Person

Tom Gillesberg

1. spalte

Kære Schiller Instituttets Venner. Selv om jeg har nu har skrevet noget om Tom Gillesberg, som kan siges at være positivt, er I så ikke søde at lade være med at sende mig alle mulige komplet åndssvage ting denne gang?

’Vi er ikke bare en flok magnettog-entusiaster’

Flere gange forudså Tom Gillesberg på sine valgplakater finanskrisen. Nu stiller han op til kommunalvalget med budskabet om, at bankunionen er ’EU-facisme’, der vil tage vores penge og liv. Men hvad har det med kommunalpolitik at gøre, og hvad er egentlig den røde tråd i budskaberne fra valgplakaten?

Mest læste

  1. Flere gange forudså Tom Gillesberg på sine valgplakater finanskrisen. Nu stiller han op til kommunalvalget med budskabet om, at bankunionen er ’EU-facisme’, der vil tage vores penge og liv. Men hvad har det med kommunalpolitik at gøre, og hvad er egentlig den røde tråd i budskaberne fra valgplakaten?
  2. Kære Schiller Instituttets Venner. Selv om jeg har nu har skrevet noget om Tom Gillesberg, som kan siges at være positivt, er I så ikke søde at lade være med at sende mig alle mulige komplet åndssvage ting denne gang?