Pia Fris Laneths blog

Med eller uden

»Den her historie går lige i nosserne: Forsvarets øverste chef, Jesper Helsø, flyver på skatteborgernes regning af sted på en rigtig mandetur til Estland.«

Sådan indleder Ulrik Dahlin sin leder på s. 2 og sorterer dermed halvdelen af avisens læsere fra. Åndsvagt! synes denne læser - et par andre læsere her på redaktionen, dem med nosser naturligvis, synes det var en både morsom og velvalgt indledning til en leder om forsvarschefens sammenblanding af fremmedbetalte maskuline fritidsfornøjelser og milliardkontrakter.

Og så gælder det bare om at komme gennem avisen og hen til 'Mette-Lines tillæg', som Informations nye 2. sektion 'Paradoks' bliver kaldt herinde. Slagnummeret er uddrag af fotobogen Muhammed, billeder af og historier om 43 drenge og mænd i Danmark. De har samme navn - og er i øvrigt vidt forskellige. En stilfærdig, fængende måde at komme bag om alle stereotype forestillinger om 'de fremmede'.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu