte videnssamfund er der kommet mere og mere fokus på den forskning, der skal danne grundlag for den nye samfundsudvikling...
  5. Til Næsen Afvigte weekend rundede Vinredaktøren de 49 år. Ikke rundt - nejvist. Men næste gang er det halvskarpe hjørne, hvor ordet 'midaldrende' ikke længere lader sig undertrykke...