Person

James Price

Artikler
Kommentar
19. september 2023

Det er for nemt bare at udskamme Price-brødrene, når hele branchen har problemer

Restaurationsbranchens problemer løses ikke ved, at enkelte kendisrestauranter gentegner en overenskomst, som ikke nyder opbakning fra hverken de ansatte eller virksomhederne selv
Fagbevægelsen demonstrerede i august foran Brdr. Price og A Hereford Beefstouws restaurant ved Tivoli.
Ugen på kulturgangen
8. september 2023

Et forbryderfoto af Trump, et maleri af Theresa May og et museum, der lukker

Energimuseet må lukke, fordi staten ikke vil støtte. B.T. skal være en ægte borgerlig avis. Og så prøver Trump at tjene penge på sit forbryderfoto, mens Theresa May rebrander sig selv med maleri
Både bootleg og egenproduceret merchandise med Trumps forbryderfoto er nu tilgængelig
Teateranmeldelse
17. juni 2023

Lisbet Dahl og James Price ville lave deres egen ’Cirkusrevy’. Det skulle de nok ikke have gjort

Den nye Tivolirevy af Lisbet Dahl og James Price er blevet til tam revy. Uden tamtam
Den nye Tivolirevy af Lisbet Dahl og James Price er blevet til tam revy. Uden tamtam
Anmeldelse
14. maj 2021

80-årige Ulf Pilgaard brillierer som dronning Margrethe i sin sidste omgang Cirkusrevyen

Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed
Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed
Klumme
14. december 2012

Fise med Price

Spist bliver der på de danske tv-skærme, med Price eller Blomsterberg, engelske husmødre og tv-personligheder, der pludselig viser sig også at kunne lave mad. Foran skærmene sidder der vel temmelig mange og skovler en pizza eller noget andet junkfood i sig, mens det går op for dem, at en kendt nyhedsoplæser – sateme! – har besejret en af Pricerne i disciplinen indonesisk mad
Spist bliver der på de danske tv-skærme, med Price eller Blomsterberg, engelske husmødre og tv-personligheder, der pludselig viser sig også at kunne lave mad. Foran skærmene sidder der vel temmelig mange og skovler en pizza eller noget andet junkfood i sig, mens det går op for dem, at en kendt nyhedsoplæser – sateme! – har besejret en af Pricerne i disciplinen indonesisk mad
Nyhed
20. juli 2012

Fed mad er fedt, men fedme er ufedt

I dag skal man være så godt et menneske, at man kan hengive sig hedonistisk til livet og samtidig forblive tynd. Det afspejles på tv, hvor Price og Blomsterberg ikke ligefrem sparer på kalorierne, for selv om fedme er ufedt, er fed mad in-mad
Mette Blomsterberg sparer ikke ligefrem på kalorierne i mad-programmet ’Det søde liv’
Anmeldelse
2. juni 2012

Beværtet: Djævlen bor i køkkenet

Stemning, service og kvalitetsfornemmelse fejler intet. Det gør retterne sådan set heller ikke, men udførelsen snubler sine steder i detaljen
/h4> Det er igen lykkes for Price-brødrene og deres håndlangere at skabe en uformel og jovial stemning omkring deres kvalitetsbevidsthed, kærlighed til god mad og underholdende familietraditioner.
24. februar 2012

Alt det kogebøgerne fortæller om os ...

Udvikling. Kogebøgernes historie afspejler ikke så overraskende den samfundsmæssige udvikling. Fra saltmad og vinterkål til 80’er-færdigretter og kvinder på arbejdsmarkedet. Fra Frk. Jensen og billedet af den unge husmor i rødternet forklæde til unge mandlige kokke med social bevidsthed. Informations Karen Syberg går i krig med køkkenhistorien
I køkkenet. Hvor kogebøger i borgerskabets epoke var en kvindegenre er mændene strømmet til samtidig med kokkefagets og restauranternes hausse under den seneste højkonjunktur. Mænd tiltrækkes stadig mest af restaurationskøkkenet, mens kvinderne dominerer i kogebøgerne til hjemmet. Med Camilla Plum (foto) som imposant galionsfigur.
Anmeldelse
4. februar 2012

Steak frites ved midnat, ja tak

De har stadig en del at arbejde med, men Brøderne Price skal nok finde ud at det og give København et sted, som byen har savnet
Gedigent. Det kan godt være, der manglede peber i kværnen lige på vores bord den aften, og at de skal arbejde lidt med timingen i køkkenet og serveringen, men mon ikke de finder ud af det med tiden? Det håber jeg, for stedet er sympatisk, og der er rart at være.
24. maj 2011

Ulf bider bare bedst

Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år

Sider

  • Kommentar
    19. september 2023

    Det er for nemt bare at udskamme Price-brødrene, når hele branchen har problemer

    Restaurationsbranchens problemer løses ikke ved, at enkelte kendisrestauranter gentegner en overenskomst, som ikke nyder opbakning fra hverken de ansatte eller virksomhederne selv
    Fagbevægelsen demonstrerede i august foran Brdr. Price og A Hereford Beefstouws restaurant ved Tivoli.
  • Teateranmeldelse
    17. juni 2023

    Lisbet Dahl og James Price ville lave deres egen ’Cirkusrevy’. Det skulle de nok ikke have gjort

    Den nye Tivolirevy af Lisbet Dahl og James Price er blevet til tam revy. Uden tamtam
    Den nye Tivolirevy af Lisbet Dahl og James Price er blevet til tam revy. Uden tamtam
  • Ugen på kulturgangen
    8. september 2023

    Et forbryderfoto af Trump, et maleri af Theresa May og et museum, der lukker

    Energimuseet må lukke, fordi staten ikke vil støtte. B.T. skal være en ægte borgerlig avis. Og så prøver Trump at tjene penge på sit forbryderfoto, mens Theresa May rebrander sig selv med maleri
    Både bootleg og egenproduceret merchandise med Trumps forbryderfoto er nu tilgængelig
  • 23. januar 1999

    Den helt rigtige Eliza

    'My Fair Lady' er vidunderligt ubesværet af den musicalsædvanlige kysseglasur - og befriende kitchet MUSICAL En mægtig guldramme med udskæringer indrammer scenen på Det Ny Teater...
  • Nyhed
    20. juli 2012

    Fed mad er fedt, men fedme er ufedt

    I dag skal man være så godt et menneske, at man kan hengive sig hedonistisk til livet og samtidig forblive tynd. Det afspejles på tv, hvor Price og Blomsterberg ikke ligefrem sparer på kalorierne, for selv om fedme er ufedt, er fed mad in-mad
    Mette Blomsterberg sparer ikke ligefrem på kalorierne i mad-programmet ’Det søde liv’
  • Baggrund
    19. august 2010

    Fra kulinarisk uland til gastronomisk metropol

    Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden
    Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden
  • 9. oktober 1997

    Guide

    Kunst *Dopo la storia - efter historien. En udstilling med skulpturer af Christian Lemmerz, der har gentoptaget det klassiske arbejde med marmoret og mejslen. Galleri Faurschou. St...
  • 24. maj 2011

    Ulf bider bare bedst

    Bertel Haarder er værste yndlingshadepolitiker i Cirkusrevyen 2011 og Milena Penkowa er lækreste lamselår. Men måske er det alligevel satiren over os helt almindelige danskere, der blomstrer vildest på Bakken i år