Person

James Price

Fise med Price

Spist bliver der på de danske tv-skærme, med Price eller Blomsterberg, engelske husmødre og tv-personligheder, der pludselig viser sig også at kunne lave mad. Foran skærmene sidder der vel temmelig mange og skovler en pizza eller noget andet junkfood i sig, mens det går op for dem, at en kendt nyhedsoplæser – sateme! – har besejret en af Pricerne i disciplinen indonesisk mad

Fed mad er fedt, men fedme er ufedt

I dag skal man være så godt et menneske, at man kan hengive sig hedonistisk til livet og samtidig forblive tynd. Det afspejles på tv, hvor Price og Blomsterberg ikke ligefrem sparer på kalorierne, for selv om fedme er ufedt, er fed mad in-mad

Beværtet: Djævlen bor i køkkenet

Stemning, service og kvalitetsfornemmelse fejler intet. Det gør retterne sådan set heller ikke, men udførelsen snubler sine steder i detaljen

Alt det kogebøgerne fortæller om os ...

Udvikling. Kogebøgernes historie afspejler ikke så overraskende den samfundsmæssige udvikling. Fra saltmad og vinterkål til 80’er-færdigretter og kvinder på arbejdsmarkedet. Fra Frk. Jensen og billedet af den unge husmor i rødternet forklæde til unge mandlige kokke med social bevidsthed. Informations Karen Syberg går i krig med køkkenhistorien

Steak frites ved midnat, ja tak

De har stadig en del at arbejde med, men Brøderne Price skal nok finde ud at det og give København et sted, som byen har savnet

Ulf bider bare bedst

Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år

Sprød svær og cha-cha-cha

Cirkusrevyen har snart premiere, så gastronomien er den sidste uges tid kommet i anden række hjemme ved kapelmesteren

Fra kulinarisk uland til gastronomisk metropol

Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden

Please med Price

Lone Kühlmanns bog om James og Adam Price handler meget om at leve med forældre, der aldrig er der og at elske dem alligevel

Ingen kogebøger på natbordet

Både Gustav Wied og Johannes V. Jensen har gjort indtryk på kok og kapelmester James Price

Sider

Mest læste

  1. De har stadig en del at arbejde med, men Brøderne Price skal nok finde ud at det og give København et sted, som byen har savnet
  2. Spist bliver der på de danske tv-skærme, med Price eller Blomsterberg, engelske husmødre og tv-personligheder, der pludselig viser sig også at kunne lave mad. Foran skærmene sidder der vel temmelig mange og skovler en pizza eller noget andet junkfood i sig, mens det går op for dem, at en kendt nyhedsoplæser – sateme! – har besejret en af Pricerne i disciplinen indonesisk mad
  3. Udsøgt rollebesætning og stilsikker udnyttelse af skærmens intimitet gjorde Karrusel til et formfuldendt møde mellem overflade og indhold TV-SPIL Efter det indledende, stærkt appetitvækkende første afsnit med Andrea Vagn Jensens Schnitzler-autentiske luder, tog Karrusel, Bjerre & Prices erotiske runddans et foruroligende dyk...
  4. Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden
  5. Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år
  6. UDSTILLING *Foto af Herbert Strauss, den tysk-jødiske fotograf, der kom hertil i 1938 på flugt fra Hitlers Tyskland. Efter krigen fotograferede han igennem en tyveårig periode stemninger og kunstnerpersonligheder i de københavnske værtshuse i minefeltet...
  7. Kunst *Dopo la storia - efter historien. En udstilling med skulpturer af Christian Lemmerz, der har gentoptaget det klassiske arbejde med marmoret og mejslen. Galleri Faurschou. St...
  8. UDSTILLING *Louisiana Ny kunst fra Danmark og Skåne er titlen på en udstilling med værker af 52 kunstnere fra den dansk-skånske region. Udstillingen præsenterer et bredt spektrum af kunstværker fra forskellige generationer fra Sv...