Debatregler for information.dk

Der foregår en levende debat på information.dk og du er velkommen til at være med. Det er vores håb, at information.dk vil være et sted for en konstruktiv debat og give læserne mulighed for at gå i dialog med journalister, redaktører og ikke mindst hinanden.

For at det kan lade sig gøre kræves det, at debatten foregår i en ordentlig tone, også selvom debatten er livlig. Ved at deltage i debatten, indvilliger du i nedstående regler:

  • Ingen slåskampe, truende eller vulgære udtryk, ingen nedsættende bemærkninger om køn, religion eller race. Respekter de andre debattører i tråden – også selvom du er uenig i deres synspunkter.
  • Skriv præcist og med udgangspunkt i det konkrete debatoplæg.
  • Indlægget må ikke indeholde ophavsretsbeskyttet materiale.
  • Indlægget må ikke indeholde kommercielle reklamebudskaber eller anden form for reklame.
  • Du er ansvarlig for indholdet af dine indlæg. Du er ansvarlig for, at dine indlæg hverken krænker andre, er injuriende, racistiske, strafbare eller på anden måde overtræder andres rettigheder.
  • Information er ikke ansvarlig for indholdet af indlæg fra tredjepart. Men vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg, som er usaglige eller stødende.
  • Indsend ikke personlige oplysninger, hverken egne eller andres. Indsend ikke oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse om tredjepart.
  • Debattører skal deltage under fuldt navn.

Ved gentagne overtrædelser af reglerne kan en debattør blokeres midlertidigt eller permanent.

Information forbeholder sig ret til at bringe indsendte indlæg både i avisen og på information.dk.

Vi forbeholder os retten til at forkorte og redigere i indsendte indlæg. En del af de indsendte indlæg vil blive bragt i avisen i redigeret form.

Debatten på information.dk modereres løbende af vores debatvært. Har du henvendelser eller klager vedr. debatten online, kan du kontakte debatværten her.

Du skal have en brugerkonto på information.dk for at kunne kommentere på artikler.