Serie

Beværtet

Beværtet: Forretten var en regulær brøler

En plads i Michelin-guiden og et par gedigne hit i løbet af aftenen kunne ikke forhindre, at køkkenets træfsikkerhed lå under niveau

Beværtet: Verdensklasse

Bortset fra det vi ikke behøver at tale mere om, var mad og vin i verdensklasse. Til kærlighedsfejring i uhøjtidelige omgivelser

Beværtet: Ambitiøs på underspillet jysk

Den nordjyske hovedstad kan i Brandstrupsgade bryste sig af det høje niveau for franske gourmetklassikere

Beværtet: Der, hvor peberet gror

Opdagelsesrejsende udi fremmede landes madkultur skal tage sig i agt for turistfælder. Ocean Restaurant på Zanizibars østkyst serverer dog en hæderlig middag med respekt for ferieøens råvarer og den historiske påvirkning udefra

Håndlavet mad på højt niveau

En gevinst for hovedstaden i en tid, hvor fokus er så nordisk. De kan noget med at få det hele til at være lettere og friskere, end man forventer, når det er italiensk

En bar med en sag

De gode cocktailbarer i København lægger scene til en drikkekultur under forandring. Så drop forsættet om en hvid måned. Drik i stedet mindre og bedre

En verden af krydderier

Helt uhøjtideligt fyrer det moderne londonkøkken Dock Kitchen op for kærligheden til alverdens køkkener og krydderier i smukke omgivelser ved den gamle victorianske kaj i Vestlondon

Det evige sted

Michelinstjerner kommer og går, men at forestille sig, at Søllerød Kro – kun en smuttur fra hovedstaden – skulle ophøre med at være garant for tårnhøje ambitioner er ganske utænkeligt

Det rimer på kød, charcuterie og indmad

Pluto byder på international stemning, meget moderate priser og sindssyg lækker mad. Og bagefter kan det godt være lidt svært at rejse sig

Værs’go’ at slug’

Oyster Trophy Week kickstarter sæsonen for danske østers med en overflod af events. Middagen ’The Origin of Oysters’ på Midtown Grill drukner dog i powerpoint og gastronomisk ligegyldighed

Sider

Mest læste

  1. En gevinst for hovedstaden i en tid, hvor fokus er så nordisk. De kan noget med at få det hele til at være lettere og friskere, end man forventer, når det er italiensk
  2. Skt. Georg – ham med dragen – betyder en hel del på Sardinien og er muligvis en noget af forklaringen på det høje ambitionsniveau i et lille italiensk køkken i København
  3. Den afslappede måde at gå ud og spise på, hvor man hverken bliver druknet i kokosmælk, stoppet med pasta og fløde eller flået for penge er vietnamesisk
  4. Pluto byder på international stemning, meget moderate priser og sindssyg lækker mad. Og bagefter kan det godt være lidt svært at rejse sig
  5. En plads i Michelin-guiden og et par gedigne hit i løbet af aftenen kunne ikke forhindre, at køkkenets træfsikkerhed lå under niveau
  6. Bortset fra det vi ikke behøver at tale mere om, var mad og vin i verdensklasse. Til kærlighedsfejring i uhøjtidelige omgivelser