Telegram

Det venstreorienterede medie Modkraft lukker ned

Det er formentlig slut med artikler fra mediet Modkraft fra 1. februar, da ejerne bag dropper støtten
Telegram
16. januar 2017 kl. 20:46

Det venstreorienterede netmedie Modkraft lukker.

Det oplyser mediet på sin hjemmeside. Årsagen er, at ejeren har valgt at droppe støtten.

Mediebureauet Monsun står bag mediet, men vil ikke længere bruge sit overskud på at drive Modkraft videre. Dermed bliver der sat punktum for mediets artikler efter 17 år.

- Det er med blødende hjerte. Men det er den beslutning, der er taget af Monsuns medarbejdere, skriver ledelsen ifølge Modkraft.

- Så medmindre der falder penge og de helt rigtige mennesker ned fra himlen til at drive projektet videre, må Modkraft lukke i meget nær fremtid, lyder det videre.

Ifølge Monsun vil det ske omkring 1. februar 2017.

Modkraft har med udgangspunkt i venstrefløjens politik skrevet artikler, analyse og debatter om og af græsrodsaktivister og politikere.

- Det er selvfølgelig fortsat utrolig vigtigt med et venstreorienteret medie, men det bliver ikke Monsun, der skal betale længere, siger Maj-Britt Milsted, der er daglig leder på Monsun og Modkraft.

Monsun understreger i en udtalelse, at Modkraft aldrig har været en forretning og aldrig har været økonomisk selvhjulpen.

- Monsuns medarbejdere har betalt det underskud, der har været til driften af Modkraft gennem 17 år. Vi er nu nået til et punkt, hvor vi ønsker at prioritere anderledes, lyder det fra Monsun, der kalder det et vanskeligt valg.

/ritzau/

Opdateret 16. januar 2017 kl. 21:25

Martin Madsen

Virkelig øv!

Lene Bøgh Sørensen

Ja, så er der kun de konforme højredrejede medier tilbage - Og så Cepos (de har penge nok Kommentator korpset er helt overvejende centrum-højre snoet og alle 'eksperter' og de økonomiske 'rådgivere . og vismænd lige så. Ensretningen er vidt fremskreden

Træls nyhed.

Selvom jeg vil indrømme at de modkraft ikke er hvad den har været.

Autonominfoservice.net har jeg langt mere fornøjelse af.

Tak for det link, Jan Kønig. Den kendte jeg ikke, men den ser bestemt brugbar ud.

Ved et uheld kom jeg til at anbefale dette indlæg. Jeg kunne ikke finde cursoren. Og dog, nu har jeg bogmærket Autonominfoservice.net.

Poul Sørensen

Hvad med at reklame finansere det !!!

Poul Sørensen

... det må være ekstra bitter for storkapitalen at de selv i deres kortsyn har finanseret revolutionen når den kommer....

Modkraft er lukket, nu er det højreorienterede medie 180grader.dk ændret i en grad så det er at anse som lukket. Det skulle infomation følge op på,