Person

Mogens Brandt

16. september 2006

Vand til vin

Om religion og vin i det offentlige rum
7. december 2006

I havstokken

Nye lande, nye strande er der til stadighed i Klaus Rifbjerg liv og værk, trods trofasthed mod de faste, kystnære boliger
12. april 2002

Den Røde Rejes vindere

Når italiensk vin er bedst, er den endog meget god
14. december 2001

Ny ret til jul

Spidstegt nyre – tilberedt over åben ild – er en af det klassiske køkkens helt store delikatesser
20. juli 2001

Den dag, jomfruhummeren ramte mig

Et eller andet sted derude er der også en jomfruhummer, der venter på dig
29. april 2000

Spis med Paris

Til biddet Noget af det bedste ved mad er at læse om det - især historier om gode måltider, skrevet af de lykkelige og forstandige få, som både kunne forstå og formidle oplevelser, så siderne dufter, og både tid og kultur bliver levende...
13. november 1999

Med mad i munden

PÅ DEN NY dobbelt-cd Bellman i Danmark, udgivet af Selskabet Bellman i Danmark, synger Poul Reumert Løjtnant von Buddinges vise fra Hostrups skuespil Genboerne: Her med Fryd jeg Rigdoms Spor/overalt opdager:/Gaasesteg, Mahognibord /Sølver-Lysestager...
  • 7. december 2006

    I havstokken

    Nye lande, nye strande er der til stadighed i Klaus Rifbjerg liv og værk, trods trofasthed mod de faste, kystnære boliger