Telegram

Vesselbo: Drop Sverigedemokraterna

Eyvind Vesselbo (V) opfordrer Sveriges statsminister til ikke at arbejde sammen med Sverigedemokraterna. Han mener samarbejdet med DF er gået for langt.
Telegram
20. september 2010 kl. 19:11

Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt, bør ikke indlede et samarbejde med det indvandrerkritiske parti, Sverigedemokraterna, der er kommet ind i Riksdagen.

Det siger venstremanden Eyvind Vesselbo til Sveriges Radio.

- Undgå Sverigedemokraterna. Det har kostet, at arbejde sammen med Dansk Folkeparti, siger han til programmet Ekot mandag.

- Jeg synes, det er et problem, at udlændinge i Danmark hver morgen skal vågne op og høre, at de er et problem i Danmark, siger Eyvind Vesselbo og fortsætter:

- På en lang række områder er vi gået for langt. De (DF, red.) presser og presser, og vi er gået for langt i vores indrømmelser til dem.

Han siger videre, at han tror, at Sverigedemokraterna vil gøre det samme og presse Reinfeldts regering.

- I Danmark har vi ikke andre muligheder (end at arbejde sammen med DF, red.). Men det har Reinfeldt, siger Vesselbo.

Han tilføjer, at hans egen regering burde have sagt nej til DF's retorik og mange af partiets krav, "for Dansk Folkeparti vil aldrig vælte en borgerlig regering".

- Derfor har jeg aldrig forstået, at min egen regering ikke har sagt nej til lange flere ting. De kunne have sagt nej, slutter Eyvind Vesselbo.

/ritzau/

Opdateret 20. september 2010 kl. 22:49

Er det ikke hans eget parti der vil modsætte sin familiesammenføringer, hvis man bor i disse her ghettoer?

at han så hårdnakket påstår, at landbruget sviner mindre og mindre er blot endnu et eksempel på hans manglende situationsfornemmelse.

Frej Klem Thomsen

"I Danmark har vi ikke andre muligheder (end at arbejde sammen med DF, red.). Men det har Reinfeldt, siger Vesselbo.

Han tilføjer, at hans egen regering burde have sagt nej til DF’s retorik og mange af partiets krav, “for Dansk Folkeparti vil aldrig vælte en borgerlig regering”.

Dagens selvmodsigelse på et sølvfad.

Det korrekte er naturligvis andet led i sætningen: VK har hele tiden haft et valg, både fordi DF som anført ikke vil vælte en borgerlig regering, og fordi selv hvis de ville er det ikke (hvilket end ikke Vesselbo drister sig til at sige) nogen selvfølge at VK skal vælge samarbejde med DF snarere end at blive væltet. Det er deres valg om de vil betale prisen for magten. Anders Fogh ville. Vesselbo vil måske ikke.

Det er sjovt så forskelligt denne artikel kan læses.

Jeg ser det positive i, at 'nok er nok' fortsat dukker op.

AFR solgte sin politiske heder og troværdighed i samarbejdet med DF. Det vil Fredrik Reinfeldt eller Mona Salin for den sags skyld, aldrig gøre. Ny Demokrati prøvede en gang i 90'erne og fik ikke et ben til jorden..

Henning Pedersen

Engang trøstede jeg mig med, at det parti jeg nu skulle regeres af, trods alt rummede en person som Birthe Rønn Hornbech.

I mangel af Birthe, må jeg nu fæste min lid til Eyvind Vesselbo. Alt er åbenbart ikke fordrukkent sludder.

Henning:

Men kort efter er Peter Christensen ude og hamre Wesselbo oven i hovedet. Så meget for den, på en måde, "befriende" indrømmelse fra Venstres side.

Venstre fortsætter sin skizofrene mediestrategi i forhold til samarbejdet med DF og i den spiller Ejvind Vesselbo venstremanden med en samvittighed, indtil han bliver sat på plads af Venstres svar på makaronigrisen fyrre sekunder senere.

http://www.information.dk/telegram/245309

Det er hver uge, det er dilletantteate og danskerne æder det råt.

Alexander Carolinus

Fedt at se at det er ved at gå op for kålhovederne at DF ikke er den bedste alliancepartner. Jeg går selv ind for høje men fair krav til indflyttere, og synes forsørgerreglerne og krav til råderet over bolig er udmærket. Men at Staten skal blande sig i hvem man må gifte sig med, er noget pjat. Og det der med konstant at mistænkeliggøre en gruppe er lavt
Generelt er der brug for at se på den enkeltes kompetencer og se hvordan de bedst kan komme i spil i DK.