Quiz Find dig selv. Tag en quiz.

Hvilken kulturpessimist er du?

Vi ved det allesammen. Det er dem, der har ret, eller i det mindste dem, der får ret: Kulturpessmisterne. Mens alle vi andre går og klynger os til troen på fællesskabet, det teknologiske fix eller Corydons reformer, er det dem, der ser tingene som de er. Test dig selv og se hvilken heroisk kulturpessimist du ville være, hvis ellers du turde.

Vi ved det allesammen. Det er dem, der har ret, eller i det mindste dem, der får ret: Kulturpessmisterne. Mens alle vi andre går og klynger os til troen på fællesskabet, det teknologiske fix eller Corydons reformer, er det dem, der ser tingene som de er.

Test dig selv og se hvilken heroisk kulturpessimist du ville være – hvis ellers du turde.

Quiz

Anbefalinger

  • Finn Rantzau
Finn Rantzau anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der kan ikke kommenteres

Om Quiz RSS

På Information vil vi gerne hjælpe dig med at udrede dig selv. Tag en quiz - og se, hvem du virkelig er.