Serie

Værs'go' og spis

Artikler
Anmeldelse
14. marts 2015

Værs’go og spis: Mere end blot en ostemad

De fleste oste smager godt bare med brød, men her skal det handle om ost i maden og ost som krydderi
3. august 2013

Værs'go' og spis: Det fås ikke bedre end på denne tid af året

Når råvarerne er i hus er den ged barberet og madlavningen ikke det store arbejde
Klumme
13. april 2013

SPISDrik: Råt kød på mange måder

Værs'go' og spis sætter fokus på tatar
30. marts 2013

Værs'go' og spis: Sild skal spises med kniv og gaffel

Sild er ikke bare en håndmad, men noget, der skal spises med kniv og gaffel og hører til frokost i weekenden, højtidernes – for eksempel påskens – store frokostborde og svensk sommerferie med sildebord
Sild er ikke bare en håndmad, men noget, der skal spises med kniv og gaffel og hører til frokost i weekenden, højtidernes – for eksempel påskens – store frokostborde og svensk sommerferie med sildebord
Klumme
2. marts 2013

Rogn og rødløg er godt, men det er slet ikke hele historien om de russiske blinis

Rogn og rødløg er godt, men det er slet ikke hele historien om de russiske blinis
Rogn og rødløg er godt, men det er slet ikke hele historien om de russiske blinis

Klima

Den største udfordring i menneskets historie udfoldet, afdækket og perspektiveret hver dag

Politik

Kloge og nysgerrige analyser, nyheder og overblik fra dansk og international politik

Med alle midler

Læs og lyt til vores artikler, deltag i arrangementer og workshops, og få rabatter på vores bøger

Kritik

Få et intellektuelt blik på kunsten, på poppen, på økonomien og på verdensordenen

Dybdegående

Forstå verden mens den sker. Med klare analyser, afslørende journalistik og interviews, der tager sig tid

Prøv et abonnement

Den første måned er gratis

Klumme
19. januar 2013

I gryden får sjatterne en chance mere

Tidligere blev flasker i mit hus tømt, når de var åbnet, men sådan er det ikke altid mere
Tidligere blev flasker i mit hus tømt, når de var åbnet, men sådan er det ikke altid mere
Klumme
13. oktober 2012

Æbler til mos, til most, til grød, til kompot, til fisk, til kød, til salat, til ...

Lige nu sælges der en vifte af dejlige æblesorter med stor forskellighed, og der er mange måder at bruge dem på
Lige nu sælges der en vifte af dejlige æblesorter med stor forskellighed, og der er mange måder at bruge dem på

Sider

Baggrund
14. august 2009

Sensommeraftener

Agurken kan noget særligt for tiden, ligesom fjordrejen og krabben
Agurken kan noget særligt for tiden, ligesom fjordrejen og krabben
Klumme
11. september 2009

Mad til tiden

Sæson. Lige nu er der så meget at byde på, at den største udfordring i køkkenet er at beslutte sig
Anmeldelse
13. marts 2010

Når det laves godt, smager det af mere

Madoplevelser, der ikke er ligegyldige, kræver tid og kærlighed - bagværket er anstrengelserne værd
Anmeldelse
27. marts 2010

SpisDrik: Æg, Æg, æg - og æg

Traditioner skal ikke gøre maden til museumsmad
Klumme
24. april 2010

Laber mayonnaise

Få styr på at lave den multibrugbare sauce mayonnaise
Få styr på at lave den multibrugbare sauce mayonnaise
Klumme
24. april 2010

Vin i vulkanens skygge

Og en enkelt kongelig gestus
Baggrund
8. maj 2010

Mad med barndomsminder

Evnen til at værdsætte den gode smag dannes tidligt
Baggrund
8. maj 2010

Vaner, planer og vinøs ferieinspiration

Lader man vinen styre, er Frankrig svær at komme uden om
9. oktober 2010

Mere godt end bare surt

Eddike er ikke længere bare eddike. Det er smagsforstærker, aroma og sanseindtryk
Baggrund
23. oktober 2010

Kål er cool

Det er billigt og sundt, og der er uanede muligheder

Sider