Ralf Christensens blog

Mere uvejr mod iTunes

Det begynder at trække op til uvejr på EU-plan for iTunes og deres Digital Rights Management: "Do you think it's fine that a CD plays in all CD players but that a song purchased from iTunes only plays in an iPod? I don't. Something has to change”. Ordene kommer fra Meglena Kuneva, der er EU-kommisær for forbrugerbeskyttelse (til det tyske magasin Focus). Og de er i følge EU Observer udtryk for hendes personlige holdning. Men siden hvornår har personlige holdninger og politik været til at skille ad? Stay tuned...

Læs mere om iTunes i tidligere Larm-posts her og her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nu er det desværre sådan, at ikke alle cd'er kan spilles alle steder, fordi cd-producenterne propper cd'erne med anti-pirat-software.

Det betyder, at cd'erne ikke overholder den standard (kaldet Red Book), man har sat for audio cd'er - og dermed udgives der mange musik-cd'er, som i virkeligheden slet ikke er en 'cd', men et produkt, der ligner til forveksling. Hvorfor kaster EU sig ikke over dem?

Hende Meglena Kuneva burde lige tjekke op på markedet, inden hun udtaler sig.