Person

René Redzepi

FOLK

Rygterne svirrer i fodboldverden. For vil Ståle Solbakken vende tilbage til det AaB, hvor han engang var en skattet spiller? Derudover kan vi informere om, at Borgen ikke er stedet du kommer i julehumør. Stemningen har nemlig aldrig været værre

Alle skal bidrage til velfærdssamfundet – også restaurationsbranchen

Medarbejdere i restaurationsbranchen har alt for længe lidt under dårlige arbejdsvilkår uden en overenskomst. Nu må Folketinget gribe ind med en almengørelse, så arbejdsgivere i restaurationsbranchen bliver stillet til ansvar for velfærdssamfundet, skriver Anne-Marie Serena Andreasen i dette debatindlæg

I 1999 gjorde Jamie Olivers drengerøvede energi madlavning sexet – og i dag er mad kunst

Mad kan sagtens være kunst. Den tunge museumskunst er i krise, de største indsigter kommer lige nu fra gastronomien. For mig startede det hele med en læspende brite, som lige nu fejrer 20-års jubilæum

FOLK

FOLK fra dagens avis

Kan midefedt og bilarver redde verden?

BUGS er en tankevækkende kulinarisk roadmovie, der vil ændre vores opfattelse af, hvad det er muligt at putte i munden, men som desværre forarges mere, end den går i dybden med den centrale diskussion af den globale fødevareproduktion

Ny Nordisk Skole er en tynd kop te

Der er ikke meget at komme efter i Ny Nordisk Skole. Evnen til at finde et passende stykke staffage til branding af regeringens skolepolitiske initiativer er omvendt proportional med kvaliteten af dens idérigdom og historiske bevidsthed

Øen i byen

Refshaleøen oplever i disse år en rivende udvikling. Områdets ejere, REDA, forsøger i samarbejde med områdets kreative lejere at skabe opmærksomhed om en del af København, der i mange år har levet et stille liv

Fra kulinarisk uland til gastronomisk metropol

Danmark er på få år gået fra at være en ubetydelig plet på det gastronomiske verdenskort til at blive en modig michelinmetropol, madkyndige taler om ude i verden. Det skyldes den nordiske madrevolution, der blev vækket til live med fokus på regionale råvarer og en forståelse for den globale tidsånd, der skriger på bæredygtighed og hensyntagen til kloden

Meget mere end mad

Noma i København er blevet kåret til verdens bedste restaurant af The London Restaurant Magazine. Succesen skyldes et modigt dogme om konsekvent brug af årstidens råvarer

Sider

Mest læste

  1. Den nye restaurant åbner op for en langt større skare af mennesker end de 40, der i dag kan spise på Noma.
  2. Medarbejdere i restaurationsbranchen har alt for længe lidt under dårlige arbejdsvilkår uden en overenskomst. Nu må Folketinget gribe ind med en almengørelse, så arbejdsgivere i restaurationsbranchen bliver stillet til ansvar for velfærdssamfundet, skriver Anne-Marie Serena Andreasen i dette debatindlæg