Telegram

S venter på politiet og Søren Pind

Socialdemokratiet tier, indtil politiet og justitsministeren har talt, siger retsordfører Trine Bramsen.
Telegram
30. januar 2016 kl. 12:41

Socialdemokratiet melder først sin holdning til, om sessionslogning skal genindføres, når partiet i næste uge har hørt, hvad politiet og justitsminister Søren Pind (V) anbefaler.

Det siger Socialdemokratiets retsordfører, Trine Bramsen.

- Jeg ser frem til at få forelagt politiets og myndighedernes anbefaling i næste uge og høre, hvad justitsministerens indstilling er. Før vil jeg hverken sige for eller imod, siger Trine Bramsen.

Hvis sessionslogning genindføres, skal teleselskaberne indsamle flere data. Det blev afskaffet i 2014, da sessionslogning ikke hjalp politiets efterforskning, men politiet kræver logningen genindført.

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Kofod Poulsen, opfordrer Søren Pind til at komme i gang.

I dag gemmes kun opkald og SMS'er fra telefoner. Derfor får politiet ikke oplysninger, når forbrydere kommunikerer via Skype og Messenger. I 2012 blev der registreret tusind milliarder transaktioner. Nu går mange flere danskere på nettet med deres mobiltelefon

Trine Bramsen erkender, at politiet er udfordret, fordi forbryderne anvender nye redskaber, når de samtaler.

- Der er ingen tvivl om, at vi står med nogle udfordringer. Farlige mennesker kommunikerer på internettet, på de sociale medier. De bruger Skype og Messenger. Derfor kommer vi til se se på de anbefalinger, der lægges frem, siger Trine Bramsen.

- Der er selvfølgelig behov for nogle løsninger, når det kommer til at bekæmpe de dybt kriminelle, der vil Danmark og danskerne det ondt. Det skal vi finde svar på. Men jeg vil gerne se justitsministerens forslag, før jeg lægger mig fast.

/ritzau/

Jeg kan godt garantere for, at de "farlige" mennesker ikke bruger Skype og Messenger. Det er kun idioter, som snart sidder i spjældet, som gør det.

Ophøjede Trine Bramsen har altså absolut ingen præference omkring den politiske overvågning af danske Untermenschen, - for det er jo i princippet politisk overvågning, der er tale om.

Nej, Trine Bramsen og det fornemme gamle Socialdemokrati gider da ikke at overveje sagen grundigt i forvejen. - Stillingtagen - til overvågning af det danske DDR-samfund - det gør Die Übermensch da først ved en hurtig hovsaløsning, når det bliver aktuelt.

Jørn Petersen

Dem som er farlige er dem som vil overvåge andre, samt dem som udøver censur.

Niels Duus Nielsen

Trine Bramsen har gjort det igen:

"Farlige mennesker kommunikerer på internettet, på de sociale medier."

Ja, og it-arbejdere er nørder, som går i hvide tennissokker.

Har hun noget snavs på de andre socialdemokrater, siden de tillader en person med så middelmådigt et retorisk talent at være noget så vigtigt som retsordfører?