Anmeldere uddeler ros til The Cure på Orange Scene

Tre anmeldere har rosende ord om The Cure på Roskilde Festival, mens en enkelt anmelder er mere skeptisk.
7. juli 2019 kl. 05:17Opdateret 7. juli 2019 kl. 09:54

Flere danske anmeldere giver The Cures koncert på Roskilde Festival flotte karakterer, mens en enkelt anmelder kalder koncerten "dødtrist".

Med seks hjerter ud af seks kunne Politikens anmelder ikke være mere begejstret for den 40 år gamle gotiske gruppe, der natten til søndag lukkede Orange Scene.

- At få lov til at stå og lade Robert Smiths (forsangeren, red.) sange græde sammen med én og forstå én er nok den absolut mest forløsende afslutning på en festival, jeg selv har oplevet, skriver Politikens anmelder Lucia Odoom.

Gaffa og Jyllands-Postens anmeldere er ligeledes begejstrede for oplevelsen, og de kvitterer begge med fem ud af seks stjerner.

- Flere højdepunkter fulgte med de poporienterede "In Between Days" og "Just Like Heaven". Koncertens måske største moment for undertegnedes vedkommende var en ekstremt tight levering af "A Forest", lyder det fra Gaffas anmelder Ras Bolding.

Ifølge Kasper Schütt-Jensen, anmelder på Jyllands-Posten, var forsangeren Robert Smith glad for at skulle gentage succesen fra tidligere koncerter på Roskilde Festival, mens forsangerens smertefulde sange også skabte lykke hos publikum.

- Han er så glad for Roskilde Festival, at han i år selv bød sig til og planlagde resten af bandets Europa-turné rundt om sit sjette besøg på festivalen. “Lullaby”, “Lovesong”, “Pictures Of You” og “Fascination Street” - de sange er tilsyneladende uopslidelige.

- Publikum sang med på hvert et ord. Mon ikke Robert Smith vender tilbage til Roskilde Festival med mere fra The Cure - han skal være så velkommen.

Hos Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo er begejstringen ikke at finde. Han kvitterer med tre stjerner og kalder The Cure "verdens tristeste band".

- Noget af det sidste, man har lyst til at blive udsat for, er en lang koncert med verdens tristeste band, The Cure.

Treo giver dog det britiske band ros for ikke at spille i hele tre timer, som det gjorde på Roskilde Festival i 2012, men holdt sig til 2 timer og 17 minutter.

- Det var en fanklubkoncert, der hørte hjemme i en flagermusgrotte i Rumænien. Ikke på Danmarks største dansegulv, skriver Ekstra Bladets anmelder.

Politikens anmelder mener omvendt, at The Cure spillede numre for alle, både dem der er goth, og dem der er glade.

- Jeg fik gåsehud, og jeg følte mig forbundet til alle dem omkring mig på en lidt sensitiv måde, skriver anmelderen om nummeret "Fascination Street".

/ritzau/

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu