Rikke Lindhard Sengelsø

Artikler
  • Anmeldelse
    4. december 2010

    Et køkken fra år 997

    Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
    Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
  • Anmeldelse
    16. oktober 2010

    Så øjnene ruller bagover

    Der er ikke så meget udenpå, indeni, ovenover eller under. Ingredienserne taler et selvstændigt sprog, der har nydelse som det vigtigste ord
    Pynt. Den sorte stil med store malerier på væggene kan virke en smule sterilt og overkomponeret. Men maden og betjeningen er der ikke noget i vejen med.
  • Klumme
    11. september 2010

    Beværtet: Bistro Boheme

    Klassisk går aldrig af mode. Bistro- og brasserie-stilen er en tryg ven at vende tilbage til, når krisen forandrer alt andet
    Klassisk går aldrig af mode. Bistro- og brasserie-stilen er en tryg ven at vende tilbage til, når krisen forandrer alt andet
  • 14. august 2010

    Torsk og blåbær på grundfjeldet

    Restaurant Venezia ligger i Gudhjem på Bornholm. Men trods af afstanden til lagunen ved Adriaterhavet har stedet truffet en række beslutninger, der ikke gør navnet malplaceret
    Det gode måltid. Venezia i Gudhjem har fokus på det, som det gode måltid handler om: Spise sammen, opleve madglæde, tale sammen, se hinanden, lytte og nyde livet.
  • Anmeldelse
    19. juni 2010

    Beværtet: Parfume og brosten

    Michelin-stjernen er ikke steget Nørrebros dansk-asiatiske samarbejde til hovedet. Det uprætentiøse, humoristiske - og perfekte er stadigt i højsædet
    Godt. De yderst professionelle tjenere er afslappede og smilende. Michelinstjernen er ikke steget nogen til hovedet på Kiin Kiin. Stjernen minder os blot om, at her er et rigtig godt spisested.
  • 22. maj 2010

    Beværtet: En delikat hotdog

    En hotdog må affinde sig med en lav plads i madhierakiet. Men nu har restaurant Nimb påtaget sig at give den en forfremmelse
    Hotdog. For hver bid, der ryger ned af den udmærkede hotdog fra Andersens Doghouse på Nimb, fordøjer man illusionen om et liv med højere kvalitet.
  • Anmeldelse
    24. april 2010

    Beværtet: Hvorfor lige dét koncept?

    Kvaliteten er god, og stedet er varmt og hyggeligt, men kortet afspejler ikke, at moderkøkkenet er de engelske pubber
    Kvaliteten er god, og stedet er varmt og hyggeligt, men kortet afspejler ikke, at moderkøkkenet er de engelske pubber
  • Anmeldelse
    27. marts 2010

    Beværtet: God mad, men hvad er meningen?

    Det er enklere end brasserie-navnet antyder. Det bespiser sine gæster til fornuftige priser, men der mangler nerve, passion - og salt
    Fint. Der er tænkt over indretningen. Men så forventer man også mere af stedet, fordi det insisterer på at funkle og skinne med skarpe linjer og sød betjening. Man forventer lidt mere, end man får.
  • 6. marts 2010

    Den nye perverse

    Den perverse er ikke længere onanisten, den homoseksuelle eller fetichisten. Det er ikke længere skamfuldt at bukke under for den søde kløe. Har man i sexakten lyst til at klæde sig ud som en Sankt Bernhardshund med flaske om halsen og kyse, så fred være med det...
    The Food. Stedet fungerer både som restaurant og take away. Prisniveauet er fornuftigt, og køkkenet har en kvalitetssikker hånd.

Sider

  1. Anmeldelse
    24. juli 2009

    SommerSoldækSkaldyr

    Eftertragtet. Fyldte restauranter er sjældne syn midt på sommeren. Specielt denne sommer, hvor hårde økonomiske tider i samspil med den sædvanlige ferie-eksodus efterlader mange restauranter med tomme stole
    Til vands. Kaptajnen i køkkenet om bord på Restaurant Viva er Paolo Guimaraes, der tidligere har slået sine folder på det hedengangne Aura, og som man måske kender fra dengang, han kokkererede på tv med Nikolaj Kirk. Restauranten holder åbent fra torsdag til lørdag.
  2. Klumme
    16. oktober 2009

    Sultne og udistraherede

    Der stræbes efter evig fornyelse i Malmø, hvor en smørstegt makrel med rosenkål og æggecreme serveres for ganske få danske kroner
  3. Anmeldelse
    26. juni 2009

    Fiskehviskeren

    I en tid hvor alt for mange restauranter prøver at være alt for meget for alt for mange, har den nyåbnede restaurant ’Fiskebaren’ i københavns kødby en specifik agenda; Anders Selmer og Bagge Algreen-Ussing vil vise, hvad havet kan uden så mange dikkedarer
    Toppen. Københavns Fiskebar på Flæsketorvet, Vesterbro, er helt oppe og ringe inden for sin kategori.
  4. Anmeldelse
    19. juni 2010

    Beværtet: Parfume og brosten

    Michelin-stjernen er ikke steget Nørrebros dansk-asiatiske samarbejde til hovedet. Det uprætentiøse, humoristiske - og perfekte er stadigt i højsædet
    Godt. De yderst professionelle tjenere er afslappede og smilende. Michelinstjernen er ikke steget nogen til hovedet på Kiin Kiin. Stjernen minder os blot om, at her er et rigtig godt spisested.
  5. Anmeldelse
    4. december 2010

    Et køkken fra år 997

    Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse
    Så gammel er den originale pizza. I dag er den så globaliseret, at det originale repræsenterer en fornyelse