Telegram

Esbjerg satser atter på Ove Pedersen

Telegram
17. november 2008 kl. 12:37

Det bliver Ove Pedersen, der skal sikre Esbjerg fremgang i SAS Ligaen.

Mandag blev den afgående AGF-træner præsenteret som afløser for Troels Bech, der blev fyret efter søndagens nederlag til AaB. Pedersen, der tidligere har siddet på trænerbænken i Esbjerg fra 2002 til 2005, overtager ansvaret fra nytår og første opgave bliver at føre vestjyderne frem fra den nuværende bundplacering i SAS Ligaen.

Ove Pedersen får også titel af manager, hvilket betyder, at han skal stå for spillerindkøb samt scouting.

- Jeg har som bekendt satset meget på at blive træner i Tyskland og har også haft mine papirer liggende i flere klubber, men pludselig skulle det gå stærkt. Esbjerg skulle under alle omstændigheder have en ny cheftræner fra 1. januar, og det har fremskyndet min beslutning. Hvis det havde været en almindelig trænerkontrakt, havde jeg ikke været interesseret, men det her er så spændende en udfordring, at jeg ikke kunne sige nej, siger Ove Pedersen.

Frem til nytår vil den hidtidige assistenttræner Jess Thorup varetage ansvaret for Esbjergs SAS Liga-mandskab.

/ritzau/

Opdateret 17. november 2008 kl. 13:00