Sarah von Essens blog

Tårer i Amerika

En lille fin og tankevækkende tekst om tårerne i den amerikanske valgkamp. Den er fra The New Republic og skrevet af ekspert i grådens kulturhistorie, Tom Lutz.


I øvrigt er Tina Brown, tidligere redaktør på The New Yorker og senest forfatter til The Diana Chronicles, hyret til at skrive The Clinton Chronicles. Den udkommer i 2010. Størrelsen på Ms. Browns forskud er vist en hemmelighed, men til gengæld er hendes amerikanske redaktør meget glad for at annoncere, at hun er den perfekte kvinde og pen til jobbet: “Her portrait of the Clintons will undoubtedly be every bit as unique, insightful and immensely readable as her critically acclaimed biography of the Princess of Wales.”


Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu