Telegram

DF: Sultne muslimer er farlige chauffører

Muslimske buschauffører skal ikke sidde bag rattet under ramadan. Sådan lyder meldingen fra Dansk Folkeparti i Odense.
Telegram
19. august 2010 kl. 15:40

Dansk Folkeparti i Odense har sendt et brev til trafikselskabet FynBus, hvor partiet opfordrer selskabets bestyrelse til at sende muslimske buschauffører på ferie, når ramadanen, muslimernes fastemåned, begynder.

- Når man faster, er man ikke fysisk i stand til at køre bus med en masse passagerer. Jeg vil klart råde busselskaberne til at sende deres muslimske medarbejdere hjem på ferie, siger Alex Ahrendtsen, der er medlem af Odense Byråd.

Alex Ahrendtsen, som står bag forslaget, håber, at busselskaberne vil lytte til idéen. Han mener, at buschauffører, som er sløje og sultne, kan true trafiksikkerheden.

Men Dansk Folkepartis trafikpolitiske ordfører er ikke helt enig.

- Selvfølgelig skal buschauffører som udgangspunkt være friske, men ligefrem at sætte en etikette på, der siger, at muslimer skal holde ferie under ramadan, er nok lige i overkanten, siger Kim Christiansen.

FynBus har ikke reageret på forslaget endnu.

/ritzau/

Opdateret 19. august 2010 kl. 15:45

olivier goulin

FynBus har ikke reageret på forslaget endnu.

Nå, men så lad mig gøre det - med et modforslag:

Når man er så manisk optaget af at genere muslimer mest muligt, og totalt has mistet fornemmelsen for proportioner og sund fornuft i sin kritik af dem - så er man ikke intellektuelt i stand til at lovgive eller bestride hvervet som folkevalgt.

Jeg vil klart råde Folketingets formand til at sende hele DF's folketingsgruppe på ferie, når Folketinget åbner - på ubestemt tid.

/O

Dorte Sørensen

Det er lidt tragikomisk, når DF har så travlt med Ramadanen og er bekymret for sultne skole børn og nu chaffører. Hvad med alle de sultne børn i de familier der bliver ramt af starthjælp, kontanthjælpsloft osv. Disse børn og familier der sulter året rundt har DF ellers ikke meget tilovers for.

Utroligt, folk der ellers normalt prøver at fremstå som gode borgere, stemmer på det parti.

Er der ikke noget med man ender i helvede, for hån og spot, der bliver dog nok lidt overbefolket. Hvis man kan bane sig vej forbi nazister og zionister.

Bjarne Hansen

De er også farlige Byggearbejdere.
Ramadan-Faste duer ikke i et normalt arbejde. Og det må de bare se at få ind i knolden.

Det er ikke særligt smart at være halvsvimmel af sult og tørst i 40 meters højde.

Faste klarer hjernen. Prøv det DF!! Det kunne

måske forskåne os for alle jeres latterlige forslag!!

De får for pokker da rigeligt at spise før daggry og efter.

Martin Pedersen

Det begynder at blive forudsigeligt...

http://blog.politiken.dk/engelbreth/2010/08/11/gl%C3%A6delig-ramadan-sa-...

"Til trods for at ikke mindst ikke-muslimer banker ind i hinanden i fatale trafikulykker under alkoholpåvirkning, er den begrænsede risiko for en uoplagt muslimsk bilist under ramadan et årligt tilbagevendende hit blandt antimuslimske debattører. Som sædvanlig er der ingen proportion i forargelsen."

Bjarne Hansen

Jeg vil lige poientere at jeg ikke stemmer DF og intet har imod at de holder Ramadan.

Der er masser af muligheder i Islam for at omgå netop fasten, Gravide, rejsende, børn, og hvis du udfører fysisk hårdt arbejde. Så komme du alligevel i paradiset selvom du ikke har fastet.

Hvis man ellers tror på den slags vrøvl.

Bjarne Hansen

Faste klarer hjernen.

Det er noget codylt vrøvl, dine sanser bliver sløvet du får blandt andet tunnelsyn, og stærkt nedsat koncentrationsevne.

Bjarne Hansen

Problemet med at faste fra sol op til sol ned, er at på den øverste del af den nordlige halvkugle og den nederste del af den sydlige, kan solen være på himlen i op til 20 timer, og muslimere der tager fasten helt bogstaveligt, er faktisk totalt drænet for energi når de når den 13-14 time, og det er farligt.

Det er jo let nok at overholde reglerne når solen står op kl. 06 og går ned 18, hver dag året rundt. Som den gør på den Arabiske halvø, hvor denne tåbelig ide er opstået.

"...hvor denne tåbelig ide er opstået."

Du kan selv være tåbelig.

Bjarne Hansen

Mine argumenter handler ikke om at være Anti-Islamisk eller om at jeg er Islamofob.

De handler om almindelig sund fornuft.

Levede jeg på Grønland ville jeg spise masser af Hvalspæk, så jeg kunne blive fed og holde varmen.

Bjarne Hansen

Du kan selv være tåbelig.

Ja ja da.

Men giv mig så et godt argument for at faste.

Bjarne Hansen

90% af alle tåbelige ideer er udsprunget fra religion, resten kommer fra udviklingshæmmede.

Ham jeg sad ved siden af i dag, fortalte mig, at det handler om at symbolisere ligeværd. Altså, lige meget hvor mange penge du har kan du ikke spise noget i de timer, hvor solen er oppe. Jeg ved ikke om det er et godt argument, jeg accepterer det som værende ikke tåbeligt. Mit ærinde var bare at få dig til at reflektere over dit sprogbrug, jeg synes muslimer får rigeligt med grovfilen.

Bjarne Hansen

Nåee. Jamen jeg er en sand Demokrat, jeg håner alle Religioner lige meget.

Jøderne Faster også, og visse Katolske sekter gør skam det samme og Hinduer,

Jeg mener seriøst at folk der tror på Gud, må have en brist. Det er jo skinbarlig ansvarsforflygtigelse, for dem er ALT jo Guds vilje. Så er man så dejligt fri fra ansvar.

Fasten handler om bl.a. at føle solidaritet med de fattige, dem der intet at spise, så man på sin egen krop kan føle, hvordan det er at mangle mad og drikke hele tiden. Og det kan man sagtens gøre i en måned, hvis man altså er voksen (over 16 eller 18 år). Børn må nemlig ikke faste, man må heller ikke faste, hvis man er på rejse, er syg eller gravid.

Og hinduer og katolikker faster også....

Bjarne Hansen

ige meget hvor mange penge du har kan du ikke spise noget i de timer, hvor solen er oppe.

Hvordan skulle det så hjælpe de der sulter hver dag året rundt?

Det er jo hykleri, kan du ikke se det?

"De er også farlige"

Okay taget ud af kontekst, men det emmer af fobi.

Ikke i lyset af hvad Karsten Aaen skriver. Det er måske sådan det skal forstås.

Bjarne Hansen

Jesper Wendt.

Kunne du tænker dig at have en makker på stilladset der er ukoncentreret og svimmel fordi han ikke har fået væske og mad nok?

Prøv lige at være lidt realistisk.

olivier goulin

Faste er kendt fra alle religioner.

Det er absolut ikke noget, der svækker koncentrationen, tværtimod.

Og nu er det at køre en bus jo heller ikke en større fysisk anstrengelse.

Så præmisserne for forslaget er simpelthen helt forkerte - og forslaget selv er endnu et, næsten selvparodisk, eksempel på DF's grænseløse dumhed.

Det er DF, der er de virkeligt farlige her - katastrofalt farlige for det danske demokrati, som bliver sværere og sværere at respektere.

/O

Bjarne Hansen

Forresten er min Bonusdatter Muslim, af den hardcore slags. Hun holder alle foreskrifter til punkt og prikke. Men kører så heller ikke bil i Ramadanen.

Nu er det faktisk også sådan, at muslimer under fasten og da især under den efterfølgende fest Al-Eid festen skal give gaver, penge eller mad, (cirka 10% af ens indtægt) til de fattige.

Desværre har fasten udviklet sig til til, at når muslimer må spise kl. 21.30, ja så spiser de ekstremt meget....ligesom de mere ser Eid-festen som en slags juleaften...dvs. bruger den til at komme i kontakt med familien mm.

Bjarne Hansen

Det er absolut ikke noget, der svækker koncentrationen, tværtimod.

Det er noget fordrukkent vrøvl der er opstået under Hippietidens servering af brune ris, spørg enhver hjerneforsker hvad der sker med hjerne og krop når den ikke får tilpas brændstof i forhold til det den skal yde. Alt går på nedsat hastighed for at spare på kroppens ressourcer.

olivier goulin. Du er oppe imod videnskaben her.

Bjarne Hansen

Det er eneste ting der bliver skærpet ved sult, og det er Jagtinstinktet. Og man får tilført mere adrenalin. Det er nok det som folk tror er den skærpende faktor.
Man bliver grum, får tunnelsyn og stærkt fokuseret på mad, hvilket er ganske gode egenskaber når man skal på jagt. Men knap så heldigt hvis man skal multitaske, hvilket men gør i trafikken, på arbejde og når man skal indlære.

Bjarne Hansen

Faste er ikke godt for noget som helst, med mindre man skal opereres.

Bjarne Hansen

Nå men farvel.
Nu skal jeg have stegt flæsk med persillesovs

@ Bjarne Hansen skriver :

" ... muslimere der tager fasten helt bogstaveligt, er faktisk totalt drænet for energi når de når den 13.-14. time, og det er farligt."

Jeg ved ikke om muslimer er anderledes indrettede end jeg er, men jeg er absolut ikke "totalt drænet for energi" efter 13-14 timer uden at spise.

Heller ikke tunnelsyn og stærkt nedsat koncentrationsevne har jeg oplevet pga ikke at spise.

Derimod går det for mit vedkommende mindre godt med energiudfoldelse i 13-14 timer uden at drikke.

Faste klarer hjernen, når det kun drejer sig om en enkelt dag fra solopgang til solnedgang

Ok Bjarne Hansen du har nok til dels ret.

Men taxachauffører arbejder vel ikke 13-14 timer om dagen.

Sider