Serie

Værs'go' og spis

Værs’go og spis: Mere end blot en ostemad

De fleste oste smager godt bare med brød, men her skal det handle om ost i maden og ost som krydderi

Værs'go' og spis: Det fås ikke bedre end på denne tid af året

Når råvarerne er i hus er den ged barberet og madlavningen ikke det store arbejde

SPISDrik: Råt kød på mange måder

Værs'go' og spis sætter fokus på tatar

Værs'go' og spis: Sild skal spises med kniv og gaffel

Sild er ikke bare en håndmad, men noget, der skal spises med kniv og gaffel og hører til frokost i weekenden, højtidernes – for eksempel påskens – store frokostborde og svensk sommerferie med sildebord

Rogn og rødløg er godt, men det er slet ikke hele historien om de russiske blinis

Rogn og rødløg er godt, men det er slet ikke hele historien om de russiske blinis

I gryden får sjatterne en chance mere

Tidligere blev flasker i mit hus tømt, når de var åbnet, men sådan er det ikke altid mere

Æbler til mos, til most, til grød, til kompot, til fisk, til kød, til salat, til ...

Lige nu sælges der en vifte af dejlige æblesorter med stor forskellighed, og der er mange måder at bruge dem på

Sider

Mest læste

  1. Lige nu sælges der en vifte af dejlige æblesorter med stor forskellighed, og der er mange måder at bruge dem på
  2. Værs'go' og spis sætter fokus på tatar
  3. Få styr på at lave den multibrugbare sauce mayonnaise
  4. Sild er ikke bare en håndmad, men noget, der skal spises med kniv og gaffel og hører til frokost i weekenden, højtidernes – for eksempel påskens – store frokostborde og svensk sommerferie med sildebord
  5. Rogn og rødløg er godt, men det er slet ikke hele historien om de russiske blinis
  6. Det er billigt og sundt, og der er uanede muligheder