Comeback til tidl. Hugo Holm

8. oktober 2009 kl. 11:25Opdateret 8. oktober 2009 kl. 11:30

Anette Egelund, som tidligere hed Hugo Holm og i fire år var folketingsmedlem for Fremskridtspartiet, stiller nu op for Liberal Alliance ved det kommende valg til Region Hovedstaden.

Da den nu 53-årige Anette Egelund i 1980'erne sad i Folketinget var det således som fremskridtsmanden Hugo Holm. Med fuldskæg, jakkesæt og et brysk udtryk i ansigtet var han med til at vedtage landets love. Men i 2004 fik Anette Egelund foretaget en kønsskifteoperation og vendte efterfølgende tilbage med ikke blot et nyt køn og navn men også et nyt parti.

Efter først en tur omkring Det Radikale Venstre var Annette Egelund medlem af Simon Emil Ammitzbølls Borgerligt Centrum og fulgte siden det tidligere radikale folketingsmedlem videre over i Liberal Alliance.

Det var en fængselsdom på 30 dage for spirituskørsel, som i 1990 fik Fremskridtspartiet til at smide Hugo Holm ud. Det skete et par måneder før folketingsvalget. I dag arbejder Anette Egelund som kantineleder.

/ritzau/

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu