Person

James Price

Anmeldelse
14. maj 2021

80-årige Ulf Pilgaard brillierer som dronning Margrethe i sin sidste omgang Cirkusrevyen

Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed
Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed
Klumme
14. december 2012

Fise med Price

Spist bliver der på de danske tv-skærme, med Price eller Blomsterberg, engelske husmødre og tv-personligheder, der pludselig viser sig også at kunne lave mad. Foran skærmene sidder der vel temmelig mange og skovler en pizza eller noget andet junkfood i sig, mens det går op for dem, at en kendt nyhedsoplæser – sateme! – har besejret en af Pricerne i disciplinen indonesisk mad
Spist bliver der på de danske tv-skærme, med Price eller Blomsterberg, engelske husmødre og tv-personligheder, der pludselig viser sig også at kunne lave mad. Foran skærmene sidder der vel temmelig mange og skovler en pizza eller noget andet junkfood i sig, mens det går op for dem, at en kendt nyhedsoplæser – sateme! – har besejret en af Pricerne i disciplinen indonesisk mad
Nyhed
20. juli 2012

Fed mad er fedt, men fedme er ufedt

I dag skal man være så godt et menneske, at man kan hengive sig hedonistisk til livet og samtidig forblive tynd. Det afspejles på tv, hvor Price og Blomsterberg ikke ligefrem sparer på kalorierne, for selv om fedme er ufedt, er fed mad in-mad
Mette Blomsterberg sparer ikke ligefrem på kalorierne i mad-programmet ’Det søde liv’
Anmeldelse
2. juni 2012

Beværtet: Djævlen bor i køkkenet

Stemning, service og kvalitetsfornemmelse fejler intet. Det gør retterne sådan set heller ikke, men udførelsen snubler sine steder i detaljen
/h4> Det er igen lykkes for Price-brødrene og deres håndlangere at skabe en uformel og jovial stemning omkring deres kvalitetsbevidsthed, kærlighed til god mad og underholdende familietraditioner.
24. februar 2012

Alt det kogebøgerne fortæller om os ...

Udvikling. Kogebøgernes historie afspejler ikke så overraskende den samfundsmæssige udvikling. Fra saltmad og vinterkål til 80’er-færdigretter og kvinder på arbejdsmarkedet. Fra Frk. Jensen og billedet af den unge husmor i rødternet forklæde til unge mandlige kokke med social bevidsthed. Informations Karen Syberg går i krig med køkkenhistorien
I køkkenet. Hvor kogebøger i borgerskabets epoke var en kvindegenre er mændene strømmet til samtidig med kokkefagets og restauranternes hausse under den seneste højkonjunktur. Mænd tiltrækkes stadig mest af restaurationskøkkenet, mens kvinderne dominerer i kogebøgerne til hjemmet. Med Camilla Plum (foto) som imposant galionsfigur.
Anmeldelse
4. februar 2012

Steak frites ved midnat, ja tak

De har stadig en del at arbejde med, men Brøderne Price skal nok finde ud at det og give København et sted, som byen har savnet
Gedigent. Det kan godt være, der manglede peber i kværnen lige på vores bord den aften, og at de skal arbejde lidt med timingen i køkkenet og serveringen, men mon ikke de finder ud af det med tiden? Det håber jeg, for stedet er sympatisk, og der er rart at være.
24. maj 2011

Ulf bider bare bedst

Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år
Interview
19. maj 2011

Sprød svær og cha-cha-cha

Cirkusrevyen har snart premiere, så gastronomien er den sidste uges tid kommet i anden række hjemme ved kapelmesteren
Baggrund
19. august 2010

Fra kulinarisk uland til gastronomisk metropol

Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden
Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden
Anmeldelse
9. juli 2010

Please med Price

Lone Kühlmanns bog om James og Adam Price handler meget om at leve med forældre, der aldrig er der og at elske dem alligevel
Lone Kühlmanns bog om Adam (t.v.) og James Price samler et komplekst billede af de to mænd, der gerne vil være tætte med hinanden, men som faktisk ikke altid magter det, fordi deres temperamenter er for forskellige.

Sider

  • 24. februar 2012

    Alt det kogebøgerne fortæller om os ...

    Udvikling. Kogebøgernes historie afspejler ikke så overraskende den samfundsmæssige udvikling. Fra saltmad og vinterkål til 80’er-færdigretter og kvinder på arbejdsmarkedet. Fra Frk. Jensen og billedet af den unge husmor i rødternet forklæde til unge mandlige kokke med social bevidsthed. Informations Karen Syberg går i krig med køkkenhistorien
    I køkkenet. Hvor kogebøger i borgerskabets epoke var en kvindegenre er mændene strømmet til samtidig med kokkefagets og restauranternes hausse under den seneste højkonjunktur. Mænd tiltrækkes stadig mest af restaurationskøkkenet, mens kvinderne dominerer i kogebøgerne til hjemmet. Med Camilla Plum (foto) som imposant galionsfigur.
  • Anmeldelse
    14. maj 2021

    80-årige Ulf Pilgaard brillierer som dronning Margrethe i sin sidste omgang Cirkusrevyen

    Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed
    Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed
  • Anmeldelse
    4. februar 2012

    Steak frites ved midnat, ja tak

    De har stadig en del at arbejde med, men Brøderne Price skal nok finde ud at det og give København et sted, som byen har savnet
    Gedigent. Det kan godt være, der manglede peber i kværnen lige på vores bord den aften, og at de skal arbejde lidt med timingen i køkkenet og serveringen, men mon ikke de finder ud af det med tiden? Det håber jeg, for stedet er sympatisk, og der er rart at være.
  • Anmeldelse
    9. juli 2010

    Please med Price

    Lone Kühlmanns bog om James og Adam Price handler meget om at leve med forældre, der aldrig er der og at elske dem alligevel
    Lone Kühlmanns bog om Adam (t.v.) og James Price samler et komplekst billede af de to mænd, der gerne vil være tætte med hinanden, men som faktisk ikke altid magter det, fordi deres temperamenter er for forskellige.
  • 24. maj 2011

    Ulf bider bare bedst

    Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år
  • 23. januar 1999

    Den helt rigtige Eliza

    'My Fair Lady' er vidunderligt ubesværet af den musicalsædvanlige kysseglasur - og befriende kitchet MUSICAL En mægtig guldramme med udskæringer indrammer scenen på Det Ny Teater...
  • Anmeldelse
    30. maj 2009

    Cirkusrevyen lever stadig

    Fra det tåbeligste til det helt geniale i årets Cirkusrevy