Rikke Lindhard Sengelsø

Seneste artikler af
Rikke Lindhard Sengelsø

Sider

Mest læste
  1. Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
  2. På det udødelige Toldbod Bodega er stemningen autentisk og maden dansk, god og genkendelig
  3. Klassisk går aldrig af mode. Bistro- og brasserie-stilen er en tryg ven at vende tilbage til, når krisen forandrer alt andet
  4. Den perverse er ikke længere onanisten, den homoseksuelle eller fetichisten. Det er ikke længere skamfuldt at bukke under for den søde kløe. Har man i sexakten lyst til at klæde sig ud som en Sankt Bernhardshund med flaske om halsen og kyse, så fred være med det...
  5. Fifty Fifty lægger sig tæt op ad et autentisk japansk køkken, styrer undenom truede tun-arter og udmærker sig ved et højt niveau af æstetik og smag
  6. Aamanns Etablissement leverede et køkken, der ikke tog store chancer, men som koncentrerede sig om smagen, og det gjorde de fint. Men min drivkraft mod ny mad stod uforløst tilbage
  7. Restaurant Venezia ligger i Gudhjem på Bornholm. Men trods af afstanden til lagunen ved Adriaterhavet har stedet truffet en række beslutninger, der ikke gør navnet malplaceret
  8. En hotdog må affinde sig med en lav plads i madhierakiet. Men nu har restaurant Nimb påtaget sig at give den en forfremmelse