Person

Joachim Sperling

Klumme
31. august 2019

Den Røde Vinskole: Kunne en vin tage en flot uniform på, så gjorde cabernet sauvignon det

Ugens vin er en maskulin type. Rank og struktureret. Den er et universalt synonym for tidløs og klassisk vin. Ugens vinskole byder på Cabernet sauvignon og eleven Merete Pryds Helle fremlægger overfor læreren sit forhold til rødvin
Ugens vin er en maskulin type. Rank og struktureret. Den er et universalt synonym for tidløs og klassisk vin. Ugens vinskole byder på Cabernet sauvignon og eleven Merete Pryds Helle fremlægger overfor læreren sit forhold til rødvin
Interview
11. maj 2019

Morten Løkkegaard: »Vi har et fast køleskab med cola i min kampagnebil. Det er det, der holder mig i gang«

Når Morten Løkkegaard bliver sendt i byen for at købe ind, køber han gerne tilbud. Men så får han skældud, fordi det er noget junk, han har taget med hjem. Han elsker et godt stykke rugbrød med leverpostej, og så mener han egentlig ikke, at der er noget, som en dåsecola ikke kan klare
Jeg spiste frysepizza det meste af min studentertid, og det havde ikke noget med identitet at gøre. Det handlede om, hvad jeg ville ofre på det, siger Venstres Morten Løkkegaard.
Interview
30. marts 2019

Pernille Vermund: »Vejen til mit hjerte går gennem min mave«

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige elsker frisk fisk og stegt flæsk, og går op i både tilberedelsen og selve måltidet
Pernille Vermund fra Nye Borgerlige elsker frisk fisk og stegt flæsk, og går op i både tilberedelsen og selve måltidet
Interview
2. februar 2019

Pia Kjærsgaard: Jeg køber altid økologisk, når det er muligt

Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti elsker dansk mad som hakkebøf, flæskesteg og pølser, men stikker også ud med sin kærlighed til mad fra Thailand og Grækenland. Og så er dyrevelfærd vigtigt for Folketingets formand, som ikke kan spise foie gras, fordi hun bare ville sidde der ved middagsbordet og tænke på den stakkels gås, der er blevet tvangsfodret
Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti elsker dansk mad som hakkebøf, flæskesteg og pølser, men stikker også ud med sin kærlighed til mad fra Thailand og Grækenland. Og så er dyrevelfærd vigtigt for Folketingets formand, som ikke kan spise foie gras, fordi hun bare ville sidde der ved middagsbordet og tænke på den stakkels gås, der er blevet tvangsfodret
Interview
26. januar 2019

Rosa Lund: »Venstreorienteret mad er mad, man er sammen om«

Økologisk, klimavenligt og multikulturelt. Fordommene om venstreorienteret mad er sande, siger folketingsmedlem Rosa Lund. Men vigtigst af alt er, at maden er fællesskabsorienteret og inkluderende – ligesom smørrebrød
Økologisk, klimavenligt og multikulturelt. Fordommene om venstreorienteret mad er sande, siger folketingsmedlem Rosa Lund. Men vigtigst af alt er, at maden er fællesskabsorienteret og inkluderende – ligesom smørrebrød