Telegram

Pia Kjærsgaard: Hvert parti må klare sit

Dansk folkeparti gør sig klar til en intens valgkamp, hvor det er alles kamp mod alle.
Telegram
26. august 2011 kl. 12:46

Valget er over os, og meningsmålingerne på valgkampens første dag sætter blå blok ud af Statsministeriet. Pia Kjærsgaard vil dog ikke spå om valget, men kæmpe for sit eget parti.

- Tror du, regeringen kan vinde valget med de meningsmålinger?

- Det kan jeg ikke vide noget som helst om. Jeg kan bare sige, at i Dansk Folkeparti kæmper vi alt, hvad vi overhovedet kan for at få et godt valg. Og så må hvert parti klare sit, siger Dansk Folkepartis formand.

- Hvad tror du, det betyder for valgkampen, at der ikke opstod enighed i den blå blok om vækstpakken?

- Jamen, det burde der bestemt have været. Der må vi klart tillægge regeringen, at der ikke var en vilje. De kunne ikke finde ud af det. Vi har bestemt været imødekomne, men de har været meget ultimative, siger Pia Kjærsgaard og tilføjer:

- Men jeg skal så lige understrege, at det er der heller ikke i Helle Thornings fløj. Jeg tror ikke, at SF's bagland er interesseret i at give skattelettelser til boligejerne, Radikale vil slet ikke og Enhedslisten vil slet, slet ikke.

Valgmaskinen hos Dansk Folkeparti er også blevet smurt, og partiet er klar til at tage rundt i landet og tale politik hver lørdag.

- Vi har været klar længe. Men derfor er man alligevel spændt. Det er jo min 12. folketingsvalgkamp, så jeg har prøvet det mange gange, men alligevel kan man jo mærke spændingen og intensiteten. Men det er jo kun sundt.

Det store valgtema synes at være økonomi, og det er også, hvad Pia Kjærsgaard blandt andet går til valg på.

- Vi går til valg på en solid økonomisk politik. Vi synes, vi har temmelig mange resultater, hvor vi kan sige, at vi har været med. Det har vi gjort med god grund for at sikre velfærden i samfundet, siger Kjærsgaard

- Så går vi selvfølgelig også til valg på udlændingepolitikken, socialpolitikken, EU synes vi også skal med i valgkampen. Det er på høje tid, EU også når en drøftelse i en valgkamp. Kulturkampen er bestemt heller ikke færdig.

/ritzau/

Opdateret 26. august 2011 kl. 12:55

La DF blive små og uden indflydelse i mange år fremover...

Peter Jespersen

Hun har da aldrig kæmpet for andet end sit eget parti, eller rettere sagt hendes egen magtbase, for gang på gang har hun bevist at den danske befolkning generelt rager hende en høstblomst.

Jette Abildgaard

Og,hun siger ligefrem: "Jeg kan bare sige, at i Dansk Folkeparti kæmper vi alt, hvad vi overhovedet kan for at få et godt valg"

Det er vi sandelig ogsaa andre der goer Pia K.

En kamp for en regering UDEN ORG medlemmer og UDEN racister og fremmedhadere!!

Farvel Pia - smut du bare til Graekenland - hellere i dag end i morgen......jeg er sikker paa klimaet der,vil vaere meget sundere for dig - isaer nu hvor du kan blive der permanent....vi kan jo altid tvangsregistrere dig i landet....

Rigtig god weekend!