Serie

Georgs gelato

Georg Metz anmelder sommerens is – selvom opgaven giver ham mavepine.

En vårfrisk tunge kunne måske bedre registrere saltet

Social Foodies, der efterhånden har flere butikker i københavnsområdet og én i Århus, er ifølge egne opgivelser et idealistisk foretagende, der veksler varer for arbejdspladser – således må firmaets begejstrede selvportræt forstås – med udviklingslande fortrinsvis i Afrika.

Kvalmen, ofte den kræsne isspisers ledsager, meldte sig aldrig

Premier Is er et af Danmarks gamle og også hæderkronede ismejerier stiftet i skæbneåret 1933 og erindret af ældre danskere som et synligt indslag i sommerens gadebillede ved salg af konsumis i vaffel og på pind

Man kunne godt have smækket låg på sukkerskålen

Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Nü smoothie

Instinktivt forventer den kræsne en vaffel som fugtet pap

Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Guld Horn

Georgs gelato: Maxibon tilskynder ikke til at bringe ofre for sagen

Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Maxibon

Ikke så anstrengende, som den ser ud

Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Kung Fu

Frost for hånden: Georg Metz anmelder is

En stikprøveforbruger-undersøgelse af kold gadedessert på pind

Mest læste

  1. Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Kung Fu
  2. Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Maxibon
  3. Social Foodies, der efterhånden har flere butikker i københavnsområdet og én i Århus, er ifølge egne opgivelser et idealistisk foretagende, der veksler varer for arbejdspladser – således må firmaets begejstrede selvportræt forstås – med udviklingslande fortrinsvis i Afrika.
  4. Premier Is er et af Danmarks gamle og også hæderkronede ismejerier stiftet i skæbneåret 1933 og erindret af ældre danskere som et synligt indslag i sommerens gadebillede ved salg af konsumis i vaffel og på pind
  5. En stikprøveforbruger-undersøgelse af kold gadedessert på pind
  6. Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Guld Horn
  7. Georg Metz anmelder sommerens is. I dag: Nü smoothie