Telegram

Hedegaard anmeldt til politi for udtalelse

Telegram
22. december 2009 kl. 16:33

Det skal have konsekvenser, at man i dagens Danmark fremsætter kontroversielle udtalelser om, at muslimske mænd voldtager deres kvindelige familiemedlemmer og betragter kvinder som mindreværdige fødemaskiner.

Det mener i hvert fald læge og næstformand for Århus Kommunes Integrationsråd, Yilmaz Evcil, der har politianmeldt Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, for de omstridte kommentarer.

- Lars Hedegaard anmeldes for racistiske udtalelser om muslimer på hans blog snaphanen.dk. Desuden er folketingsmedlem Søren Espersen fra Dansk Folkeparti ligeledes anmeldt for racisme, da han har givet Lars Hedegaard ret i hans udtalelser om muslimer. De er begge anmeldt til Østjyllands politi dags dato, i henhold til straffelovens paragraf 266b, skriver Yilmaz Evcil i en mail.

Udtalelsen har vakt harme langt ind i Trykkefrihedsselskabet. Blandt andet kræver den markante præst Katrine Lilleør, at Lars Hedegaard skal trække sig fra formandsstolen. Hvis det ikke sker, siger hun selv farvel og tak til Trykkefrihedsselskabets rådgivende organ. Også De Konservatives integrationsordfører, Naser Khader, truer med at melde sig ud af Trykkefrihedsselskabet.

/ritzau/

Opdateret 22. december 2009 kl. 16:40

Den politiske debat forsvinder i en non-politisk musilimerdebat om ingenting - og de non-politiske på Christiansborg fryder sig....

Men Hedegaard fik da skudt den non-politiske muslimerdebat igang igen efter klimatopmødet..

Niels Henriksen

"Men Hedegaard fik da skudt den non-politiske muslimerdebat igang igen efter klimatopmødet.."

Nej, det var 180-grader.dk og Ole Birk Olesen der skød det hele igang og DR vejrede med det samme morgenluft.

Hele det borgerlige propaganda-apparat vejre ....morgentarmluft

Der har desværre indsneget sig en tyrk-fejl i ritzau's
telegram, der skal naturligvis stå "Tyrkerfrihedsselskabet", ikke "Trykkefrihedsselskabet"
Information beklager forhåbentligt fejlen ?

@ Niels Henriksen ..
Ja, det er utroligt hvad de Røde Lejesvende i Kommunistisk Radio kan lokke pæne, anstændige borgerlige til at sige... og så har de enda den frækhed at citere dem for det bagefter ..

Religionerne befordre et nedgorende syn po sine medmennesker og retfardigore undertrykkelse og tilsidesattelses af mennesker rettigheder.

Problemet med de monotonistiske religioners familie tilhors er de before en lukkethed over for omverden, og derved skabes, der en store grobud for undertrykkelse af familie medlemmer.

Samt har den manglende forstoelse for man lever i samfund nor familien er i centrum, som i de monotonistiske religioner og man udvikler en ligegyldighed og apati over for de problemer man lever med i samfundet.

Mvh Claes Pedersen Caloocan Metro Manila

www.123hjemmeside.dk/claes

Lars Hedegaard må naturligvis lære at tænke sig om før han taler. Det er rimeligt tåbeligt at åbne munden uden at kunne begrunde og bevise sine udtalelser.

Angoende dem der svart ved se at Islam ligimitere undertrykkelse af medmennesker, kan man bare forholde sig til under hvilken forhold Immigrant arbejder bliver behandlet i mellemosten, tros det de rod til betale ordentlig lon.

Lige som den undertrykkelse og tilside sattelse af grundlaggende mennesker rettigheder forekommer her po Philippinerne af arbejder ude fra provisen.

Men den kort og den lange og religionerne har selv skabt grundlagget ved overbefolkningen og derfor mo mennesker arbejde under so umenneskelig vilkor.

Men om kristendommen egen undertrykkelse henviser jeg bare til hvordan vi behandlede sammerne.

Mvh Claes Pedersen Caloocan Metro Manila

Khaders naserisme og nogle mørke præsters nazarethisme er da et yderst velkommet kosttilskud her i december. Og så denne nyudnævnte muslim ekspert, der menes at generalisere på baggrund af en rapport fra landsforeningen af bøsser og lesbiske. Samme gruppe, som selskabets medstifter kaldte for unormale og handicappede, men der skal nok også graves dybere for at kunne underbygge citater som: ”De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden” Men, okay. Der er nok en stor gruppe omkring selskabet, partiet og flere debatfora, som aldrig hører andet.