Telegram

Fakta: Politikere i modvind om moral

Fødevareministeren bliver beskyldt for hykleri - og er langt fra den første under beskydning for dobbeltmoral.
Telegram
18. december 2011 kl. 14:42

Fødevareminister Mette Gjerskov møder skarp kritik for at have købt en rygeboks til sit ministerkontor for skattekroner. Hun er langt fra den første politiker, der havner i en debat om dobbeltmoral og hykleri. Her følger fire eksempler:

* 6. maj 2010 - Socialdemokraternes Mette Frederiksen møder skarp kritik for at have sit barn i privatskole, selvom hun tidligere har tordnet mod, at ressourcestærke forældre sender deres børn i privatskole.

* 5. november 2010 - Samtidig med at daværende udviklings­minister Søren Pind (V) i det skjulte talte ejendomsspekulanters sag i regeringen, boede han ifølge Jyllands-Posten i 2008 gratis i et rækkehus i Klampenborg ejet af en af selvsamme spekulanter.

* 31. januar 2011 - Daværende miljøminister Troels Lund Poulsen får kritik for at have modtaget et Rolex-ur til 68.000 kroner fra sheiken i Qatar, selvom det er et brud på reglerne fra Personalestyrelsen, skriver B.T. Da ombudsmanden truer med at gå ind i sagen, afleverer han uret tilbage.

* 31. maj 2011 - Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, sparer seks procent i moms ifølge dagbladet Ekstra Bladet, fordi hun leaser sin mørkeblå VW Polo Fox 1,4 i Tyskland, og udnytter dermed et utilsigtet hul i skattelovgivningen.

/ritzau/

Opdateret 18. december 2011 kl. 14:55

*18.december 2011 - Ritzau spammer medierne
med personfnidder & propaganda som altid.

Fakta: ..der er penge i snavset!

Hvad med Anders Fogh Rasmussen, der løj for Folketinget i 1989-1990 eller var det 1991 eller 1992? Og måtte gå som skatteminister. Og senere, som statsminister, i 2003, løj Danmark ind i en krig mod Irak? Hvad med Thor Pedersen som fik alt for mange penge fra EU....

Og hvad med Claus Hjort som bevisligt - og fremragende afsløret af JeppeTynell - løj i rapporten, fik slettet belastende emails om dette, og fiflede med statistisk så kommunerne så bedre ud end det daværende AF til at få folk i arbejde...

Og sådan kan man blive ved og ved og ved...

Hvor mange politikere har rygekasser på deres kontor?

Dette med rygeindretningen er simpelt hen rigtig dårlig moral. Hvis konen absolut skal ryge i en privat indretning, kan hun passende selv betale. Og husk så lige at trække rygepauserne fra på lønnen.

Er man minister i en regering, der går ind for ærlighed, redelighed og sund livsstil blandt borgerne samt rygeforbud i offentlige bygninger, bør man i hvert fald selv foregå med et godt eksempel.

Undskyld men hvad handler dette om?

Man har indført rygeforbud på offentlige arbejdspladser, dog kan man installerere rygekabiner hvis man ryger og samtidig overholde loven.
Jeg er ved at brække mig af pressens flueknepperi, hvad med at afdække magtmisbrug og korruption - dette handler kun om at svine enkeltpersoner til og forarge hr. og fru. Danmark, som gerne lader sig føre rundt i managen af en presse, der ikke er uafhængig.

Moral er vist mange ting:

* 6. maj 2010 - Hyklerisk
* 5. november 2010 - Korrupt
* 31. januar 2011 - Korrupt
* 31. maj 2011 - Tarveligt

Karsten Aaen: Til din oplysning - endnu en gang ...

http://forbryderalbum.dk/

@Weis

Synes man aner en vis politisk slagside i dit fine forbryderalbum, hvorfor det mister al troværdighed og fremstår som en lille hyggelig parentes fra en person, som har mistet sin objektive sans....... men det skal der også være plads til et pluralistisk samfund :o)

@Hecht

Den er god med dig.

Forfatterne af albummet kan vel ikke gøre for, at de nævnte politikeres mere eller mindre sympatiske gerninger er bedømt til at udvise en påfaldende slagside med fælles kendetegn - udtryk for denne besynderlig form for politisk livsstil og manglende solidaritet, du muligvis bifalder - respektive mangler ...

Men mange tak fordi vi alle må være her ...

Heinrich R. Jørgensen

Ritzau er anti-oplysning, anti-information, anti-civilisation. I bogstaveligste forstand en folkets fjende.

Ritzaus Bureaus snarlige nedlæggelse burde være en folkelig topprioritet.

Jens Overgaard Bjerre

Der er helt tydeligt sket en mentalitets ændring hos politikerne. Og hos befolkningen også. Men man skulle tro - det lærte vi da i skolen - at politik var et kald og man fik det indtryk at disse mennesker levede og åndede for en sag og var moralsk uangribelige.

Det er selvfølgelig længe siden og de sager der kommer frem nu havde fremkaldt rigsretssager og FARVEL til Folketinget tidligere vil jeg tro.

Det er synd at det høje ting er degraderet til en gang platugle-fiduseri i mange tilfælde. Og befolket af så hårde og kolde karrieremennesker, at en rocker er en lille tøsedreng i forhold.