Telegram

Lene E: Bomber truer vore værdier

Udenrigsminister Lene Espersen vurderer, at selvmordsangrebet i Sverige truer den vestlige livsform og værdier.
Telegram
12. december 2010 kl. 13:36

Bombesprængningerne i Stockholm viser, at der er kræfter, der truer vores værdier, siger udenrigsminister Lene Espersen (K) i en kommentar til lørdagens terrorhandling i Sverige.

- Bombesprængningerne i hjertet af den svenske hovedstad i går krævede heldigvis ikke uskyldige menneskeliv. Men bomberne viser, at der desværre i vores nærhed findes kræfter, der forsøger at true og undergrave vores vestlige livsform og værdier med bomber og vold. Det skal aldrig lykkes dem, siger udenrigsministeren.

Lene Espersen har søndag været i kontakt med sin svenske kollega, Carl Bildt, og forsikret ham om, at Danmark i kampen mod terror "står tæt sammen med vores broderland."

- Terror skal bekæmpes, uanset hvor den optræder og i hvilken form, siger Lene Espersen.

/ritzau/

Opdateret 12. december 2010 kl. 13:40

"- Terror skal bekæmpes, uanset hvor den optræder og i hvilken form, siger Lene Espersen."

Det går jo så ikke så godt, eftersom krigen er tabt i Afghanistan. Selvom vi vandt, ville det ikke ændre på at de rabiate er rykket til Nordafrika. Så kan vi selvfølgelig sænke Nordafrika med jorden, men hovsa så der Congo m.m

Synderen er vel den der har placeret os i bullseye, hvilket er regeringen. Så hvis værdier er det lige vi taler om her?.

Så! Nu prøver hun at redde sit fallitbo ved at spinde på truslerne udefra. Mon "vi" hopper på den igen??

Dorte Sørensen

Bomber bruger vi da også selv. Gik Fogh Rasmussen og DF ikke med i krig i Irak med bomber for at indføre demokrati. Så bomber er vel også en del af vore værdier. – eller er det kun når bomberne rettes mod os at de svækker vore værdier.
Mht. selvmordsbomber så er de rigtigt blevet anvendt i Irak efter at Fogh Rasmussen og DF gik med Bush i krig. Samme dag som bombesprængningen i Sverige var der flere i Irak med flere døde og sårede.

Christian Larsen

Det er først og fremmest VKOs kulturevolution fra 2001, der truer vore værdier.

Finn Majlergaard

Interessant som hun kan få det til at lyde som om nogle bomber i Sverige er en trussel mod vore værdier.

For det første kunne det være interessant at få klarlagt hvilke værdier der er typisk danske - hvis nogle og for det andet så mener jeg vi er blevet systematisk kulturel degereret over de sidste 10 år - helt ved egen kraft..

Så Lene, tag du hellere hjem og bag nogle brunkager og varm noget gløgg

@Johannes Aagaard

Lyder som dem fra USA da krigen i Afghanistan blev iværksat, der er yderligtgående tilhængere i alle lejre.

Peter Jespersen

@Jesper Wendt

Hmm - "Enhver er sig selv nærmest", "Grådighed er godt" eller "Kynikerens vej er den sande" ???

Niels østergård

Lene E. demonstrerer endnu engang klarsyn.

Selvfølgelig er det de langskæggede, der truer vore værdier.

Hemmelige retssager, overvågning af det offentlige rum, overvågning af vores færden på nettet, fængslingen af Assange og meget andet er jo de langskæggedes værk...

Christian Larsen

Ferieministeren er som person en alvorlig trussel mod gode danske værdier som solidaritet, tolerance og humanisme.

Hun er dødsensfarlig!

Christian Larsen

Da en svensk snigskytte for kort tid siden angreb indvandrere i Malmø, hørte vi ikke noget fra ferieministeren eller andre danske politikere om at en sådan handling, var en trussel mod de danske værdier.

Er det ikke påfaldende?

»Politikerne skræmmer ikke folket - men de kan godt tale frygten op. På den måde holder man gryden i kog og vedligeholder et forholdsvist højt frygtniveau,« siger Peter Høilund.

Lene Espersen , Pia K og andre i regeringen er den største trudsel for fredelige danmark samt en tegner, der gerne ville lege lidt med danskerne

Alan Strandbygaard

Var ordet 'værdier' hendes første bemærkning?

Eller var det ordet 'menneskeliv'?

Man kan så diskutere, hvem der skaber mest frygt. Selve terror handlingen, eller Lene Espersens udtalelser.

"- Terror skal bekæmpes, uanset hvor den optræder og i hvilken form, siger Lene Espersen."

"Lene Espersen vurderer, at selvmordsangrebet i Sverige truer den vestlige livsform og værdier."

"Ordene terrorisme og terrorisere er nylatin og betegner udøvelse af et rædselsregimente med det formål at tvinge ved skræk og rædsel og skabe samfundsmæssig frygt og usikkerhed.
-wikipedia"

"Terrorismens formål
Der kan i hovedsagen skelnes mellem tre mål:

1. At fremkalde chokerende reaktioner som udtalelser eller handlinger,
2. At fremkalde almindelig usikkerhed og angstfølelse i befolkningen for at svække troen på styrets evne til retshåndhævelse; altså at undergrave det legitime styre.

-wikipedia"

Christian Larsen

Naser Khader udtaler som de konservatives integrationsordfører, at han er bange for, at højreekstremister vil udnytte frygten efter bomberne i Stockholm og samtidig forsøger Lene Espersen at piske en hysterisk islamofobisk stemning op.

Som sædvanligt kan de ikke finde ud af hvilket ben de skal stå på i det parti.

Jette Abildgaard

Hvor kunne jeg godt taenke mig at hoere Lene E's defination af ordet ''vaerdier''.

Mig bekendt elsker konen baade bomber, tortur, krig. loegne og vold,saa.......lad os faa den definition Lene E.!!!

Niels østergård

Christian,

Når man alt for længe har stået med begge ben solidt plantet i muddergrøften bliver det umuligt selv at komme på fast grund igen.
Det må selv de konsevative sande.

Hvilke værdier er det der bliver undergravet, dem vkO allerede har gjort til skamme ?

Christian Olesen

Der er andre ting der truer vores værdier, langt værre ting........
Og i øvrigt troede jeg Lene E. var på juleferie!

I mine øjne er DF-segmentet en ligeså stor trussel imod demokratiet som yderliggående islamister er det. Hvis vi snakker generelt, så er den største trussel imod demokratiet, faktisk demokratiets egne magthavere, da det er dem som skal forvalte deres magt på en fornuftig(læs, demokratisk) måde.

Per Holm Knudsen

Lene Espersen har da vist overset, at "bomber og vold" i høj grad er en del af den vestlige livsform. Lad mig blot nævne krigene i Irak og Afghanistan.

Hvor mange gange skal kællingen demonstrere manglende format og viden før hun bliver sat fra posten?

Lene er da overraskende præcis i sin beskrivelse, når hun beskriver vores "vestlige livsform" som "værdier med bomber og vold".

Lene har ifoelge UNM rejesplan valgt at tage paa ferie til Indien( rejseplanen fortaeller ikke i hvilken forbindelse) Dec 13 -16.

Misser Udenrigsminister konferance om Oestudvidelse samt EU minister moede.

Skal muligvis fortaelle Inderne om de Danske Vaerdier.

Dan Johannesson

@Niels Østergård, bedre kan det ikke siges. Det er mig simpelthen ufatteligt at fokuset på den ti år lange periode med konstante reduktioner af civile og demokratiske rettigheder ikke fylder langt LANGT mere i den offentlige debat.

Hvis der er noget som har undergravet vores "værdier" og vores rettigheder så er det den stats og mediedistribuerede frygt, som igen og igen er blevet brugt som løftestang til at smadre og udhulde vores nu psudodemokratiske samfund med.

Hvornår tør vi egentlig sige det højt? Det Facistiske statsamfund ,med overvågning, reduceret ret til demonstrationer, Amerikansk kontrol af Dansk dna og danske borgeres betalingsmønstre, Offentlighedlov som skal sikre at vi aldrig mere kan opdage politisk korruption mv., er en realitet!

Og uanset hvem vi stemmer på i dette "demokrati" fortsætter processen. Magt centraliseres og knyttes an til stadig større globale enheder, og den politiske retning er 100% defineret af det kollosalt destruktive "vækst"- paradigme.

Vores folketingvalg kan ændre på mindre lokale banaliteter, men den overordnede kurs for dk er sat. Og den vil ikke blive ændret uanset hvem der sidder ved roret.

Forlad statsapperatet. Lav din egen strøm, køb varer hos din landmand, og skab dit eget samfund. Det er de eneste vej ud. For "Matrix" er afhængigt af borgernes afhængighed og deltagelse.

Kun uden denne kan bæstet til sidst miste sin styrke.

Det kan med sikkerhed siges at den vestlige livsform udtrykt som Lene og hendes værdier er en genetisk fejl som evolutionen huritgt lader forsvinde samme sted hen som de tykhov'de dinosaur. Der findes heldivgis andre livsformer som evolutionen sikkert ikke bortvælger - alm. mennesker f.eks.

"Kun uden denne kan bæstet til sidst miste sin styrke."

http://www.information.dk/253009

Det er uden tvivl en måde at ramme dem på, men måske nok ikke så realistisk at alle følger trop.

Marianne Mandoe

Lene E: Bomber truer vore værdier

Nej de gør ej.
De truer dem umiddelbart omkring hvor en bombe springer.
Ellers er den største trussel mod vores "værdier" dem der påstår de kæmper FOR dem.

Så må Lene spørge Pia om hjælp til at strrrrrramme. Hvad med at forbyde at udlændinge begår selvmord?

Kenneth Rechtstein

Der burde stilles minimums krav for forståelse af de kræfter der er på spild på Geo-politisk plan for at beklæde et embede som det Lene Espersen har.

Muligvis skal hun og Pia fusionere hjerner sammen for at se om der kan opnås en som duer.

Magen til middelmådighed og impulsivitet uden omtanke er tegn på hvor dybt nogle danske ´politikere´ er faldet...ignoramus maximus er hun, so man krummer tæerne...

Niels østergård

Det er en fornærmelse at sammenligne Espensens og Kjærsgårds fusionerede hjerner med duer, eller andet fjerkræ, herunder høns.
Fjerkræet har trods alt en værdi.

Sider