Mads Brügger fyret som kanalchef på radio24Syv

Radio24Syv fyrer kanalchef Mads Brügger, skriver fagbladet Journalisten.
12. november 2012 kl. 15:03Opdateret 12. november 2012 kl. 15:48

Radio24Syv skal kort efter kanalens et års fødselsdag have en ny kanalchef.

Radiokanalen har mandag eftermiddag fyret Mads Brügger med øjeblikkelig virkning på grund af uenighed om ledelsen, skriver Journalisten.dk.

- Nu vil jeg hjem og sunde mig, siger Mads Brügger ifølge hjemmesiden.

Mads Brügger bekræfter på sin Facebook-side, at han er blevet fyret.

- Kære alle, jeg er dags dato blevet fyret af radiodirektør Jørgen Ramskov på grund af uoverensstemmelser i ledelsen - også kaldet "samarbejdsvanskeligheder". Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været uenighed om, hvilken retning Radio24syv skal bevæge sig, og den kurs, jeg har kæmpet for, har tilsyneladende tabt i dag, skriver Mads Brügger.

- Jeg kan ikke uddybe denne problematik, men vil gerne slutte af med at sige tak til alle de dygtige mennesker, jeg har arbejdet sammen med på Radio24syv, og at jeg ønsker kanalen alt det bedste, tilføjer han.

Mads Brügger er kendt som instruktør af flere film, hvoraf den seneste er den kontroversielle dokumentar Ambassadøren, som både har fået kritik og filmpriser med på vejen.

Mads Brügger er desuden forfatter og journalist og kom til Radio24Syv efter en årrække i DR, hvor han både har lavet satire og dokumentarudsendelser.

/ritzau/

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Brugerbillede for Benjamin Bach

Der er masser af gode programmer på kanalen.

Heldigvis beretter historiens kilde, journalisten.dk, at der ikke kommer ændringer på radioen.

»Du ved jo godt, at der altid vil være diskussioner på en journalistisk arbejdsplads. Det er der også på din arbejdsplads, selv om den er lille. Men jeg kan ikke sige andet, end at du vil ikke kunne høre nogen ændring efter det her, hvis du lytter til Radio24Syv,« siger radiodirektør Jørgen Ramskov.

Brugerbillede for Søren Kristensen
Søren Kristensen

Brügger og Berthelsen ser altid tilpas komiske ud når de har jakkesæt på og den dimension får man naturligvis ikke med når de laver radio. Måske var det bedre med tv?

Brugerbillede for Ivan Gullev

Håber såvel Brügger som de resterende 6-700 mio. kr. vender tilbage til DR til radio-programmer derhos. Så følger Berthelsen efter som det tynde øl.

Brugerbillede for Steffen Gliese

Det er en stor misforståelse, at offentligt betalte institutioner kan holde diskussioner om indhold og strategi internt - de er fælleseje og blot bestyret af nogle dertil uddannede.
DR har sin bestyrelse - men hvad har Radio 24syv, som kan garantere stationens uafhængighed?

Brugerbillede for Jørn Andersen

Radio 24syv`s program : Iben og mødregruppen giver de fleste af DR`s P1 programmer baghjul , kan en gammel trofast P1 lytter konstatere.

Brugerbillede for Michael Kongstad Nielsen
Michael Kongstad Nielsen

Et andet meget vigtigt program er "Millionærklubben", hvor man kan få de sidste nye hotte tips til, hvordan man scorer kassen på børsen, uden at røre andet end pegefingrene. Bl.a. kan man høre, hvordan man "shorter", der vist går ud på, at man køber i et faldende marked, og alligevel tjener på det. I det hele taget er det den daglige gevinst, der er interessant, ikke langsigtede investeringer. Et sindbillede på tidsånden

Brugerbillede for Vibeke Rasmussen
Vibeke Rasmussen

Heheh! Mens jeg var i gang med at 'skrolle' ned ad forsiden, fik min computer hikke, så jeg et øjeblik kunne læse:

"Mads Brügger fældet af sidespring."

Nej vel! :D

Brugerbillede for Vibeke Rasmussen
Vibeke Rasmussen

I øvrigt vil jeg godt tilslutte mig de kommentarer, der her tager Radio24/7 i forsvar.

Som – nu mest tidligere! – inkarneret P1-lytter og bestemt ikke det 'segment', 24/7 med deres mange 'hippe' yngre mænd rent umiddelbart synes at ville henvende sig til, bliver jeg ofte glædeligt overrasket, når jeg helt tilfældigt får stillet ind på et program. Forleden overværede jeg således uforberedt en utroligt charmerende – og oplysende – samtale, som Poul Pilgaard Johnsen havde med Hanna Ziadeh – mens de smagte på en libanesiske vin. Programmet hedder "Flaskens ånd" hvilket havde fået mig til at tro, at det kun omhandlede vin. Men efter denne overraskende og gode oplevelse vil jeg nok fremover aktivt opsøge programmet.

Og som totalt fodbold- uinteresseret har jeg ve'gu' flere gange med stor interesse også fulgt deres fodbold-magasin!

Da 24/7 introducerede Lisbeth Zornig Andersen som fast vært, var min første tanke, at det burde da have været P1, der 'kaprede' hende. Men nej, de ville næppe, som 24/7 gør, have givet hende en hel time til at samtale med gæster i. Kan anbefales. Mandag kl. 22!

Brugerbillede for Peter Andersen

Mit spørgsmål: Hvem er Mads Brügger? er slettet.
Det var nok for lidt sjovt og ikke ansporende for debatten.
Information har da virkelig travlt med at tegne virkeligheden,