Når man som forleden aften får et par timer i selskab med professionalisme uden rutinepræg, kreativitet uden tab af impulskontrol og service uden servilitet, så får man sgu lyst til at nævne det
Januar er en glimrende måned at genvinde sin fornuft i, uden at saks, klister, stearinlys og tør konfekt gør det til en lidelse at opholde sig ved et bord
Nytår truer forude, og det er nu, du trækker den nederste skuffe i skrivebordet ud – den hvor du hver uge i 2014 har lagt en hundredekroneseddel til side til dette formål
Størstedelen af befolkningen har nogenlunde samme forhold til Morten og hans aften, som de har til den albanske nationaldag eller tv-serier af Ole Bornedal: Kultureliten føler sig forpligtet til at synes det er fedt, mens almindelige folk hellere vil have en pose osterejer
Til biddet
Den rødhårede kok slog sig hårdt på sin velmarmorerede bagfjerding og udbrød: »Gammeldags oksesteg! Vi skal sgu da have gammelsdags oksesteg! Med glaserede perleløg og gulerødder, aspargeskartofler, ribsgelé, græskar, syltede grønne tomater, drueagurker og rysteribs!«
Manden ved tastaturet var overvældet...
Til biddet
Alle fisk er fede, det er blot sådan, at nogle af dem har fedtet i kødet, og andre i indmaden. Torsken har stort set alt sit fedt i indmaden det er derfor torskelevertran er sådan en dejlig fed drik, som vi mindes med fornøjelse fra vores barndom...