Telegram

Gade satte jobbet ind på forsvarets uskyld

Telegram
1. oktober 2009 kl. 11:27

Forsvarsminister Søren Gade (V) erklærede sig i lørdags "fuldstændig stensikker" på, at den arabiske oversættelse af bogen "Jæger - i krig med eliten" ikke stammer fra forsvaret.

I DR's talkshow Ugen Med Clement slog han med syvtommersøm fast, at hvis oversættelsen alligevel kommer fra forsvaret, så vil det få konsekvenser for ministeren selv.

- Jeg sidder helt ude på planken. Hvis det nu skulle vise sig at være rigtigt, så er jeg på vej ned i vandet, og det kan jeg garantere dig for, det er den ikke, sagde forsvarsministeren.

Ifølge Ritzaus oplysninger blev oversættelsen til arabisk fabrikeret af chef for informatikafdelingen i Forsvarskommandoen, Jesper Britze, som nu vil blive fyret.

Da talkshow-værten Clement Kjærsgaard spurgte forsvarsministeren, hvem det vil få konsekvenser for, hvis det alligevel viser sig at være en kilde i forsvaret, som har lækket oversættelsen, var svaret klart:

- Far her, sagde Søren Gade, mens han pegede på sig selv.

Socialdemokraterne ser med den største alvor på sagen, og partiets forsvarsordfører, John Dyrby Paulsen, vil ikke udelukke, at det kan ende med, at Søren Gade må gå af som forsvarsminister.

- Det er for tidligt at sige, men det kan i yderste konsekvens blive resultatet, siger John Dyrby Paulsen.

Også Dansk Folkeparti kræver alle informationer på bordet.

- Vi må have vendt hver en sten, siger partiets forsvarsordfører, Ib Poulsen.

/ritzau/

Opdateret 1. oktober 2009 kl. 11:30

Søren Kristensen

Lær dog af SuperBest, Søren Gade. Efter afsløringerne af ompakning af gammelt kød, fyrede direktøren for det hele de ansvarlige slagtermestre og viste dermed handlekraft ved at blive på skansen og gøre noget ved problemet. Søren Gade var måske lidt for hurtig da han i talkshowet, usædvanligt veloplagt og uden slips (var han påvirket?), pegede på sig selv som evt. hovedansvarlig. Det skal blive interessant at se om han kan modstå presset til at blive, når han modtager kollegaernes uforbeholdne opbakning.

Slettet Bruger

Nu var programmet jo kun satire. Der er ikke noget at komme efter.

>>Også Dansk Folkeparti kræver alle informationer på bordet.<<

Sikken en lögn. De havde jo beviseligt ikke läst bogen förend de udtalte sig om indholdet.

Dansk Folkeparti er alene ude på at redde den nuvärende regering uanset prisen! De ved udemärket at de ryger ud i kulden, så snart Danmark skifter regering. Ingen vil samarbejde med dem ,andet er den magtglade bekrigeriske regering.