Telegram

Helge Adam Møllers afløser er fundet

Helle Sjelle afløser Helge Adam Møller som folketingskandidat i Næstved. Brian Mikkelsen bliver konkurrent.
Telegram
28. marts 2011 kl. 23:21

Den 40-årige folketingspolitiker Helle Sjelle forlader København for at blive ny konservativ folketingskandidat i Næstved-kredsen, skriver Sjællandske.

En enig kredsbestyrelse indstiller Helle Sjelle til at afløse Helge Adam Møller, der på grund af dårligt helbred stopper i Folketinget ved næste valg.

Helle Sjelle har siden 2001 været medlem af Folketinget, valgt i København. Her skulle hun blandt andre kæmpe med kulturminister Per Stig Møller om stemmerne.

I Sjællands storkreds er det økonomiminister Brian Mikkelsen, der bliver Helle Sjelles konkurrent blandt de konservative vælgere, skriver avisen.

- Jeg glæder mig over, at Helle Sjelle bliver kandidat på Sjælland. Jeg er sikker på, at hun bliver valgt, siger den konservative partiformand og vicestatsminister, Lars Barfoed.

De konservative i Næstved holder ekstraordinær generalforsamling den 14. april, hvor Helle Sjelle ventes enstemmigt valgt til ny folketingskandidat.

68-årige Helge Adam Møller fortalte i sidste uge, at han de seneste måneder har haft nogle helbredsproblemer, og derfor ønsker han ikke at genopstille. Han har været medlem af Folketinget i knap 28 år.

/ritzau/

Opdateret 28. marts 2011 kl. 23:25

De har sgutte mange brikker at flytte med i det parti.

Thorsten Lind

..ca.½..!