Rikke Lindhard Sengelsø

Seneste artikler af
Rikke Lindhard Sengelsø
  • Et køkken fra år 997

    Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
  • Så øjnene ruller bagover

    Der er ikke så meget udenpå, indeni, ovenover eller under. Ingredienserne taler et selvstændigt sprog, der har nydelse som det vigtigste ord
  • Beværtet: Bistro Boheme

    Klassisk går aldrig af mode. Bistro- og brasserie-stilen er en tryg ven at vende tilbage til, når krisen forandrer alt andet
  • Torsk og blåbær på grundfjeldet

    Restaurant Venezia ligger i Gudhjem på Bornholm. Men trods af afstanden til lagunen ved Adriaterhavet har stedet truffet en række beslutninger, der ikke gør navnet malplaceret
  • Beværtet: Parfume og brosten

    Michelin-stjernen er ikke steget Nørrebros dansk-asiatiske samarbejde til hovedet. Det uprætentiøse, humoristiske - og perfekte er stadigt i højsædet
  • Beværtet: En delikat hotdog

    En hotdog må affinde sig med en lav plads i madhierakiet. Men nu har restaurant Nimb påtaget sig at give den en forfremmelse
  • Beværtet: Hvorfor lige dét koncept?

    Kvaliteten er god, og stedet er varmt og hyggeligt, men kortet afspejler ikke, at moderkøkkenet er de engelske pubber
  • Beværtet: God mad, men hvad er meningen?

    Det er enklere end brasserie-navnet antyder. Det bespiser sine gæster til fornuftige priser, men der mangler nerve, passion - og salt
  • Den nye perverse

    Den perverse er ikke længere onanisten, den homoseksuelle eller fetichisten. Det er ikke længere skamfuldt at bukke under for den søde kløe. Har man i sexakten lyst til at klæde sig ud som en Sankt Bernhardshund med flaske om halsen og kyse, så fred være med det...

Sider

Mest læste
  1. Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
  2. På det udødelige Toldbod Bodega er stemningen autentisk og maden dansk, god og genkendelig
  3. Klassisk går aldrig af mode. Bistro- og brasserie-stilen er en tryg ven at vende tilbage til, når krisen forandrer alt andet
  4. Den perverse er ikke længere onanisten, den homoseksuelle eller fetichisten. Det er ikke længere skamfuldt at bukke under for den søde kløe. Har man i sexakten lyst til at klæde sig ud som en Sankt Bernhardshund med flaske om halsen og kyse, så fred være med det...
  5. Restaurant Venezia ligger i Gudhjem på Bornholm. Men trods af afstanden til lagunen ved Adriaterhavet har stedet truffet en række beslutninger, der ikke gør navnet malplaceret
  6. Kvaliteten er god, og stedet er varmt og hyggeligt, men kortet afspejler ikke, at moderkøkkenet er de engelske pubber
  7. Fifty Fifty lægger sig tæt op ad et autentisk japansk køkken, styrer undenom truede tun-arter og udmærker sig ved et højt niveau af æstetik og smag
  8. Man kan sagtens sætte en finger, men Scarpetta på Nørrebro kan noget og ønsker ikke at lægge skjul på det