Liberal oprustning i Venstre

5. marts 2010 kl. 15:04Opdateret 5. marts 2010 kl. 15:10

Venstre henter nu hjælp til at styrke partiets liberale profil.

Folketingsgruppen har ansat debattøren Christopher Arzrouni, der har været aktiv i den stærkt liberale forening Libertas og er bestyrelsesmedlem i den borgerlige tænketank Cepos. Christopher Arzrouni var indtil sidste uges ministerrokade særlig rådgiver for fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) og bliver nu særlig rådgiver for Venstres folketingsgruppe.

Samtidig henter Venstre journalisten Mikael Børsting fra Politikens Christiansborg-redaktion som ny pressechef, mens den tidligere chefkonsulent i partiets politisk-økonomiske afdeling Jacob Bruun Christensen forfremmes til såkaldt udviklingschef.

Dermed har Venstre først gennemført en historisk omfattende ministerrokade, så en rokade blandt ministrenes særlige rådgivere, og nu har folketingsgruppen besat ledelsesposterne i en ny struktur, der efter planen skal trimme Venstres valgkampsmaskine frem mod den kommende valgkamp.

/ritzau/

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer