Person

Mogens Brandt

Vand til vin

Om religion og vin i det offentlige rum

I havstokken

Nye lande, nye strande er der til stadighed i Klaus Rifbjerg liv og værk, trods trofasthed mod de faste, kystnære boliger

Den Røde Rejes vindere

Når italiensk vin er bedst, er den endog meget god

Ny ret til jul

Spidstegt nyre – tilberedt over åben ild – er en af det klassiske køkkens helt store delikatesser

Den dag, jomfruhummeren ramte mig

Et eller andet sted derude er der også en jomfruhummer, der venter på dig

Spis med Paris

Til biddet Noget af det bedste ved mad er at læse om det - især historier om gode måltider, skrevet af de lykkelige og forstandige få, som både kunne forstå og formidle oplevelser, så siderne dufter, og både tid og kultur bliver levende...

Med mad i munden

PÅ DEN NY dobbelt-cd Bellman i Danmark, udgivet af Selskabet Bellman i Danmark, synger Poul Reumert Løjtnant von Buddinges vise fra Hostrups skuespil Genboerne: Her med Fryd jeg Rigdoms Spor/overalt opdager:/Gaasesteg, Mahognibord /Sølver-Lysestager...

Mest læste

  1. Nye lande, nye strande er der til stadighed i Klaus Rifbjerg liv og værk, trods trofasthed mod de faste, kystnære boliger
  2. Til biddet Noget af det bedste ved mad er at læse om det - især historier om gode måltider, skrevet af de lykkelige og forstandige få, som både kunne forstå og formidle oplevelser, så siderne dufter, og både tid og kultur bliver levende...