Telegram

SF'er i hårdt angreb på skatteministeren

Ifølge medlem af SF´s landsledelse viser skatteaftalen, at skatteministeren ikke er opgaven voksen.
Telegram
24. juni 2012 kl. 10:53

Flere SF´ere raser over, at SF´s skatteminister, Thor Möger Pedersen, fredag aften droppede at lave en skattereform med Enhedslisten, og i stedet landede aftalen med Venstre og De Konservative.

Ifølge medlem af SF´s landsledelse Poul Overlund-Sørensen viser netop skatteaftalen med de borgerlige, at skatteminister Thor Möger Pedersen ikke er sin opgave voksen og bør skiftes ud.

- Jeg mener ikke, at den aftale Thor har lavet, er tilfredsstillende.

- Og normalt i en fagforening, så er det sådan, at hvis man kommer hjem med en overenskomst, og den er bindende, så er man bundet af overenskomsten, men man er ikke bundet til at bevare den, der har lavet forhandlingen, siger Poul Overlund- Sørensen til TV 2 News.

Hvem der i stedet for Thor Möger Pedersen skal være SF's skatteminister, det har Poul Overlund-Sørensen ikke noget bud på.

Søndag eftermiddag mødes SF's landsledelse sammen med folketingsgruppen på Christiansborg, hvor skattereformen skal diskuteres.

SF's socialordfører, Özlem Cekic, meddelte allerede fredag aften, at hun var meget skuffet over skatteaftalen, om hun ikke vil stemme for, når den skal til afstemning i folketingssalen.

/ritzau/

Opdateret 24. juni 2012 kl. 11:10

Poul Simonsen

Forståelig skuffelse - men er det ikke bare bulder?

Else Damsgaard

Vi andre er også skuffede, specielt på EL's vegne. Håber at hele aftalen bliver nedstemt og Thor ryger som skatteminister.

Steffen Gliese

Forhåbentlig ikke, Poul Simonsen.

John Vedsegaard

Thor bør ikke bare ryges ud som skatteminister, har bør ryges helt ud af Dansk politik.

Holger Madsen

Spændende møder i dag, - både i SF's landsledelse og i Enhedslistens hovedbestyrelse.

Mikkel Nielsen

Venstrefløjen i SF bør bryde ud af partiet, og lade højrefløjen grave deres egen grav.

Men det har de nok ikke modet til.

Så er vi dernede igen - uverderhæftige personangreb uden substantielt indhold.
Som SF'er er jeg naturligvis rasende over den behandling EL fik. men det kræver absolut ikke mod at melde sig ud til et politisk samvær med de korslagte armes selvretfærdige forening.
Hvis folk gad sætte sig lidt bedre ind i tingene ville de bl.a. vide at det jo altså ikke er Thor Möger der styrer SF's politik !

Demokratiets største problem for tiden er, at politikerne er så forhippede efter at indgå kompromiser (og blive siddende på taburetten) at de glemmer alt om ideologi og vælgernes forventninger.
De tror, at fordi de er blevet valgt ind, kan de gøre som de vil - det største bevis må vel være at en regering med SF som partner og EL som støtte, kan finde på at acceptere skattelettelser for 6 milliarder for at tækkes V ....??!!!!
Der trænges i den grad til storvask, ud med de inkompetente og ind med dem der har ideologi, rygrad og mod!

Kim Østerberg

Jeg fatter ikke hvorfor SF's såkaldte venstrefløj kan blive med at sluge den ene kamel efter den anden. Den bliver jo tæsket på plads hver gang. Og så længe det sker vil Villy og Thor jo bare blive ved med at stramme skruen. Det ser ud til at regeringstaburetterne truer med helt at udslette SF. Det kunne jo tyde på, at analysen med at gå med i geringen har været helt i skoven, og det er ikke kun Thor, men også Villy og de øvrige SF'ske regeringsmedlemmer, der står bag denne fatale brøler. I alle tilfælde vil SF's regeringsdetagelse være til diskussion mange år i fremtiden som et skræmmebillede på, hvad venstrefløjen til den tid ikke skal gøre.

Kim Østerberg - Det er fordi SF's "såkaldte" venstrefløj kan tælle til 90.
Og så skal man vare sig for at gøre sine drømme til sandhedsorakler, derved bluffer man mest sig selv !