Serie

Georg Metz spiser koldskål

Engang var koldskål en kold vælling – en forret af frugtsaft, fortyndet vin eller øl, men det er længe siden. I dag er koldskål et populært komælksbaseret blandingsprodukt – og selve smagen af dansk sommer.

Og hvordan smager den så? Det undersøger Georg Metz i denne serie.

Artikler
Anmeldelse
8. august 2020

Georg Metz spiser koldskål: Øllingegaards koldskål er al koldskåls moder

Øllingegaards koldskål hensætter kærnemælkskoldkålsspiseren i en følelse af lykke, lige fra det øjeblik skeen hælder kærnemælkskoldskålen ned i halsen, og til den sidste rest er suget op fra skålen
Øllingegaards koldskål hensætter kærnemælkskoldkålsspiseren i en følelse af lykke, lige fra det øjeblik skeen hælder kærnemælkskoldskålen ned i halsen, og til den sidste rest er suget op fra skålen
Anmeldelse
1. august 2020

Georg Metz spiser koldskål: En besværlig pose

Med Gram Slots posekærnemælkskoldskål er man ved at nærme sig en eller anden form for original smag, hvad angår denne typiske danske sommerret
Med Gram Slots posekærnemælkskoldskål er man ved at nærme sig en eller anden form for original smag, hvad angår denne typiske danske sommerret
Anmeldelse
25. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Tykmælkens lovsang

Man kan længes efter barndommens egenproduktion af tykmælk med fedthinde, men Kløvers kærnemælkskoldskål kan bestemt anbefales
Man kan længes efter barndommens egenproduktion af tykmælk med fedthinde, men Kløvers kærnemælkskoldskål kan bestemt anbefales
Anmeldelse
18. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Arlas kærnemælkskoldskål nærmer sig toppen

Kammerjunkeren var den lavest rangerende ved hoffet, hvis beskæftigelse nær den enevældige sol bestod i at feje op efter de fine. Denne uges koldskål indbyder til at smuldre de bitte stykker bagværk eller spise dem hele
Kammerjunkeren var den lavest rangerende ved hoffet, hvis beskæftigelse nær den enevældige sol bestod i at feje op efter de fine. Denne uges koldskål indbyder til at smuldre de bitte stykker bagværk eller spise dem hele
Anmeldelse
11. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Hvor er vaniljen?

Koldskålsproducenten er udfordret: En god vaniljestang fra Indonesien koster nemt 75 kroner, de billigere er ofte ikke pengene værd
Koldskålsproducenten er udfordret: En god vaniljestang fra Indonesien koster nemt 75 kroner, de billigere er ofte ikke pengene værd
Anmeldelse
4. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Jordbærkoldskål er helt misforstået

Lyserød er den. Kort sagt en spise, der ikke burde bære navn af kærnemælkskoldskål
Lyserød er den. Kort sagt en spise, der ikke burde bære navn af kærnemælkskoldskål

Klima

Den største udfordring i menneskets historie udfoldet, afdækket og perspektiveret hver dag

Politik

Kloge og nysgerrige analyser, nyheder og overblik fra dansk og international politik

Med alle midler

Læs og lyt til vores artikler, deltag i arrangementer og workshops, og få rabatter på vores bøger

Kritik

Få et intellektuelt blik på kunsten, på poppen, på økonomien og på verdensordenen

Dybdegående

Forstå verden mens den sker. Med klare analyser, afslørende journalistik og interviews, der tager sig tid

Prøv et abonnement

Den første måned er gratis

Anmeldelse
4. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Jordbærkoldskål er helt misforstået

Lyserød er den. Kort sagt en spise, der ikke burde bære navn af kærnemælkskoldskål
Lyserød er den. Kort sagt en spise, der ikke burde bære navn af kærnemælkskoldskål
Anmeldelse
11. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Hvor er vaniljen?

Koldskålsproducenten er udfordret: En god vaniljestang fra Indonesien koster nemt 75 kroner, de billigere er ofte ikke pengene værd
Koldskålsproducenten er udfordret: En god vaniljestang fra Indonesien koster nemt 75 kroner, de billigere er ofte ikke pengene værd
Anmeldelse
18. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Arlas kærnemælkskoldskål nærmer sig toppen

Kammerjunkeren var den lavest rangerende ved hoffet, hvis beskæftigelse nær den enevældige sol bestod i at feje op efter de fine. Denne uges koldskål indbyder til at smuldre de bitte stykker bagværk eller spise dem hele
Kammerjunkeren var den lavest rangerende ved hoffet, hvis beskæftigelse nær den enevældige sol bestod i at feje op efter de fine. Denne uges koldskål indbyder til at smuldre de bitte stykker bagværk eller spise dem hele
Anmeldelse
25. juli 2020

Georg Metz spiser koldskål: Tykmælkens lovsang

Man kan længes efter barndommens egenproduktion af tykmælk med fedthinde, men Kløvers kærnemælkskoldskål kan bestemt anbefales
Man kan længes efter barndommens egenproduktion af tykmælk med fedthinde, men Kløvers kærnemælkskoldskål kan bestemt anbefales
Anmeldelse
1. august 2020

Georg Metz spiser koldskål: En besværlig pose

Med Gram Slots posekærnemælkskoldskål er man ved at nærme sig en eller anden form for original smag, hvad angår denne typiske danske sommerret
Med Gram Slots posekærnemælkskoldskål er man ved at nærme sig en eller anden form for original smag, hvad angår denne typiske danske sommerret
Anmeldelse
8. august 2020

Georg Metz spiser koldskål: Øllingegaards koldskål er al koldskåls moder

Øllingegaards koldskål hensætter kærnemælkskoldkålsspiseren i en følelse af lykke, lige fra det øjeblik skeen hælder kærnemælkskoldskålen ned i halsen, og til den sidste rest er suget op fra skålen
Øllingegaards koldskål hensætter kærnemælkskoldkålsspiseren i en følelse af lykke, lige fra det øjeblik skeen hælder kærnemælkskoldskålen ned i halsen, og til den sidste rest er suget op fra skålen