Telegram

Ny kvindelig direktør på Østre Gasværk

Telegram
26. marts 2010 kl. 11:41

Et nyt navn er kommet på plakaten på Østre Gasværk Teater i København. Pia Jette Hansen sætter sig nemlig i direktørstolen per 1. august 2010 og afløser således den skandaleramte forhenværende direktør Jon Stephensen.

I november sidste år blev der dømt tæppefald for Jon Stephensen efter, at han havde modtaget et honorar fra 'The One and Only Company' for forestillingen "Elsk mig i nat".

Men nu skal der altså andre boller på suppen, og Pia Jette Hansen tiltræder stillingen som direktør med en enig bestyrelse for Østre Gasværk Teater og Københavns Teater i ryggen.

Pia Jette Hansen kommer fra stillingen som teaterchef på Holbæk Teater, som hun har ledet siden 2001. Her har hun været primus motor for en lang række udenlandske gæstespil og opdyrket et stort internationalt netværk.

Bestyrelsesformand på Østre Gasværk Teater Anne Sadolin glæder sig over, at Pia Jette Hansen fremover skal besætte hovedrollen i Gasværkets administration.

- Østre Gasværk får en teaterdirektør, som vil være i stand til at fastholde og udvikle teatrets linje med kunstneriske forestillinger, som kan tiltrække et stort publikum, siger bestyrelsesformanden i en pressemeddelelse.

Pia Jette Hansen har skrevet under på en fireårig kontrakt med det københavnske teater.

/ritzau/

Opdateret 26. marts 2010 kl. 13:25