Rikke Lindhard Sengelsø

Seneste artikler af
Rikke Lindhard Sengelsø
  • Et køkken fra år 997

    Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
  • Så øjnene ruller bagover

    Der er ikke så meget udenpå, indeni, ovenover eller under. Ingredienserne taler et selvstændigt sprog, der har nydelse som det vigtigste ord
  • Beværtet: Bistro Boheme

    Klassisk går aldrig af mode. Bistro- og brasserie-stilen er en tryg ven at vende tilbage til, når krisen forandrer alt andet
  • Torsk og blåbær på grundfjeldet

    Restaurant Venezia ligger i Gudhjem på Bornholm. Men trods af afstanden til lagunen ved Adriaterhavet har stedet truffet en række beslutninger, der ikke gør navnet malplaceret
  • Beværtet: Parfume og brosten

    Michelin-stjernen er ikke steget Nørrebros dansk-asiatiske samarbejde til hovedet. Det uprætentiøse, humoristiske - og perfekte er stadigt i højsædet
  • Beværtet: En delikat hotdog

    En hotdog må affinde sig med en lav plads i madhierakiet. Men nu har restaurant Nimb påtaget sig at give den en forfremmelse
  • Beværtet: Hvorfor lige dét koncept?

    Kvaliteten er god, og stedet er varmt og hyggeligt, men kortet afspejler ikke, at moderkøkkenet er de engelske pubber
  • Beværtet: God mad, men hvad er meningen?

    Det er enklere end brasserie-navnet antyder. Det bespiser sine gæster til fornuftige priser, men der mangler nerve, passion - og salt
  • Den nye perverse

    Den perverse er ikke længere onanisten, den homoseksuelle eller fetichisten. Det er ikke længere skamfuldt at bukke under for den søde kløe. Har man i sexakten lyst til at klæde sig ud som en Sankt Bernhardshund med flaske om halsen og kyse, så fred være med det...

Sider