Søren Wedderkopp

Artikler

Sider

  1. Klumme
    24. august 2013

    Til biddet: Krebs kommer du ikke uden om på denne tid af året

    Ud over at give navn til by og sø har Nantua også givet navn til en sauce, som i al sin gribende enkelthed fremstilles ved at montere en sauce allemande med krebsesmør
  2. 21. oktober 2000

    Oh, den oksesteg!

    Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  3. Anmeldelse
    26. juni 2010

    Booom! Vi sprænger for at nyde smagen

    Engang sprængte man kød, så det kunne holde til magre tider. Nu sprænger vi for at nyde smags-eksplosionen her og nu
  4. Klumme
    24. marts 2012

    Lever leverer

    Lever er et godt bud på velsmagende simpel mad, som vor mor stort set aldrig formåede at lave
  5. Baggrund
    28. januar 2012

    Når det forlorne er ædelt

    Hjemmelavet er hele umagen værd, og nu gælder det forloren skildpadde
  6. Nyhed
    11. februar 2012

    Varmt, varmt, varmt

    Frosten kalder på en dejlig aromatisk grønsagssuppe med godkraft. En lidt misforstået nationaleret
  7. 12. oktober 2002

    Er det koldt nok nu?

    Sagde du gule ærter?
  8. 2. november 2002

    Den fede

    Engang var laksen dyr, men i dag er den nærmest hvermandsspise