Serie

Blandingsbatteriet: Drinks til enhver lejlighed

Alt hvad der er værd at lave, er værd at lave ordentligt. Det gælder også drinks. I denne serie har vi samlet vores bedste opskrifter på både klassiske drinks og mere kuriøse miksturer.

Rom Fizz: Sjusser, briter og den sidste hygge ved pejsen

På min arbejdsplads er alle vores printere opkaldt efter døde forfattere

Dette er ikke din mors Blommer i Madeira: Sådan laver du svesker i armagnac

Jeg har kastet mig ud i et eksperiment med tørrede blommer, armagnac og cognac

Hjemmebrændt til dig, der ikke tør brænde selv

De der har lyst til at smage moonshine, men ikke kender nogen forbrydere eller selv tør kaste sig ud i ulovlighederne, kan nu også få lov

Sådan laver du en klassisk Negroni

Man skal gøre op med sig selv, om man går ind for at slå lus ihjel for at lave en af verdens mest perfekte cocktails, en Negroni

Den svære kunst at lave en perfekt gin tonic

Det er at finde et ordentligt glas og gode, meget kolde og friske isterninger. Noget andet er at vælge både gin, tonicvand og eventuel anden form for krydring

Cocktailbøger og en opskrift på Pegu Club fra Burma

Bøger med opskrifter er inde i en svær periode. Klassiske kogebøger sælger ikke tilnærmelsesvis så mange eksemplarer som for bare 10 år siden, og det samme gælder cocktailbøger

Sensommerdrinks med frugt, bær og nødder

Noget af det, jeg elsker ved sensommeren, er muligheden for at sidde ude og nyde en aperitif med snacks fra haven

Solbærlikør er udgangspunktet for kir, den nemmeste cocktail af dem alle

Solbærlikør er jo det, de i Frankrig kalder Creme de Cassis, og det er udgangspunktet for den nemmeste cocktail af alle, en kir

Sådan laver du en sangria, der ikke smager af grisefest

Når jeg siger sangria til folk, så er det ikke for at skræmme dem eller rode op i deres traumefyldte barndoms somre på udvalgte charterferiemål, men for at gøre dem opmærksom på en udsøgt læskende solskinscocktail

Informations egen hipster-studenterpunch med æblecider

Ikke noget med sur hvidvinsbowle og jordbær dyppet i chokolade. Den går altså ikke længere i disse hipstertider

Sider

Mest læste

  1. Det er at finde et ordentligt glas og gode, meget kolde og friske isterninger. Noget andet er at vælge både gin, tonicvand og eventuel anden form for krydring
  2. Min far var ikke meget for Gammel Dansk eller Jägermeister, men når det skulle være – og det skulle det jo engang imellem i festligt lag – så tog han i stedet en neutral snaps, for eksempel Brøndum, og kom nogle skvæt Angostura i
  3. Solbærlikør er jo det, de i Frankrig kalder Creme de Cassis, og det er udgangspunktet for den nemmeste cocktail af alle, en kir
  4. De der har lyst til at smage moonshine, men ikke kender nogen forbrydere eller selv tør kaste sig ud i ulovlighederne, kan nu også få lov
  5. Det er snart rigtig forår, men heldigvis kan det stadig nå at blive skidekoldt, og så man kan lige nå at få sig et krus varm punch, inden det begynder at blive pinligt
  6. Jeg har kastet mig ud i et eksperiment med tørrede blommer, armagnac og cognac
  7. Man kan selvfølgelig aldrig få en gløgg uden alkohol til at smage på samme måde som en med alkohol, ligesom alkoholfri øl jo smager anderledes en almindelig øl, og alkoholfri vin smager af pommeren til
  8. Via hårdt arbejde og trial and error-metoden har jeg fundet frem til, at der i princippet er to måder at fabrikere hjemmelavet vermouth på