Serie

Espen spiser insekter

Mange eksperter er enige om, at fremtidens fødevare er insekter, en overdådig kilde til næring og kulinariske oplevelser.

Informations Espen Fyhrie vil henover sommeren udforske en gastronomisk niche, der er fjern for de fleste på vore breddegrader, men som har årtusindlange traditioner i andre egne af kloden.

Med kniv, gaffel og seks ben

Sommerens insekteventyr bliver rundet af med manér og gastronomisk finesse

Det kribler i ungdommen, der hjælper korrespondenten med at forsøde livet

I denne uge har krible-krable-korrespondenten fået uventet hjælp fra en ganske ung læser, der selv har eksperimenteret med insekter i køkkenet

Friturestegte edderkopper bliver for meget cirkus og for lidt gastronomi

Kriblekrablekorrespondenten finder inspiration på nettet. Var det noget med et måltid på orm i flaske, maste fluer på panden og cambodjanske taranteller på størrelse med en voksen mands hånd?

Ormeburger er festivalens nye tømmermændskur

Kriblekrablekorrespondenten har taget mod til et decideret måltid: en frokostburger med møllarver og melorme

Måske jeg skal prøve at lave noget med svin og insekter?

Kriblekrablekorrespondenten ser sit måltid i øjnene, og gumler sig igennem en salat med larver og fårekylling

Kriblekrablekorrespondenten spiser sig til en bedre verden – ét insekt ad gangen

Hvis Noma og Fat Duck kan servere insekter, kan Danmarks mest omstillingsparate dagblad også. Informations Espen Fyhrie har sat sig for at bruge sommeren på at smage på udbuddet af insekter