Telegram

USA: Lukasjenko bragte passagerer på omdirigeret fly i fare

Ifølge medpassagerer gik systemkritiker i panik, da fly blev omdirigeret til Minsk. USA kræver ham løsladt.
Ifølge Litauens præsident, Gitanas Nauseda (tv), var en kvinde, der ledsagede oppositionsaktivisten Roman Protasevitj på fly fra Athen til Vilnius, ikke om bord, da flyet efter en tvungen mellemlanding i Minsk fik lov til at lette igen.

Ifølge Litauens præsident, Gitanas Nauseda (tv), var en kvinde, der ledsagede oppositionsaktivisten Roman Protasevitj på fly fra Athen til Vilnius, ikke om bord, da flyet efter en tvungen mellemlanding i Minsk fik lov til at lette igen.

RITZAU SCANPIX

Telegram
24. maj 2021 kl. 01:16

USA fordømmer på det skarpeste, at Hviderusland søndag tvang et passagerfly på vej mellem to EU-lande til at lande i Minsk og efterfølgende fjernede og anholdt journalisten og oppositionsaktivisten Roman Protasevitj.

Det siger den amerikanske udenrigsminister, Antony Blinken, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Denne chokerende handling begået af Lukasjenkos regime bragte over 120 passagerers liv i fare, deriblandt amerikanske borgeres, siger Blinken, der kræver Protasevitj løsladt omgående.

Den hviderussiske præsident, Aleksandr Lukasjenko, gav ifølge statsligt tv personligt ordre om, at to kampfly skulle gå på vingerne og eskortere Ryanair-flyet ned, da det var i hviderussisk luftrum søndag eftermiddag.

Ifølge Hviderusland var der en "sikkerhedstrussel" mod flyet. Det var på vej fra Grækenlands hovedstad, Athen, til Litauens hovedstad, Vilnius.

Om bord var den hviderussiske oppositionsaktivist Roman Protasevitj, der lever i eksil i Litauen. Han blev anholdt efter den tvungne mellemlanding i Minsk.

Den 26-årige aktivist er efterlyst i Hviderusland, hvor han har været redaktør på oppositionens medie Nexta.

Nexta har spillet en vigtig rolle under sidste års omfattende demonstrationer mod præsident Lukasjenkos styre.

Med flere timers forsinkelse ankom Ryanair-flyet søndag aften til Vilnius.

Efter landingen i Litauen fortalte passagerer, at Protasevitj blev meget nervøs, da det gik op for ham, at flyet var blevet omdirigeret til lufthavnen i den hviderussiske hovedstad.

- Han begyndte at gå i panik og sige, at det var på grund af ham, siger Monika Simkieneen, der var om bord på flyet, til nyhedsbureauet AFP.

- Han vendte sig mod andre passagerer og sagde, at han risikerede at få en dødsstraf.

Hun tilføjer, at da Protasevitj indså, at han ville blive tilbageholdt, virkede han "meget rolig".

En anden passager fortæller efter flyets forsinkede ankomst til Vilnius, at Protasevitj reagerede omgående, da piloten informerede passagererne om, at flyet skulle lande i Minsk.

Protasevitj tog en computer og telefon frem fra opbevaringsrummet over sædet og gav den til en kvinde, som ledsagede ham.

Efter landingen blev Protasevitj med det samme adskilt fra de øvrige passagerer, fortæller passageren.

Tilsyneladende er kvinden, der rejste sammen Protasevitj, også tilbageholdt.

Litauens præsident, Gitanas Nauseda, sagde sent søndag på et pressemøde, at kvinden ikke var om bord på flyet, da det fik lov til at forlade Minsk igen.

/ritzau/

Opdateret 24. maj 2021 kl. 04:09

Torben Lindegaard

Episoden viser, at Aleksandr Lukasjenko er bedøvende ligeglad med, hvad alle vi andre måtte mene om ham og hans styre.

Allerede i Athen Lufthavn blev Roman Protasevitj opmærksom på den øgede opmærksomhed omkring sin person og sendte emails og SMS' til bekendte om det; men trods alt steg han på flyet på ruten fra et EU land til et andet.

Kaptajnen blev undervejs informeret om, at der var sprængstoffer om bord på flyet -
sandsynligvis af et medlem af Bellarus' KGB.
Flyet var tættere på Vilnius end Kiev; men flyet var i bellarusisk luftrum og blev kommanderet til Kiev - hvilket blev understøttet af hele 2 MIG-25 jagerfly.

Operationen lykkedes -
Bellarus fik manden, hans ledsager, hans smartphone og hans pc.

.... og tro ikke at EU samler sig sammen til at indføre mærkbare sanktioner imod Bellarus - vi har endnu ikke tilsluttet os de seneste amerikanske sanktioner.
Dette ville kræve konsensus i Rådet - så det kan vi godt glemme.

uffe hellum, Inge Lehmann, Kim Houmøller, Hans Jørgen G. Ravn, Peter Hansen, Gert Romme, Liselotte Paulsen og Jacob Nielsen anbefalede denne kommentar
Lone Hansen

Statsterrorisme, og så får Lukasjenko sikkert et plus i bogen af selveste hr. Putin.

Hans Jørgen G. Ravn, Peter Hansen, Gert Romme, Erik Karlsen, Liselotte Paulsen og Torben Lindegaard anbefalede denne kommentar

Torben Lindegaard
Hvordan var det nu det var, da Evo Morales fly blev tvunget ned i Europa, for at blive undersøgt, om en mulig Snowden var med?

Per Torbensen, Jan Troelsen, Erik Boye, uffe hellum, Morten Voss, Inge Lehmann, Hans Larsen, Ib Christensen, Lars Hansen, Gert Romme, kjeld hougaard, Espen Bøgh og Hanne Utoft anbefalede denne kommentar
Erik Karlsen

Stig,
den ene statsterror-akt retfærdiggør da ikke den anden, gør den vel?

Jan Troelsen, Erik Boye, Peter Høivang, Ulrik Lundager, Inge Lehmann, Ib Christensen, Bjørn Pedersen, Gert Romme, Torben Lindegaard, Carsten Hansen, Stig Bøg og Joen Elmbak anbefalede denne kommentar

Erik Karlsen
Overhovedet ikke. Har jeg måske hævdet det? Men når man selv ligger under for statsterror, skal man da ikke forvente en diktator handler anderledes. What's good for the goose is good for the gander

Per Torbensen, Erik Boye, Morten Voss, Birthe Drews, Ib Christensen, Søren Løvborg, kjeld hougaard og Hanne Utoft anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Nogle siger at Belarus er det sidste diktatur i Europa.
Desværre har Belarus en kæmpenabo, der er så tæt på at være et diktatur at det kan være svært at skelne, som støtter landet.

Sanktionerne bliver nok derefter.

Hanne Utoft

Sanktioner mod Belarus, krig mod Syrien - og dialog med Israel.
Sådan er den vestlige verdensorden.

Per Torbensen, Flemming Berger, Espen Bøgh, Tonny Helleskov, Morten Voss, Torben Arendal, Hans Larsen, ingemaje lange, Kim Houmøller, Ib Christensen, Gert Romme og kjeld hougaard anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Og Ruslands agenda er at støtte diktatorerne i Belarus og i Syrien.

En køn verden vi lever i.

Og de vestlige medier kommer aldrig ind på, hvem der organiserer den ung-mob, der fører an i demonstrationerne i Hviderusland, Syrien, Rusland, Myanmar, Hong Kong, etc. - og hvad deres alternative politiske agenda er for disse samfund.

Per Torbensen, Morten Voss, Torben Arendal og Hanne Utoft anbefalede denne kommentar
Lars Hansen

Stig Bøg har desværre fuldstændig ret i, at EU gjorde noget helt tilsvarende i 2013, da et privat fly på vej fra Rusland til Sydamerika blev tvunget til at lade i Østrig, fordi man troede, Snowden var ombord. Og på den baggrund kan EU jo ikke rigtig kritisere Hviderusland for nu at gøre det samme. Den eneste forskel er jo, at Hviderusland havde korrekte efterretninger, og at det var et passagerfly, de tvang til at lande.

Erik Boye, Morten Voss, Hanne Utoft, Hans Larsen, ingemaje lange, Ib Christensen og Søren Løvborg anbefalede denne kommentar
Lars Hansen

Mener selvfølgelig kommercielt rutefly.

Dette, Israel-Palæstina og meget andet viser tydeligt, at EU og hele vesten har ualmindelig svært ved at forholde sig til situationer, hvis der er penge at hente for private virksomheder.

Men måske bør man feje al indkomstgivende samhandel med solide eksportkreditter til side en enkelt gang, og vågne op og se alvoren i øjnene. For denne regulære flykapring er kun en i rækken af flere overgreb i den sidste uges tid.

I sidste uge kunne man således læse om 2 andre overgreb:

1. På den russisk annekterede Krim-halvø døde en ukrainsk krim-borger i politiets varetægt. Først døde han naturlit i fængsler. derefter, da sporene af afhøring (slag og tæsk) ikke kunne sløres, døde han unde lovlig afhøring.

2. En anden ukrainsk borger, en journalist, blev for nogen tid siden kidnappet i Ukraninas hovedstad, og forsvandt derefter sporløst i oprørernes Øst-Ukranina. Men i sidste uge døde han under afhøring af russiske "embedsmænd" i det besatte Luhansk. Den korrekte døsårsag blev ikke fastslået, men også her bar kroppen tegn på meget markant og vedvarende stump vold.

I øvrigt fremgår det i dag i en række Balkan-medier, at alt tyder på, at det var Ruslands efterretningstjeneste, der gavn Belarus den nødvendige viden om flyets passagerer. Og hvis dette kan dokumenteres, er Rusland dybt involveret i flykapringen.

Mange såkaldte Rusland-eksperter mener, at dette enten var et slags test af Aleksandr Lukasjenko, der ikke har en høj stjerne hus Vladimir Putin. Eller at Putin ligefrem forsøger at skaffe alibi til at fjerne ham på grund af denne flykapring.

Sören Tolsgaard

Per Dørup: "Ungmob" ?

Jeg er 66, og uanset de unges ustrukturerede, umodne agenda har deres længsel efter et friere samfund min fulde sympati. Politisk kan vi næppe stille meget op, men Vesens kulturelle og personlige frihed, vil nok fortsat virke inspirerende bag det jerntæppe, som atter har sænket sig ned gennem Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=tw0kJf_15QE

Peter Hansen

Lande som Hviderusland, Rusland og andre der dyrker statsterrorisme (her med en bombetrussel) og overtræder internationale love og regler, de handler og opnår resultater, og som tiden går, så ser det ud til at de slipper godt afsted med det!?

Vesten og EU, vi kigger på, fyrre op under snakkeklubben, og laver små priktiltag mod deres økonomi, men vi tager ikke ved der hvor det rigtig gør ondt, f.eks. stopper med at aftage olie og gas fra Rusland, eller andre tiltag som også har sin pris for os selv.

Problemet er, at disse lande ser på os som nogle der ikke rigtig mener det, for EU og vesten vil jo ikke betale den pris det koster at beskytte en verdensorden baseret på love og regler, ytringfrihed med mere, det er vesten og de vestlige værdier der står tilbage som taberen, og det er dem der handler der vinder og prisen har været overkommelig for dem indtil nu.

Rusland står f.eks. stadig i Georgien, Ukraine og Moldova, og det ændre sig ikke før vesten og særligt EU laver nogle tiltag der virkeligt kan mærkes og jeg er slet ikke i tvivl om, at folk som Aleksandr Lukasjenko med andre, er inspireret af Ruslands egenrådighed og ageren, og heller ikke at han og Putin har et samarbejde kørende efter devisen, der sker ikke noget, de tør ikke, lad tiden gå og de glemmer.

Sören Tolsgaard

Peter Hansen -

Rusland har - om end vel med tvivlsomme midler - med en vis ret indkorporeret de overvejende russisktalende og -venlige enklaver af Moldova, Georgien og Ukraine. Det må vi nok indrette os på, ikke mindst, da Vesten selv har været fremfarende mht. løsrivelse af Kosovo fra Serbien, begrundet i tilsvarende etniske motiver.

Ligeledes så mange i Vesten vistnok gerne, at Syrien - som næppe kan organiseres demokratisk - blev opdelt efter etniske skillelinjer. Noget tyder på, at kurderne har draget fordel af krigene i Irak og Syrien, mens andre og svagere befolkningsgrupper har betalt dyrt for de store spilleres indbyrdes kampe. Idealister forestiller sig en globaliseret og multikulturel verdensorden, men i virkeligheden er kravet om alle etniske gruppers ret til selvbestemmelse nok fortsat den bedste garanti for, at de ikke udsættes for forfølgelse.

I Europa må man alt i alt sige, at jerntæppet er rykket betydelig længere østpå, og selv om flere af de østeuropæiske regeringer udviser diktatoriske tendenser, har befolkningerne i disse lande næppe noget ønske om at blive russificeret igen.

Torben Lindegaard

@Sören Tolsgaard 24. maj, 2021 - 11:58

Sanktionerede du lige dér, at en stat kan annektere områder fra en nabostat, hvis den overvejende del af områdets befolkning føler sig etnisk tilknyttet staten ??

Det bringer frygtelig syner frem fra dengang Hitler annekterede Sudetenland -
du må være blevet momentan vanvittig.

Inge Lehmann, Dennis Tomsen, Gert Romme og Peter Hansen anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Folk skal nok indstille sig på at Rusland blot er endnu en højrenational imperialistisk spiller på banen med en agenda der minder om andre nationer med hang til at dominere.
Desværre er der ikke de store chancer for at hverken USA, Rusland eller Kina ønsker at opgive deres drømme om dominans, så hvis man absolut skal vælge, så foretrækker jeg den Vestlige verden som den konstruktion jeg ønsker at tilbringe mit liv i.
Men mon ikke alle diktaturer falder med tiden. Man kan ikke undertrykke folk til evige tider. Så der er håb for vores børnebørn.

Peter Hansen

Sören Tolsgaard

Hvis der er noget Putin Rusland lige netop ikke havde eller har, så er det ret til noget som helst, retten og loven er ikke på deres side!

Sören Tolsgaard

Torben Lindegaard: -

Jeg sagde jo netop, at midlerne var tvivlsomme.

Hvis en etnisk gruppe ønsker det, kan grænsejusteringer af gode grunde tilstræbes. Jvf. folkeafstemningerne i Slesvig efter WW1. Der har ikke været lokal ballade siden. Rusland påstår vistnok også, at der har været en afstemning på Krim, men naturligvis burde den i så fald have været forhandlet med modparten.

Så tøv venlgst lige med at fabulere om vanvid ,-)

Hanne Utoft

"Lande som Hviderusland, Rusland og andre der dyrker statsterrorisme (her med en bombetrussel) og overtræder internationale love og regler, de handler og opnår resultater, og som tiden går, så ser det ud til at de slipper godt afsted med det!?

Vesten og EU, vi kigger på, fyrre op under snakkeklubben, og laver små priktiltag mod deres økonomi, men vi tager ikke ved der hvor det rigtig gør ondt, f.eks. stopper med at aftage olie og gas fra Rusland, eller andre tiltag som også har sin pris for os selv.

Problemet er, at disse lande ser på os som nogle der ikke rigtig mener det, for EU og vesten vil jo ikke betale den pris det koster at beskytte en verdensorden baseret på love og regler, ytringfrihed med mere, det er vesten og de vestlige værdier der står tilbage som taberen, og det er dem der handler der vinder og prisen har været overkommelig for dem indtil nu."

Problemet er vel snarere at Vesten (herunder EU/NATO/USA) slet ikke har noget at lade nogen høre; Vesten fører økonomisk krig mod en lang række stater, Vesten fører ulovlige krige overalt i verden og Vesten samarbejder med højreradikale stater, som de facto overtræder menneskerettigheder og ignorerer FN-resolutioner.

Det er fuldkommen patetisk og helt af planeten at beskrive og forstå Vesten som en magtfaktor, der har demokratisk ånd og patos - og store dele af verden griner ad det.

Per Torbensen, Erik Boye, Flemming Berger, Espen Bøgh, Morten Voss, Birthe Drews og Torben Arendal anbefalede denne kommentar
Hanne Utoft

"Sanktionerede du lige dér, at en stat kan annektere områder fra en nabostat, hvis den overvejende del af områdets befolkning føler sig etnisk tilknyttet staten ??"

Tyrkiet er, uden protester fra såkaldt liberale demokrater fra 'det internationale/frie verdenssamfund' i færd med at annektere dele af Syrien. USA er på ryggen af kurderne ved at annektere dele af Syrien. Israel HAR for længe siden annekteret dele af Syrien. Vesten/NATO/USA besatte Kosova i det hedengangne Jugoslavien - uden protester fra liberale demokrater.

Men selvfølgelig kan de frygtelige russere ikke annektere Krim, selvom halvøen historisk har været russisk - og selvom Krims befolkning med overvældende flertal stemte for løsrivelse fra Ukraine og indlemmelse i Rusland i tilknytning til statskuppet i Kiev.

De liberale demokrater kan end ikke læse den ukrainske forfatning og vedgå at Janukovitj blev afsat uden forfatningshjemmel. De kan heller ikke se/forstå at amerikansk og europæisk indblanding i urolighederne i Kiev 2014, hvor man opfordrede til at vælte den demokratisk valgte regering, strider mod international ret.

De kan ikke. Vil ikke. Desværre.

Per Torbensen, Erik Boye, Espen Bøgh, Tonny Helleskov, Morten Voss, Karsten Nielsen og Per Dørup anbefalede denne kommentar
Hanne Utoft

"Vesten og EU, vi kigger på, fyrre op under snakkeklubben, og laver små priktiltag mod deres økonomi, men vi tager ikke ved der hvor det rigtig gør ondt"

Lad os tage nogle konkrete eksempler på Vestens 'priktiltag':

1) Libyen samarbejde med bl.a. Rusland - og Libyen fik man 'prikket' så grundigt til at landet på 10. år er i kaos og civilbefolkningens rettigheder er en by i ... Rusland?!

2) Ukraine samarbejdede med Rusland - og hér fik man 'prikket' så grundigt til EU-fanatismen og utilfredsheden med regeringskorruption at landet indkasserede et højreradikalt statskup og nu på 7. år står i en blodig borgerkrig, mens landets gæld er eksploderet og uligheden drastisk øget.

3) Syrien samarbejder med Rusland - og hér har man 'prikket' så grundigt til utilfredshed med styret at landet på 10. år befinder sig i en proxykrig, som har sendt næsten halvdelen af befolkningen på flugt.

Er det prikkelege, der henvises til? Ironi? Eller forestiller man sig virkelig at det går an at kalde de vestlige anslag mod russiske samarbejdspartnere/opponerende stater for små prik? I Venezuela fører man økonomisk krig, støtter et statskup og kalder en FN-godkendt og transparant folkevalgt regering, som tillader opposition og fri presse for et diktatur. Mere prikkeleg? Var invasionen og destruktionen af Irak også bare et prik?

Per Torbensen, Flemming Berger, Tonny Helleskov, Birthe Drews, Torben Arendal og Per Dørup anbefalede denne kommentar
Daniel Joelsen

Her er interessante og stormfulde diskussioner, som åbenbart helt går mediers næse forbi, der blot refererer til Ritzau telegram.

Og a pro pos næser, så er EU helt blind over for at en af dette århundreds største og vigtigste whistle blowers stadig sidder i fængsel med en udlevering til USA hængende over hovedet. En mand, der i bedste Lukashenko stil er blevet anklaget for at have voldtaget to kvinder i Sverige.

Nu mangler vi bare at vores egen udenrigsminister maner sig op, og taler de andre udenrigsministre efter munden.

Erik Boye, Morten Voss, Birthe Drews og Hanne Utoft anbefalede denne kommentar
Hanne Utoft

Daniel Joelsen, at baggrundsdebat og kritisk perspektivering af (internationale) politiske kandestøberier om Vestens kunstige, demokratiske krænkelsesparathed ikke finder sted på ret mange medier i Vesten, understreger hvilket limbo demokratiet reelt befinder sig i.

EU bidrager tilmed kraftigt til nivellering og fernisering af informationsstrømme, hér i henhold til den særdeles alvorlige kritik, som siden 2019 har været rettet mod OPCW's rapportering om det syriske styres påståede giftgasangreb i Douma i 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=QCXhawsFrWo&t=2s

At bl.a. netop Assange's Wikileaks har dokumenteret at rapporteringen blev doktoreret, at de udførende fageksperter er blevet whistleblowers og at mange velrenommerede/kompetente iagttagere støtter kritikken af rapporteringen gør ikke indtryk på EU. Eller andre mægtige institutioner i Vesten. Tværtom.

Daniel Joelsen

Helt enig Hanne.

Peter Hansen

@Hanne Utoft

Du udvander, hold fokus og hold dig til et emne af gangen, hvad vil du opnå med dit indlæg,gå russernes ærinde og sige at vesten er lige så slem, og dermed legimitere Hvideruslands og Ruslands gøren og laden?

Ruslands ageren er utilstedelig og uden sammenligning, og nu følger Hviderusland efter Ruslands eksempel, det er det du opnår ved at stå til, og når du skriver som du skriver og udvander, så er det det samme, som at lade stå til og gå de andres ærinde, og det er ikke det rette tidspunkt.

For mig at se ligner dine indlæg nøje planlagte afledningsmanøvre, man skulle tro du var sendt i byen af andre til lejligheden!

Sören Tolsgaard, Herdis Weins, Jørgen Mathiasen, Erik Fuglsang, Torben Lindegaard og Carsten Hansen anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

Og der er mange der bider på.

Sören Tolsgaard, Herdis Weins og Erik Fuglsang anbefalede denne kommentar
Carsten Hansen

En af debatreglerne lyder sådan.

"Skriv præcist og med udgangspunkt i det konkrete debatoplæg."

Alt for mange tråde spammes tidligt i tråden med afsporinger.
-Debatter om Rusland handler efter få indlæg om USA.
-Debatter om Islamisme handler næsten pr omgående om at også kristendommen er noget skidt.
-Debatter om overgreb mod sorte i USA handler hurtigt om det "racistiske Danmark".

Niveauet er for nedadgående.

Jørgen Mathiasen

Lukasjenko er en slyngel af en diktator. Hans luftvåben har ageret imod alle regler for civil luftfart for at hans sikkerhedsstyrker kunne anholde en af diktatorens kritikere. Manden sidder nu i undersøgelsesarrest, og man ville ikke blive overrasket, hvis han dør af det.

Diktatorens adfærd er naturligvis komplet uantagelig og livsfarlig for hans omgivelser nabostaterne inklusive. Allerede nu er luftselskaber i fuldt sving med at omlægge flyveruter, sådan at de ikke længere anvender det hviderussiske luftrum. Den paranoide Lukasjenko får snart nye grunde til at frygte sine omgivelser.

The Guardian opfordrer i en leder til et hurtigt, robust og for regimet smertefuldt svar på luftpirateriet. Det kan måske alligevel komme til at vare lidt, men for det hviderussiske folk kommer lidelserne til at fortsætte meget længere.

Espen Bøgh

Hanne Utoft

Kære Hanne, du har ganske ret i meget af det du fremfører, - det er bare ikke populært i dagen medier, og derfor citerer ingen, ligesom ingen bringer erindringen om Evo Morales flykapring i Wien på forsiden, som mod-historie til denne flykapring der netop har fundet sted i Hvide Rusland(Belarus), for begge er kriminelle flykaprringer iværksat af regeringer.

Verdensbilledet som du beskriver i flere indlæg giver jeg dig ret, - det er den moderne alliance kolonialismes fællespolitik og dobbeltstandarder der skel undertrykke andre staters selvstændige politiske spor, som de moderne kolonialister ikke vil acceptere, og som skal følge kolonialisternes til eftrlevelse, ellers vanker der sanktioner, ganske som vi ser dem hele tiden brugt.

Pyt med børn dør af underernæring grundet sanktionerne, - selv FN overser med vilje dette, truslen mod arbejdspladsen er for stor, hvilket lønnedgangen også er.

Kolonialliancerne bag militærmagten vil styre verden i stilhed og taavshed, hvilket medierne også lader til at acceptere, - de følger den udstukne historie uden mindste kritik oover dobbeltstandarderne der hele tiden anvendes. - vi bliver ikke oplyste læsere, men derimod uoplyste i et stadig stigende indsnævret tankespil som passer kolonialliancernes folk.

"Vesten er jo heldigvis ikke ligesom Rusland var tidligere", et land hvor oplystheden var sat i stramme tøjler af kommunistpartiet, og dens medier som forsynede borgerne med de sandheder som partiet ville, og kun de sandheder.

- Nej, vi lever i et åbentog frit samfund hvor medierne ikke er "sandhedbærende" for den morderne alliancekolonialismes ord er den eneste sandhed, og som medierne urkitisk viderebringer, i de trykte medier og de elektroniske medier, - det er som om al hukkommelse er slettet når der drejer sig om alliancekolonialismens holdninger til handlinger skal beskrives - så er det altid "DEM OG OS", hvor vi er de retfærdige og de sandfærdige - trods vore løgne og dobbeltstandarder.

Sider