Telegram

Tredje mand varetægtsfængslet for grov vold mod 20-årig

20-årig mand er erklæret klinisk død efter brutalt overfald i Horsens. Tre er anholdt og en fjerde eftersøgt.
Telegram
13. maj 2021 kl. 12:41

En 21-årig mand er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger i en sag om grov vold og frihedsberøvelse af en 20-årig mand i Horsens.

I et grundlovsforhør ved Retten i Horsens torsdag har den 21-årige nægtet sig skyldig i sagen. Det skriver Vejle Amts Folkeblad på sin hjemmeside.

Den 20-årige mand er efter overfaldet blevet erklæret klinisk død. Det betyder, at han ikke er afgået ved døden i straffelovens forstand - hans hjerte slår endnu - men hans tilstand er kritisk.

Torsdag aften er der ikke noget nyt om den 20-åriges tilstand, oplyser Sydøstjyllands Politi.

To andre mænd er allerede varetægtsfængslet i sagen, mens politiet leder efter en fjerde mistænkt.

Den 20-årige mand blev ifølge politiet tirsdag eftermiddag overfaldet i Sølvgade i Horsens. Her blev han smidt ind i bagagerummet på en BMW, hvor han blev udsat for grov vold. Bilen forulykkede senere på Nørretorv i byen.

Alle tre mænd, der er anholdt i sagen, er fra Vejle. En 21-årig og en 29-årig blev varetægtsfængslet onsdag for det grove overfald.

En 28-årig kvinde blev også anholdt. Ifølge politiet sad hun bag rattet i en bil, som samlede de sigtede op efter uheldet på torvet. Hun blev løsladt onsdag efter et grundlovsforhør.

Både onsdagens og torsdagens grundlovsforhør er foregået bag lukkede døre. Det betyder, at kun sigtelsen er kendt for offentligheden.

De sigtede mænds udlægninger, hvis de har valgt at forklare sig i retten, er derfor ikke oplyst. Det er heller ikke beviser, som politiet mener at have imod dem.

Ud over de tre mænd, som nu er i politiets varetægt, deltog også en 24-årig mand ifølge politiet i overfaldet. Han er nu eftersøgt.

/ritzau/

Opdateret 13. maj 2021 kl. 21:19