Søren Wedderkopp

Seneste artikler af
Søren Wedderkopp

Sider

Mest læste
  1. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  2. Til biddet Alle fisk er fede, det er blot sådan, at nogle af dem har fedtet i kødet, og andre i indmaden. Torsken har stort set alt sit fedt i indmaden – det er derfor torskelevertran er sådan en dejlig fed drik, som vi mindes med fornøjelse fra vores barndom...
  3. Auguste Escoffiers største og vigtigste gastronomiske værk genudgivet
  4. Generelt kan man sige, at hvis en ost er så fast, at den er nem at rive, så er den sikkert også god at gratinere med
  5. Det er faktisk ikke alene muligt, men også underholdende og givtigt at gøre god skinke til sig selv og sine
  6. Lever er et godt bud på velsmagende simpel mad, som vor mor stort set aldrig formåede at lave
  7. Engang sprængte man kød, så det kunne holde til magre tider. Nu sprænger vi for at nyde smags-eksplosionen her og nu