Telegram

SF's Vigsø Bagge undskylder vredesudbrud

SF'eren Vigsø Bagge rasede mandag morgen over at være forbigået som minister. Nu undskylder hun.
Telegram
3. oktober 2011 kl. 14:43

Pernille Vigsø Bagge undskylder nu sit vredesudbrud på Facebook og lover at hun bliver i SF.

Det sker efter, at hun mandag morgen truede med at droppe SF.

- Kære alle. Beklager at jeg blev så sur. Det havde parti og kolleger ikke fortjent. Undskyld. Man skal holde sin kritik indendøre, og man skal altid true med at blive og ikke med at gå.

- Den har jeg selv brugt utallige gange overfor andre der var ved at give op. Og så hurra for enden på VKO og hurra for en ny start :-)!

Det skriver Pernille Vigsø Bagge på sin profil, som ellers tidligere mandag spåede, at hun ikke ville være SF'er dagen ud.

Her lød den barske udmelding:

- Det nye regeringsgrundlag er smukt. Den nye regering er et flop, ikke mindst for mig. Og det får konsekvenser.

I en anden statusopdatering skrev Pernille Vigsø Bagge:

- Gik til valg på 5 ting: efterløn, dagpenge, kirke, ligestilling, nordjyske indflydelse. Efterlønnen er væk, dagpengene også. Kirken gik til en, der ikke er med i foreningen, og formentlig ikke aner noget om den, ligestillingen ditto. Nordjysk indflydelse er long gone ... tror måske ikke, jeg er SF'er dagen ud.

Pernille Vigsø Bagge fik et kanonvalg med 9597 personlige stemmer. Dermed fik hun næstflest personlige stemmer i partiet kun overgået af Villy Søvndals 12.954.

Men hendes navn er ikke på listen over den 23 nye ministre, der blev præsenteret mandag. Den teologiuddannede næstformand for Folketingets kirkeudvalg var ellers en oplagt kandidat til at blive kirkeminister.

I stedet går posten som kirke- og ligestillingsminister går til Den Radikale Manu Sareen, der i august meddelte, at han ville melde sig ud af folkekirken.

/ritzau/

Opdateret 3. oktober 2011 kl. 15:21

Undskyldningen modtaget, truslen revideret.....

Jannik Sørensen

Men hvad så med efterlønnen og dagpengene? Disse velfærdsydelser får vi vel igen? Jeg mener, hvad får vi så for fedtskatten, betalingsringen og de dyre smøger?

Jannik Sørensen

Men hvad så med efterlønnen og dagpengene? Disse velfærdsydelser får vi vel igen? Jeg mener, hvad får vi så for fedtskatten, betalingsringen og de dyre smøger?

Per Holm Knudsen

Troede først, at det var dagens bedste nyhed: En skide mopset Pernille Vigsø Bagge ville melde sig ud af SF, fordi hun ikke blev kirkeminister (iflg. DR) Herren har bønhørt mig! :-))))))))))))))

Ikke at gøre hende til minister er en af Villy's fornuftigste beslutninger længe, og hendes velkendte skingre reaktion viser, at det var en klog beslutning ;-))))

Men ØV, ØV og tre gange ØV, hun bliver i SF. Men hun har dog endnu en gang demonstreret sine manglende evner. ;-((((((

Heinrich R. Jørgensen

Mon Pernille Vigsø Bagge har hørt om det første, nye bud: Bliv ikke vred (Matt 5:21-26)?

Hvis ikke, var hun næppe egnet til kirkeministerposten...

Inger Sundsvald

Set fra mit synspunkt havde det været værre hvis hun havde meldt sig ind hos Enhedslisten ;-)

Ja, Vigsø Bagge har erkendt, at man skal ikke sætte sit lys under en skæppe, når man kan nøjes med et fingerbøl.

Heinrich R. Jørgensen

Hvilket lys?

Det 11. bud: Du må ikke begære din næstes ministerpost.

Pernille Vigsø Bagge må fortsætte sit korstog mod kvinder og folk med andre meninger end hendes fra Facebook fremfor et ministerium.

Det er jeg egentlig fint tilfreds med.

Det var jo hamrende infantilt, det udbrud der kom fra Pernille Vigsø Bagge.
Hun skulle nok have snuppet sig en tudekiks, og en bette sort.

Dette her handler jo om personlige ambitioner der skulle indfries, hun er dog stadig repræsenteret i tinget, og kan påvirke derfra, da man jo alene er pålagt at stemme ud fra sin samvittighed, og ikke efter pålæg fra vælgerne (eller partiet).

Hvis man bliver så vred over ikke at være minister, men offentligt kaster sin galde ud i offentligheden - sådan lidt Berthel Bims- agtigt - er det jo spørgsmålet om ens egnethed som minister, men det er jo lidt en personlig smag.

Per Holm Knudsen

Mon ikke det osse handler om dette her, hvor ultramoralisten PVB har været en af de fremmeste korstogsryttersker: http://www.information.dk/telegram/281134

Per Holm Knudsen

Manu Sareen har nu denne holdning: http://www.tv2lorry.dk/artikel/72212