Søren Wedderkopp

Sider

  1. Anmeldelse
    31. december 2011

    En talemådes endeligt

    Nytårsaften er vigtig, men endnu vigtigere er det at være forberedt til dagen derpå
  2. 16. november 2001

    Lav dig en skinke til jul!

    Det er faktisk ikke alene muligt, men også underholdende og givtigt at gøre god skinke til sig selv og sine
  3. Anmeldelse
    18. januar 2003

    Den forkerte bog

    Auguste Escoffiers største og vigtigste gastronomiske værk genudgivet
  4. 2. november 2001

    Tørre fakta om saftige fugle

    Der er ikke meget fedt på en fasan, og man ender nemt med noget tørt stads
  5. Baggrund
    11. juni 2011

    Spis & Drik: Gensyn med 80'erne

    ... og menuen er rejecocktail, stegt flæsk med persillesovs og jordbæris
  6. 29. november 2014

    Til biddet: Den gule fare

    Stegt flæsk vandt, og så kan alle de andre retter, vi har spist gennem årtusinder bare skride. Således også gule ærter
    Stegt flæsk vandt, og så kan alle de andre retter, vi har spist gennem årtusinder bare skride. Således også gule ærter
  7. 21. oktober 2000

    Oh, den oksesteg!

    Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  8. 30. november 2002

    Foie gras med god samvittighed

    Det er ikke mere dyreplageri at spise foie gras end at spise ethvert andet dyr, der bliver opfostret og slagtet for, at vi mennesker kan spise det