Person

René Redzepi

FOLK

FOLK fra dagens avis

Kan midefedt og bilarver redde verden?

BUGS er en tankevækkende kulinarisk roadmovie, der vil ændre vores opfattelse af, hvad det er muligt at putte i munden, men som desværre forarges mere, end den går i dybden med den centrale diskussion af den globale fødevareproduktion

Ny Nordisk Skole er en tynd kop te

Der er ikke meget at komme efter i Ny Nordisk Skole. Evnen til at finde et passende stykke staffage til branding af regeringens skolepolitiske initiativer er omvendt proportional med kvaliteten af dens idérigdom og historiske bevidsthed

Øen i byen

Refshaleøen oplever i disse år en rivende udvikling. Områdets ejere, REDA, forsøger i samarbejde med områdets kreative lejere at skabe opmærksomhed om en del af København, der i mange år har levet et stille liv

Fra kulinarisk uland til gastronomisk metropol

Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden

Meget mere end mad

Noma i København er blevet kåret til verdens bedste restaurant af The London Restaurant Magazine. Succesen skyldes et modigt dogme om konsekvent brug af årstidens råvarer

Verdens bedste

Noma har endegyldigt gjort fordomme, jantelov og spot til skamme. Gennem et kolossalt fokuseret arbejde har køkkenchef René Redzepi på bare seks år gjort det Nye Nordiske Køkken til det mest dynamiske, innovative og hotte i verden

Mest læste

  1. Refshaleøen oplever i disse år en rivende udvikling. Områdets ejere, REDA, forsøger i samarbejde med områdets kreative lejere at skabe opmærksomhed om en del af København, der i mange år har levet et stille liv
  2. Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden
  3. BUGS er en tankevækkende kulinarisk roadmovie, der vil ændre vores opfattelse af, hvad det er muligt at putte i munden, men som desværre forarges mere, end den går i dybden med den centrale diskussion af den globale fødevareproduktion
  4. Noma i København er blevet kåret til verdens bedste restaurant af The London Restaurant Magazine. Succesen skyldes et modigt dogme om konsekvent brug af årstidens råvarer
  5. Der er ikke meget at komme efter i Ny Nordisk Skole. Evnen til at finde et passende stykke staffage til branding af regeringens skolepolitiske initiativer er omvendt proportional med kvaliteten af dens idérigdom og historiske bevidsthed
  6. FOLK fra dagens avis
  7. Noma overgår sig selv. Alt er unika - fra retterne over møblerne og servicet til arkitekturen, mener anmelder.