Søren Wedderkopp

Seneste artikler af
Søren Wedderkopp

Sider

Mest læste
  1. Til biddet Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!« Manden ved tastaturet var overvældet...
  2. Generelt kan man sige, at hvis en ost er så fast, at den er nem at rive, så er den sikkert også god at gratinere med
  3. Lever er et godt bud på velsmagende simpel mad, som vor mor stort set aldrig formåede at lave
  4. Auguste Escoffiers største og vigtigste gastronomiske værk genudgivet
  5. Nytårsaften er vigtig, men endnu vigtigere er det at være forberedt til dagen derpå
  6. Gedden er en rigtig grimrian af et rovdyr. Men med den rette håndtering kommer der skik på den. Og det er anstrengelserne værd
  7. Hvorfor købe katten i sækken, når man kan få kylling i skrutten?
  8. Kuldemad. Som så mange andre fremragende opfindelser er cassoulet'en et resultat af teknologisk uformåenhed, fattigdom og simpel nødvendighed