Seks måneders vikariat som journalist på udlandsredaktionen

Kan du trække de store linjer og se de overraskende sammenhænge på de internationale dagsordner? Eller lave det interessante interview, der perspektiverer en international nyhed?

Dagbladet Information søger en journalist, der kan indgå i den daglige udlandsdækning med fokus på international politik.

Det forventer vi os af dig:

  • Du skal have indsigt i international politik
  • Du skal have et bredt netværk blandt eksperter og være velorienteret om udenlandske forhold
  • Du skal være idérig, en dygtig researcher og en skarp formidler
  • Du skal mestre både analysen, det perspektiverende interview, den velfortalte baggrundshistorie og den fortællende artikel

Det kan du forvente dig af os:

  • Information er en avis i fremgang, hvor vi arbejder hårdt og har det sjovt
  • Udlandsstoffet bliver prioriteret højt og har en fremtrædende plads i avisen
  • Du vil få fast plads på Udlandsredaktionen i Sankt Annæ Passage, hvor vi er fire faste medarbejdere.
  • Vi udvikler ideer og sparrer med hinanden og med de korrespondenter, vi har siddende ude i verden fra USA til Singapore.

Sådan søger du:

Ansøgning og CV sendes til job@information.dk, skriv »udlandsjournalist« i emnefeltet og vedhæft gerne eksempler på artikler, du har lavet og er stolt af.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udlandsredaktør Mette-Line Thorup på mlt@information.dk og tlf. 29934740.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Information og Dansk Journalistforbund. Tillidsrepræsentant er Anita Brask Rasmussen, som kan kontaktes på anbr@information.dk og tlf. 22932563.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 11. maj klokken 12

Vi holder ansættelsessamtaler den 17. maj

Tiltrædelse: Snarest muligt

Om os

A/S Information udgiver Dagbladet Information, information.dk, e-avis, og driver desuden Informations Forlag og iBureauet. Information er et lille hus med stor gennemslagskraft. Vi leverer dybdegående journalistik af høj kvalitet.