Telegram

Livstegn fra Cekic: Holder mund til lørdag

Først lørdag vil SF's Özlem Cekic udtale sig om den omdiskuterede skatteaftale. Det skriver hun på Facebook.
Telegram
27. juni 2012 kl. 23:50

SF's socialordfører Özlem Cekic vil først lørdag eftermiddag udtale sig i sagen om den omdiskuterede skatteaftale. Det skriver hun til sine venner på Facebook.

- Kære Venner. Jeg er stadig på udvalgsrejse med beskæftigelsesudvalget i USA. TV2 står nede i lobbyen og vil gerne have min kommentar, skriver hun på Facebook og fortsætter:

- Jeg vil det sige det samme til dem, som til jer, at jeg først udtaler mig, når jeg er tilbage lørdag eftermiddag i Danmark.

- Jeg håber, I har tålmodighed til at vente. Jeg løber nemlig ingen steder:-), slutter hun kryptisk.

Özlem Cekic ville sammen med partiets EU-ordfører Lisbeth Bech Poulsen stemme imod skatteaftalen mellem regeringen og Venstre og de Konservative.

Onsdag skiftede Lisbeth Bech Poulsen holdning under et dramatisk gruppemøde og oplyste bagefter, at hun nu stemmer for, selv om hun er imod aftalen.

Ellers kunne hun ikke blive i partiet, forklarede hun efter gruppemødet, hvor gruppeformand Pernille Vigsø Bagge understregede, at SF's ledelse ikke tvang Lisbeth Bech Poulsen til at skifte standpunkt.

Der er uenighed i SF's bagland om sagen. Folketingskandidat Annika Smith ville lade Lisbeth Bech Poulsen stemme imod skatteaftalen. Derimod mente Poul Overlund Sørensen fra landsledelsen, at folketingsmedlemmer må følge partilinjen.

Flere iagttagere venter, at Özlem Cekic må stemme for skatteaftalen, hvis hun vil blive i partiet.

Onsdagens gruppemøde var så vigtigt, at partiformanden, udenrigsminister Villy Søvndal, aflyste sit besøg i Honduras, hvor han skulle underskrive en aftale på EU's vegne.

/ritzau/

Opdateret 28. juni 2012 kl. 00:10

Søren Kramer

Det ligner hende ikke at holde mund. Hun må være syg. Jeg er ikke lige på facebook, men er der ikke nogen af vennerne der sender hende linket med tallene:
http://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2012/6/historisk-bred-skattea...

Hun ved hun ikke skal stole på pressen, og slet ikke TV2.

Hugo Barlach

Sleep-valley har ikke alene smadret SF, men tillige det røde flertal. Forestillingen om, at han kunne sige rene almindeligheder som udenrigsminister, og samtidig være partileder, er endt i trusler om eksklusionener for hans ambitioner. Han er dermed en katastrofe for partiet selv og tilmed for det røde alternativ til blå legestue. Hvornår tar' han kensekvensen...

Med venlig hilsen

Benny Larsen

Flere iagttagere venter, at Özlem Cekic må stemme for skatteaftalen, hvis hun vil blive i partiet.

Hvilket parti?

Hanne Cetkin

Lisbeth Bech Poulsen holdt kun til to timeres kammeratlig samtale før hun måtte overgive sig og stortudende erklære at hun vil stemme for noget hun er imod for at undgå at blive sparket ud af partiet.

På den baggrund synes jeg der er sejt at Özlem Cekic vil vente helt til på lørdag, før hun kaster håndklædet i ringen og bøjer sig for partidisciplinen.

Mikkel Nielsen

Hugo

Der kommer ikke et rødt flertal igen, ikke med den udvikling samfundet har taget!

Idag er jeg'et i centrum og mange unge er glade bare de kan få deres fjæs i fjernsynet 1min uanset om de så har noget at byde på eller ej.

Alt for mange er blevet så selvcentreret at liberalisterne der jo taler til egoisme og selvforhelligelse jo har kronede dage.

Folk interessere sig nærmest kun for ting der er In, når det ikke er hipt længere finder de en ny overfladisk trend.

Gad vide hvor længe det er in at være miljøbevidst, det går nok også snart af mode, og så vil venstrefløjens dage være talte.

Mikkel Nielsen

Man har en holdning til man tager en ny, det er trods alt Cekic vi taler om her.

Morten Kjeldgaard

Vigsø Bagge er jo præst og som sådan godt trænet i at foretage eksorsisme. Özlem gør klogt i at holde sig på lang afstand af SF's påvirkningsagenter og undlade på noget tidspunkt at være alene med Vigsø Bagge.

Benny Larsen

Mikkkel Serup:"Gad vide hvor længe det er in at være miljøbevidst, det går nok også snart af mode, og så vil venstrefløjens dage være talte."

Pt er vi vel kun klima beviste, mange politikere og debatører mener ikke at vi kan overskue mere end een ting af gangen. eks. under cop 15 talets ingen forurening, eller overforbrug, og rovdrift på naturen, selvom løsningen i den grad kun kan løses samlet, Der er ingen enkelt udsat gruppe man kan plyndre. Så vores nuværende politikere løser det ikke. Det kræver helhedsløsninger, indsigt, nytænkning, og udsyn udover egen næsetip.
Men mig-jeg-jeg-og-mig mig-tiden ender vel også engang. Forhåbentlig inden det er for sent.

Benny Larsen

Nu Sass Larsen ikker bruger rockeren fra Køge som bodyguard, kan Özlem vel hyre ham til mødet med sf ledelsen.

Morten Kjeldgaard

"Nu Sass Larsen ikker bruger rockeren fra Køge som bodyguard, kan Özlem vel hyre ham til mødet med sf ledelsen."

Jeg ved ikke rigtig... Suzuki-Torben risikerer at rende ind i nogle HA'er der arbejder for den anden side.