Telegram

V i facebookskandale

Telegram
30. marts 2010 kl. 15:49

Hun blev ansat for at skulle bruge sin viden om de kendte og ugebladene til at få Venstres ministre og andre toppolitikere i medierne på en anden og blødere måde. Men nu vækker kommunikationskonsulent Ditte Okman i Venstres pressetjeneste opsigt med et voldsomt angreb på en ansat i Folketinget.

På sin facebookprofil skriver Ditte Okman således blandt andet, at "der står en fucked up medicineret psykisk syg...(køn og stilling tilbageholdt af red.), der helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv over enhver kunde".

- Og kommenterer alt. Hun er så nedtursramt, at hun ikke engang forsøger at skjule det - nej, hun lever af det. Det er næring. Har lyst til at kvæle hende langsomt. Hvis hun dog bare kunne lukke sin forudsigelige røv bare engang imellem.

Ditte Okmans indlæg kritiseres af Enhedslisten og De Radikale. De Radikales retspolitiske ordfører, Lone Dybkjær, kalder indlægget "helt ufatteligt", og hun beder nu Venstres formand, statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), om en forklaring.

- Er det også Lars Løkke Rasmussens holdning til psykisk syge, og kan han virkelig have en ansat med den slags holdninger? Det siger meget om statsministeren, hvis det er tilfældet, siger Lone Dybkjær.

Enhedslistens gruppeformand, Per Clausen, opfordrer også Lars Løkke Rasmusen til at tage affære.

- Der er tale om en af vores kolleger blandt de ansatte i Folketinget, som bliver hængt ud og svinet til. Jeg håber meget på, at der er en buket blomster og en undskyldning på vej fra statsministeren, siger Per Clausen.

Ditte Okman kom sidste år fra ugebladet Se og Hør og har haft til opgave at profilere Venstre i ugeblade, ikke blot Billed-Bladet og Her og Nu, men også i blade som Bo Bedre, Euroman og Psykologi

/ritzau/

Opdateret 30. marts 2010 kl. 15:55

Rachel Henderson

Det svarer vel meget godt til Venstres ideologi, hvor unge stærke menneskeer siller sig op og brøler og så "skide være med resten".

Jeg har længe haft en mistanke om at psykopatiske egenskaber måtte være en kvalifikation som spindoktor, og det ser ud som om min mistanke var korrekt i hvert fald i dette tilfælde.

(rettelse) *psykopatiske karaktertræk

Der er noget med Venstre, spindoktorer og Se & Hør.

Hasse Christensen

for 3-4 uger siden havde jeg en ret lang samtale i en af mine 5. klasser, om hvordan man talte med folk og om hvad man ikke kaldte andre mennesker.
Baggrunden var at elever havde talt skidt om hinanden, og bl.a. brugt ord som psykopat og den slags...
Hvordan kan Venstre med den ene side belære folkeskolen om god opførsel, og så samtidig have folk ansat som offentligt går ud og gør det som vi i 5. klasse prøver at lære ungerne ikke at gøre?

Jeg vil da meget gerne have Ditte Okmans input på om det bare er mig som lærer som er galt afmarcheret, eller om hendes opførsel svarede til noget som man med rette ikke engang burde acceptere i 5. klasse!!!

Nej Hasse, hun er bare ikke nået til 5 klasse.

Hasse:

"Jeg vil da meget gerne have Ditte Okmans input på om det bare er mig som lærer som er galt afmarcheret, eller om hendes opførsel svarede til noget som man med rette ikke engang burde acceptere i 5. klasse!!!"

Ifølge hendes undskyldning så synes hun tilsyneladende at hendes opførselen var helt i orden, så længe den ikke overhøres af personer den ikke var rettet til.

Hasse Christensen

Sune: tak for din tolkning... Jeg tror dog ikke jeg vil bringe dette videre til mine elever, da de også lære at man ikke skal bagtale andre elever... :)

Det kan jeg kun være enig i, Hasse.