Telegram

Firma trækker Pinds tøjrabat tilbage

Tøjfirmaet Sand har valgt stoppe den ordning, som har givet blandt andre Søren Pind rabat.
Telegram
11. november 2010 kl. 19:21

Det er slut med rabat hos tøjfirmaet Sand for udviklingsminister Søren Pind (V) og de andre, der har været udstyret med et såkaldt VIP-kort. Det skriver bt.dk.

Det fortæller firmaet oven på, at der er blevet rejst tvivl om, hvorvidt ministerens ordning er i strid med reglerne.

- Vi har udstedt under 100 af de her VIP-kort - og de er også givet til andre end kendte politikere. Men da ordningen ikke har været særligt populær og 50 af kortene aldrig har været aktiveret stopper vi ordningen, siger PR-medarbejder i Sand Naja Lybecker til bt.dk.

- De virker ikke længere fra i morgen, fortsætter hun.

Både Sand og Søren Pind har forklaret, at han har fået kortet som en god kunde

Torsdag har B.T. imidlertid beskrevet, at Socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, også har et VIP-kort hos Sand - uden at han dog har benyttet sig af det.

Ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen har rettet henvendelse til Statsministeriet for at få "nærmere oplysninger" om Søren Pinds tøjrabat.

/ritzau/

Opdateret 11. november 2010 kl. 19:35

morten andersen

Boycut Sand

Hvem som helst kan forhandle sig til 30% discount i en tøj biks... what's the big deal..?

Og---?

Hvis man er en god kunde (storkunde) er det da almindeligt at man får rabat. Hvis man f.eks. rejser tit og ofte med tyske jernbaner (Deutsche Bahn) kan man købe et BahnCard 100 eller BahnCard 50 eller 25. Dette kort giver 100%, (BC 100) forstået på den måde, at man kan rejse, hvorhen man vil - i Tyskland hele året.

Og SAS og andre flyselskaber giver også ofte frequent flyer miles (dvs point) til gode kunder. Og det samme gør benzin-selskaberne altså. Hvis Pind, og andre politikere, har et sådant benzinkort, til Q-8, eller Statoil, eller Shelll, skal de så også aflevere dette?

Der er intet odiøst i at en forretning gerne vil gøre noget for deres gode kunder, som køber meget i netop denne forretning. Bilka, Føtex og Netto gør det jo også; Dansk Supermarked (A.P. Møller) køber ind i bulk, og får rabat på det. Er der noget forgjort i at politikere, eller andre, som ofte køber ind i eks. tøjbutikker får rabat?

Og hvad med politikere som handler i Brugsen; de får nemlig også rabtter på deres medlems-skab... Skal de så også aflevere dette kort...

Hvis man er blandt de under 50 kunder i en butik, der betegnes som VIPer og modtager denne rabat, har det meget lidt at gøre med Brugsen.
Og da man som minister får en årsløn på langt over en million kroner, skal man både være smålig og dumstædig, for at forlange sådanne gaver - der oven i købet gør en til et fuldt berettiget nemt offer i medierne...

Det smålige Danmark slår til igen.